Професионална гимназия по дизайн Елисавета Вазова

• 43 651
  • 220
  •   1
Отговори
# 210
На този етап няма изпит по рисуване. Влиза се с точките от НВО.

# 211
На този етап няма изпит по рисуване. Влиза се с точките от НВО.
Благодаря!

# 212
  • гр. София
Здравейте! Бихте ли дали отзиви за организирания през лятото лагер на море от гимназията? Дъщеря ми ще е 8-ми клас, не познава никого от училището, но пък има желание да отиде. Тази година ще са гр. Приморско.

# 213
Здравейте! Бихте ли споделили какви са минималните балове за прием в гимназията и къде да ги проследя за всичките четири класирания? Благодаря!

# 214
Здравейте! Бихте ли споделили какви са минималните балове за прием в гимназията и къде да ги проследя за всичките четири класирания? Благодаря!
Вижте в сайта https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%BB%D0%B0%D1%81/

# 215
Вижте в сайта https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%BB%D0%B0%D1%81/
Благодаря!

# 216
Здравейте! Дъщеря ми се интересува от гимназията и започвам проучване. Изчетох всичко до момента и ми звучи прекрасно място като за нея. Бих искала да попитам след завършването на къде се ориентират по- натам децата? Какви ся перспективите - кои университети и какви специалности? Благодаря предварително

# 217
Здравейте! Дъщеря ми се интересува от гимназията и започвам проучване. Изчетох всичко до момента и ми звучи прекрасно място като за нея. Бих искала да попитам след завършването на къде се ориентират по- натам децата? Какви ся перспективите - кои университети и какви специалности? Благодаря предварително
Имайте предвид, че ако иска детето да учи в чужбина, след завършване на което и да е професионално училище, това е causa perduta.
Иначе за БГ университети Лесотехническия, Нов Български.

# 218
Е защо така, кауза пердута, няма такова нещо. Има чудесни приложни университети в чужбина, където можеш да продължиш с диплома от професионална гимназия, примери хиляди. Тези деца са ориентирани към творчески професии, едва ли ще искат да учат ядрена физика на академично ниво.

# 219
Е защо така, кауза пердута, няма такова нещо. Има чудесни приложни университети в чужбина, където можеш да продължиш с диплома от професионална гимназия, примери хиляди. Тези деца са ориентирани към творчески професии, едва ли ще искат да учат ядрена физика на академично ниво.
Да, ако говорим за частни университети. Държавните имат изискване за хорариум от часове, които не се покриват от професионалните училища.

# 220
Изобщо не става въпрос за частни, а за приложни.

Общи условия

Активация на акаунт