Лято в Албена 2020 г.! - 2

• 46 580
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
А тези бунгала дали ще работят сега? Проверихте ли?

# 571
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте.
Втори ден сме в Парадайс, пристигнахме в понеделник в 10 сутринта.
В събота се обадих да предупредя, че кацаме в 8 на летище Варна и ако могат бих искала ранно настаняване. Попитах и за по-висок етаж. Момчето ми предложи вместо апартамент море да ме преместят в студио море, защото могат да ми гарантират по-висок етаж така. Съгласих се, обадиха ми се пак, че сме на етаж 6 и ни чакат.
Пристигнахме, стаята още не беше готова, но в 10:45 вече ни настаниха. Управителката беше много любезна и се погрижи. Стаята е рай, особено сутрин.
В 11 на плажа се настанихме на ред 8, предвид голямото разстояние си е назад, но поносимо. Спокойно е на плажа, много при това. В 9 все още имаше места до 3-ти ред. Мъжът ми отиде, аз работих до 10:30 и тогава вече имаше след 6ред.
В 13 се освободиха места и сега слагам снимки : има на 3 ред до нас две места. На плажа е приятно, днес има червен флаг и много вълни.
За разлика от минали години тази на басейна е рехаво и дори има свободни шезлонги почти навсякъде. Днес е малко по-пълно там заради бурното море, но пак е добре.
Преместени сме от Амелия и имаме закуска, обяд, вечеря и следобедна закуска от бургер бара. Също така напитки от лобито и сладки неща. Много е вкусно навсякъде, няма опашки.
Закуската , бяхме в 8:30, вървеше лежерно. Навсякъде ти слагат и има преграда, без супите. Нямаше забавяне, дори на палачинките. Ресторантът е спокоен. Вечеряхме в 20:00 часа и отново беше така. Леко забавяне имаше при месото, но момичето донесе още свинско и затова чакахме 5 човека. Имаше места и отвън, и вътре.
Адски доволна съм за момента. Много е чисто, всички са с маски на носа и ръкавици. Ако не забележат гривната ми се извиняват. Малко сме ол инклузив и затова не са свикнали.
Добре, че не отказах резервацията!

Ще снимам ресторанта и басейна по-късно.
Здравейте събота идваме и ние . Не разбрах какво е общото с хотел Амелия . Детския басейн дали е пълен и има ли шезлонги около него свободни . Благодаря ви

# 572
*АДРЕНАЛИНКА*
според мен е имала резервация за Амелия и е пренасочена в Парадайс Блу.

# 573
Цени за тези, които не са на инклузив.
Вечеря:
Парадайс - 45лв/на човек
Фламинго - 35лв
Калиакра бийч - 35лв, заплащане на ултра инклузив на ден 55лв на човек
Калиопа, Малибу, Сенди - 25лв вечеря, 40лв инкл
Добруджа - 18лв вечеря.
За вечерите, май са без напитки/не са включени в цената/

# 574
  • София
Адреналинка,

Имахме резервация за хотел Амелия, но не го довършиха и ни преместиха тук .  Затова сме ол инклузив, Парадайс нямат такава услуга.

Изпращам ти снимки в реално време 15:14 часа. Спокойно е. В 10 часа имаше свободни места до басейна. Утре ще ти снимам повече.

Ще се засечем за 3 дни. Simple Smile Спокойна почивка. Ако имаш още въпроси - давай. Simple Smile

# 575
*АДРЕНАЛИНКА*
според мен е имала резервация за Амелия и е пренасочена в Парадайс Блу.
И аз от Амелия- в Парадайс

# 576
  • В.Търново
Относно Аквапарка - в понеделник следобед беше по-пълен от курорта, което ме изуми.
На плажа има свободни шезлонги, може би 1/3 от задние редове....
Има в момента ваучери за аквапарк в Грабо, до тук са купени над 400 ваучера, може би има външни хора, за това.

# 577
Относно Аквапарка - в понеделник следобед беше по-пълен от курорта, което ме изуми.
На плажа има свободни шезлонги, може би 1/3 от задние редове....
Има в момента ваучери за аквапарк в Грабо, до тук са купени над 400 ваучера, може би има външни хора, за това.

Докато беше нашата почивка имаше доста външни и пак на аквапарка беше спокойно и без блъсканици и навалици.

# 578
  • Щастлива мама на 3 слънца
Адреналинка,

Имахме резервация за хотел Амелия, но не го довършиха и ни преместиха тук .  Затова сме ол инклузив, Парадайс нямат такава услуга.

Изпращам ти снимки в реално време 15:14 часа. Спокойно е. В 10 часа имаше свободни места до басейна. Утре ще ти снимам повече.

Ще се засечем за 3 дни. Simple Smile Спокойна почивка. Ако имаш още въпроси - давай. Simple Smile
Благодаря много за снимките . Децата с интерес гледаха детския басейн . Идвали сме само извън сезон там . Надявам се събота да дойдем и ние ❤

# 579
Люксен, има ли опашки в ресторанта? 2017, когато бяхме в Парадайс висях по половин час за палачинки. Моля те да споделиш в събота, неделя как е плажа.

# 580
Люксен, има ли опашки в ресторанта? 2017, когато бяхме в Парадайс висях по половин час за палачинки. Моля те да споделиш в събота, неделя как е плажа.
Извинявай, видях че си писала за палачинките.

# 581
  • София
Адреналинка,

Благодаря много за снимките . Децата с интерес гледаха детския басейн . Идвали сме само извън сезон там . Надявам се събота да дойдем и ние ❤

Утре ще им направя повече. Да загреят за събота Simple Smile

Чарли, няма опашки. Днес беше лежерно. Утре ще наблюдавам подробно . Хотелът не е пълен, според мен затова е така.

# 582
А тези бунгала дали ще работят сега? Проверихте ли?

Работят си, дори трудно се доредихме до свободно. Иначе вече  преведохме и  капаро, силно се надявам да ни хареса, защото си резервирахме цели 5 нощувки (обикновено ходим за уикенда или макс за 3-4 дни).

# 583
  • В.Търново
Днес сутринта по Нова ТВ отново имаше репортаж за Албена. Отново "аплодираха" посещението на външни плажуващи, похвалиха се че са осигурили допълнително 1000 безплатни шезлонга. Нещо не ми харесва тази работа. Вчера попаднах на статия, че от средата на август месец поетапно започват да затварят хотели в Албена.
http://dobrudjabg.com/novina/sled-15-avgust-zapochva-poetapno-za … 8lDe53PImOxNp9f-8
Дали е възможно да затвори хотел Боряна до края на август?

# 584
  • София
Всичко е възможно. Германия изисква отрицателен тест за българи/немци-туристи, идващи от 3 области в България, една от които е Добрич. Вероятно това също допринася за намалелия туристопоток. Румънци и българи поприключиха, знаете колко е сезона у нас? Така че - ще затворят някои хотели, те и без друго отвориха много повече от предвиденото в началото.

Общи условия

Активация на акаунт