Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 187 254
  • 1 704
  •   2
Отговори
# 1 380
Какво ще кажете за Чучумишев като споменахме за Фетална морфология. На самия преглед изобщо не говореше и после след като аз питах каза всичко е ок и това беше. Един от хвалените е и искам да знам, че всичко е проверено защото имам 2 мисед аборта.

# 1 381
Здравейте! Дали има някой,който е правил пренаталния тест на Harmony на Roche? И ако има какво ви е мнението

# 1 382
Пренателен тест във Варна Света Марина  какви заболявания покрива и каква е раазликата с този в Cell Genetics.

# 1 383
Здравейте! Правихте ли в крайна сметка Панорама теста?
Много благодаря! Чудех се между този и Nifty, но това, че Panorama хваща моларна бременност и че може да се прави още в 9 г.с. ме спечели. Виждам, че имат още една разлика, но ще коментирам днес с АГ.

# 1 384
За близнаци, кой тест избрахте?

# 1 385
  • Пловдив
Аз правих на Cell genetics този, който е 1350 лв и излезе за около седмица.

# 1 386
Здравейте.
При първата бременност, и ходих при д-р Чучумишев. Останали сме доволни от отношение и внимание.
Без излишни приказки. Затова сега отново му се доверяваме. Поне лично на мен ли действа успокояваща прегледа при него.

Какво ще кажете за Чучумишев като споменахме за Фетална морфология. На самия преглед изобщо не говореше и после след като аз питах каза всичко е ок и това беше. Един от хвалените е и искам да знам, че всичко е проверено защото имам 2 мисед аборта.

# 1 387
  • Бургас
Бях писала, че ще споделя мнение след като ми излязат резултатите от Верасити на Синево. Взех големия пакет които май сега е 850 лв не съм убедена когато аз пусках имаха 10% намаление.Пуснах го на 4.02 излезе ми за 7 работни дена сутринта на 13.02.Резултатите ми са very low risk на всички категории като отдолу си пише какво значи това.

# 1 388

И аз при него направих първи БХС и Фетална морфология. Прегледа беше обстоен, аз задавах въпроси и двамата гледахме едновременно на екраните. Резултатите излязоха бързо с коментар от негова страна.
Преди да отида при лекаря имах препоръка, която и по мое мнение се затвърди и мисля и за следващите фетални да отида при него, иначе не следя цялостната бременност.

# 1 389
  • Благоевград
Здравейте! Моят лекар ми препоръча Geneplanet. Каза, че са точни и до сега не е имало грешки. Още се чудя, не намирам много мнения за тях. Ако някой е правил, моля да сподели.

# 1 390
  • България
Здравейте! Моят лекар ми препоръча Geneplanet. Каза, че са точни и до сега не е имало грешки. Още се чудя, не намирам много мнения за тях. Ако някой е правил, моля да сподели.

Да, аз правих пълния пакет в МЦ Марковс миналия септември по своя преценка. Излезе бързо и ми звъннаха да ми кажат, че резултатите са негативни, както потвърдиха и пола.

# 1 391
Здравейте, предстои ми да избера какъв НИПТ да направя. Тъй като се спрях Марковс за фетална се чудя дали да не направя този който предлагат те - GenePlanet. Не срещнах обаче почтни никакви мнения за него. Другите за които се чудя са Vision, Panorama и Nifty.

# 1 392
Ние се доверихме на Vision тест. Останах изключително доволна - резултатът пристигна за по-малко от седмица и всичко ми беше обяснено подробно, също така разбрахме и пола ☺ Лично за мен беше важно резултатът да е конкретен - negative или positive , а не с нисък/висок риск.
Изкоментирах и със следящият ме АГ и той също ме насочи към тях.
Успех и Ви желая хубав резултат!

Здравейте, предстои ми да избера какъв НИПТ да направя. Тъй като се спрях Марковс за фетална се чудя дали да не направя този който предлагат те - GenePlanet. Не срещнах обаче почтни никакви мнения за него. Другите за които се чудя са Vision, Panorama и Nifty.

# 1 393

Аз напарвих Nifty, много съм доволна, писах доста по това. Моля само имай на идея, че няма категоричност в това дали пише Very low или Negative, винаги е някакъв процент, просто е различен маркетингов трик в какви думи е облечено.

Никога не са категорично отрицателни и негативни. Ако нещо се е объркало веднага ще ви кажат, че словом е направено само за визуализация към клиента, реално резултатът е 99,8999% примерно. Няма значение дали пише Negative или 0,01%. Не се заяждам, просто това е техният маркетингов трик. Никога няма да се нагърбят с категорични резултати на 100%

Късмет и до пухкав финал! Пожелавам ви да излезе всичко в норма.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 18:40 от The_Black_Hole

# 1 394
В никакъв случай Gene Planet, потърсете малко инфо из Facebook вече чета за няколко момичета получили фалшиво позитивен резултат.. аз правих Vision и съм много доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт