Професионална гимназия по дизайн Елисавета Вазова

• 44 159
  • 220
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, и аз закупих само обявените учебници, но без христоматията. Не знам на кое издателство да взема. Дано не избързах и да няма промени.Simple Smile

# 196
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Поръчах днес учебниците за осмокласничката ... И аз без христоматията Simple Smile
Пиша, за да ви насоча вниманието, че публикуваха къде и как ще учат децата ... Утре ще проиграваме с моята стигането до училище - уф!

https://pgdsofia.com/2023/09/05/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D … 3yVRDy6ls3V0tUKC4

# 197
  • София
О, доста различна посока! Има ли някой от южните райони в темата?

# 198
Ние сме от ж.к.Гоце Делчев/Мотописта. Аз също останах не много приятно изненадана от новината, че трябва да ходят в друго училище.

# 199
Уж щяха да учат в другото до октомври, а сега пише януари. Ми то си е целия първи срок. А това училище е толкова далеко от нас и като район хич не ми харесва. За двете смени пък да не отварям дума.

# 200
О, доста различна посока! Има ли някой от южните райони в темата?
Ние сме в южните райони

# 201
Хич не е добре това. Там е циганската махала, да не говорим различната посока, малките стаи и старата база...

# 202
Здравейте, имаме доста нови учебници за 10 кл и малко от 9кл. Пускам снимка и цени. Ако някой ги иска , дъщеря ми ще ги донесе в училище на вашето дете.

Български език-10 кл- 6 лв
География-10лв
История -10 кл- 12 лв
История -9 кл- 8 лв
Литература- 7 лв
Биология- 9 лв
Физика - 9 лв
Физика учебна тетрадка- 3 лв
Химия- работни листи- 3 лв
Контурна карти - 2 лв
Атлас по география-9 кл- 4 лв

# 203
Здравейте, мога ли да попитам по колко часа чужд език учат в 8 клас и има ли в сайта на училището качена програма с разпределение на часове?

# 204
По 12 часа седмично е за 8 клас.Има на сайта качени учебни програми.

# 205
  • София
Здравейте, мога ли да попитам по колко часа чужд език учат в 8 клас и има ли в сайта на училището качена програма с разпределение на часове?
В Школо може да си видите програмата

# 206
Здравейте!
Учениците най- накрая се завърнаха в сградата. Отремонтирани са стаите и част от двора. По снимките изглежда красиво с нови чинове, шкафчета. Браво за което!  Радвам се, но и съжалявам защото моето дете завършва. Остава една седмица още и започват практика, после ДЗИ, защитата и така. Малко съм тъжна..че се разделяме с училището.
Но за новите деца ще е супер..
Вече си мисля, че е време да се влиза с приемен изпит по рисуване. Има наплив за гимназията. Специалностите са само творчески и е добре да влизат деца с талант в изобразителната сфера.
Надявам се ръководството да помислят по въпроса.

# 207
  • София
Здравейте,
Имате ли представа дали новата учебна година ще раздават безплатно учебниците?
Благодаря предварително
Хубави почивни дни 🌞

# 208
  • гр. София
Здравейте,
Имате ли представа дали новата учебна година ще раздават безплатно учебниците?
Благодаря предварително
Хубави почивни дни 🌞
Днес записах дъщеря ми и от училището казаха, че учебниците  ще са безплатни.

# 209
Здравейте! Дъщеря ми ще бъде 7-ми клас тази година и ме интересува има ли задължителен изпит по рисуване за специалност интериорен дизаин? По принцип има афинитет към рисуването, но отказва да ходи на специализирани курсове. Предварително Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт