Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 788
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Северо=Западналия край
Здравейте!
 Всеки ли има право на карта Priority Club и на рецепция ли се получава, ако да?
Картата, с която се излиза и влиза в Албена без да се плаща такса всеки път същата ли е?
Картата priority се дава само на редовни  клиенти, резервирали през бюрата или сайта на Албена.
За карта за безплатно  влизане и излизане за пръв път чувам. Колкото пъти влезеш и излезеш, все ще те таксуват ако се забавиш повечето от 30мин.

# 196
Здравейте!
Картата, с която се излиза и влиза в Албена без да се плаща такса всеки път същата ли е?
Ние платихме 70 лв.на рецепция и ни дадоха седмична карта. С тази карта влизаш и излизаш от Албена, когато решиш.

# 197
Шатъл бус има ли от аврогарата тази година?

# 198
  • Русе

Да. Когато бяхме, шатълите ходеха до автогарата.

# 199
  • София
Здравейте!
Ние платихме 70 лв.на рецепция и ни дадоха седмична карта. С тази карта влизаш и излизаш от Албена, когато решиш.
Тези 70 лв се заплащат отделно от петте/десетте лева такса паркинг за 24 часа, да?

# 200

Да. Когато бяхме, шатълите ходеха до автогарата.
А возихте ли се, все така безплатни и на често ли са? Също да питам чадър и шезлонг на каква цена са?
Благодаря ви!

# 201
На рецепция искаш бележка за дните, в които ще си настанен на територията на Албена. С нея отиваш на бариерата и ти издават пластика, с която спокойно да преминаваш. Там платихме и 70лв престой за автомобила, 10 лв на ден, всички пари накуп, но може да влизаш и излизаш без да те таксуват всеки път. Още на ден 1 направихме това. За пластиката нищо не плащаш, просто я връщаш, когато напускаш курорта, в последния ден, това е. Няма такова нещо, че ако се забавиш 30 мин пак ще плащаш, ние сме били часове в Балчик, поне 3 пъти. Не знам предишни години как е било, информацията ми е от тази, преди дни 🙃..

# 202
  • Sofia
Здравейте!
Карта Priority Club получават само резервациите направени и платени до 15.06.2020

# 203
Здравейте, трябва ми експресен съвет!
Спонтанно ми се "налага" да отседна 3а 2 нощувки в комплекса с мъжа ми. Той за пръв път ще бъде изобщо в България, та ми се иска да избера нещо по-малко "соц"....Innocent

Колебая се между Калиакра Маре (за него съм оставала с впечатлението, че предлага хубава храна, но пък не знам как е базата, дали не е поовехтяла?) и Ралица Акваклуб (харесах си го по снимки, но леко ме притеснява отдалечеността му от плажа ;  бих го преглътнала, ако останалото си заслужава).

Какво ще ме посъветвате, кое е по-приятното място? Важно ми е храната да е вкусна и атмосферата приятна. Отворена съм и за други предложения и благодаря предварително! Flowers Hibiscus

# 204
Не съм била и в двата, но може би Калиакра маре е по-добрият вариант. Той е изцяло реновиран и май няма нищо овехтяло, а и е на брега на морето. В Ралица се ползва и аква паркът, затова мисля, че ще има много деца и шум.

# 205
Здравейте!
Тези 70 лв се заплащат отделно от петте/десетте лева такса паркинг за 24 часа, да?
Като пристигнахме паркирахме в подземния паркинг на хотела. На следващия ден от рецепция ни дадоха една бележка с дните, които сме резервирали и с тази бележка отидохме на изхода на Албена. Там ни дадоха пластиката и платихме 70 лв. Т.е.по 10 лв.на ден. Не сме плащали нищо допълнително като влизахме и излизахме от Албена.

# 206
  • София
Отседнете в Калиакра бийч, не в Калиакра маре.

# 207
Някой знае ли къде настаняват в момента резервациите направени за хотел Добруджа?
И аз се интересувам.

# 208
Калиакра маре е реновиран, но ресторантът е все така "соц". Ралица аква клуб е ок и откъм стаи и откъм ресторант. Храната там е в пъти по-добра.  Ако сте с дете, стаите са теснички и в двата случая. Басейните също са в пъти по-добре, отколкото на Калиакра маре.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт