Топло лято идва вече, расте ДЕКЕМВРИйското човече ! {тема 4/2020}

• 27 578
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Милита много съжалявам за всичко през което мина. Пожелавам ти бързо възстановяване.

Момичета аз от два дни съм настинала с ужасна хрема,като едната ноздра само ми се запушва.
Но от снощи имам и лека температура стигаща до 38.
Дайте идеи как да я смъква

# 691
Парацетамол или аналгин и утре бягай при личната, че хич не е за подценяване.
Милита много съжалявам за всичко през което мина. Пожелавам ти бързо възстановяване.

Момичета аз от два дни съм настинала с ужасна хрема,като едната ноздра само ми се запушва.

# 692
  • София
милитта, бързо възстановяване - физическо и психическо !
И скоро пак в отчетна. Heart

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 10:15 от rave

# 693
  • Sofia
Парацетамол или аналгин и утре бягай при личната, че хич не е за подценяване.

Аналгин не взимай в никакъв случай. Само парацетамол.

# 694
Милитта, бързо възстановяване!:heart:

# 695
Милита , събирай сили и почивай сега. Всичко е било за добро. Както казва Рейв физически и психически бързо възстановяване и скоро да се похвалиш с добър финал.

# 696

Милита, бъди силна и не унивай! Вярвам, че скоро отново ще си в редиците на бъдещите мами и всичко ще се нареди!
За температура знам, че компот или сок от малини свалят. Другия начин е мокриш кърпи със студена вода и слагаш на сгъвките - лакти, мишници, колене, а също на вратът и челото. Изпитан е. Бързо възстановяване!

# 697
Милита, изпращам ти много позитивна енергия, кураж и надежда за идните по-добри дни! ❤️

Момичета, исках да ви питам, ползвате ли специални предпазни колани за бременни в колите си? Аз пътувам доста интензивно и се зачудих дали пък да не си закупя такова нещо - за шофиране / возене без колан изобщо не мога да си помисля.

# 698
[/quote]
Защо да не се взема аналгин в никакъв случай?

# 699
  • София
Абсурд да дам 100 лв. за специален колан в колата...
Просто вече ползвам само страничната част на колана, тази за кръста я оставям зад мен.
Не помня кой тук беше дал това предложение, наистина е много удобно. Hands V

Иначе от бабините лекове, кърпи напоени с оцет са безотказни за температура.
Но аз като бях супер зле миналата седмица, нямах нерви за такива неща и си пих добрия стар Парацетамол.

Да се похваля с първата ни дрешка - плюшено гащеризонче. Blush
Реших, че е крайно време, горкото само една шапка си имаше. Joy

# 700
Момичета,  следващата седмица ЛИДЛ пускат бебешки неща. Тъкмо сега им гледам брошурата. Аз след малко ще ходя да си купя от кварталното магазинче две нощници, че клинове и панталони всичко ме дразни на корема и да не ходя по гащи в къщи.

# 701
  • София
скруби, мерси за инфото ! Hug
Ама не са ли много тънки тия бодита ? И с късо ръкавче...
Изглеждат ми летни...
Или освен да ги ползваме за отдолу зимата. Thinking

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 14:06 от rave

# 702
  • Sofia
Защо да не се взема аналгин в никакъв случай?
[/quote]
И в листовката е написано, че метамизол може да се прилага в ограничени случаи, когато няма друг вариант за лечение. Не е стандартен избор. Т.е ако се вдигне температура, много висока и неповлияваща се от друго, може да се приложи еднократна доза. Да не излезе, че може да го пием. Като цяло само парацетамол се изписва по време на бременност, но и с него не трябва да се прекалява. 38 градуса може да мине и без антипиретик.

# 703
Рейв ти направи ме уби, имате една шапка и вече гащеризон. Ние нямаме и това.
Тъкмо сега ме подсети, че поне един списък ще напиша на дъщерята да знаят кое откъде да вземат и какво. Нищо няма да купя предварително . Ако ще да се сърди горкото,ще го облечем все като се роди хахаха. А тази неща в Лидъл са много сладки и на достъпни цени,изкушавам се,но няма да посмея. Дано пуснат и по- нататък отново.
 Ние в случаите когато говорим за име не стигаме до консенсус та и име няма да си има. Въобще не приемам имената предлагани от мъжа ми,а той не иска моите хахах.Дано си дойде с име детето.
Аз си седя по гащи вкъщи,последните дни си открих един шал за плаж и с него се завивам,намятам или го връзвам на кръста високо, че да не обикалям по гащи.

# 704
Здравейте, момичета! Миналия ден бях на преглед и засега всичко е на ред. В 20 г.с. бебка е 360гр. Не спря да се върти през цялото време и да лапа ръчички. Лекаря, като я измери заключи, че ще е дългокрака мадама. 😊 Аз малко се бях притеснила от някои изследвания, но се оказа, че всичко е наред. Малко ми е паднал хемоглобина и ми изписа терапия. Аз също се мажа с кокосов масло, а за носът нямам думи. Сутрин първо е запушен, после протича, но му свикнах.
Сега сме на язовир " Доспат" на палатка. Много е красиво, но вали дъжд. Усещам бебка от доста време, все едно плува рибка и ме докосва, но днес за първи път получих сериозен шут. Чак се стреснах. Толкова от мен. Бъдете здрави! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт