Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 185 676
  • 1 683
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Елфи, златна си! Това, което си направила е чудесно! ❤

Предполагам сте разглеждали варианта на Джийн Сейф, чудех се дали пък случайно и за него не е открита някоя вратичка (като Invitae), има ли някой информиран?
Darling, пазете парите за почивка на Малдивите 😁 д-р Ибрям - 0897909875, ИВФ "Димитров". Каза, че при него нищо не се плаща, само 99 долара на сайта директно 😳 Помоли към обяд да му се звъни, че сутрин водел лекции и да е за час не по-късно от след 1 седмица, напред не записва, че постоянно му се менял. (на мен ми е рано, че съм в 8ма седмица, каза след 11та). Надявам се да съм била полезна и ви пожелавам успех и лека бременност ❤️

# 121
  • Варна

Darling, пазете парите за почивка на Малдивите 😁 д-р Ибрям - 0897909875, ИВФ "Димитров". Каза, че при него нищо не се плаща, само 99 долара на сайта директно 😳 Помоли към обяд да му се звъни, че сутрин водел лекции и да е за час не по-късно от след 1 седмица, напред не записва, че постоянно му се менял. (на мен ми е рано, че съм в 8ма седмица, каза след 11та). Надявам се да съм била полезна и ви пожелавам успех и лека бременност ❤

Еха! Прекрасно, че и на цели 2 места в София правят! А кой плаща транспорта в този случай? Защото трябва да пътува експресно към САЩ (все пак е кръв)

# 122
Браво , много полезна информация , дано повече хора го видят, защото разликата в цената е огромна ! Blush

# 123
  • София

Darling, пазете парите за почивка на Малдивите 😁 д-р Ибрям - 0897909875, ИВФ "Димитров". Каза, че при него нищо не се плаща, само 99 долара на сайта директно 😳 Помоли към обяд да му се звъни, че сутрин водел лекции и да е за час не по-късно от след 1 седмица, напред не записва, че постоянно му се менял графика. (на мен ми е рано, че съм в 8ма седмица, каза след 11та). Надявам се да съм била полезна и ви пожелавам успех и лека бременност ❤

Еха! Прекрасно, че и на цели 2 места в София правят! А кой плаща транспорта в този случай? Защото трябва да пътува експресно към САЩ (все пак е кръв)
Безплатно е, ето потвърждение от къстъмър съпорта им:

Аз четох някъде, че имат договор с Федекс

# 124
Здравейте момичета, аз пуснат в сряда Вижън тест , кога да очаквам резултат според вас и дали ще мога да се ориентирам относно резултатите? Благодаря.

# 125
Момичета, някоя от вас успя ли да направи този тест при д-р Ибрям? Аз му звънях миналата седмица, каза като съм в 11 г.с пак да му звънна. Вчера му звънях, не вдига. Днес се свързах, каза ми че преглежда и да звънна след 19. Звънях два пъти пак не вдига. Почвам да си мисля, че нищо няма да свършим с него. Какво е това несериозно отношение? Ще мине нужната седмица, а той не отговаря. Утре пак ще го търся. Някоя от вас пусна ли при него теста на Invitae

# 126
Здравейте момичета, аз пуснат в сряда Вижън тест , кога да очаквам резултат според вас и дали ще мога да се ориентирам относно резултатите? Благодаря.

Здравейте отново, резултат получих в понеделник, обадиха чи се обясниха и ми изпратиха резултата на мейла. Успех.

# 127
  • София
Момичета, някоя от вас успя ли да направи този тест при д-р Ибрям? Аз му звънях миналата седмица, каза като съм в 11 г.с пак да му звънна. Вчера му звънях, не вдига. Днес се свързах, каза ми че преглежда и да звънна след 19. Звънях два пъти пак не вдига. Почвам да си мисля, че нищо няма да свършим с него. Какво е това несериозно отношение? Ще мине нужната седмица, а той не отговаря. Утре пак ще го търся. Някоя от вас пусна ли при него теста на Invitae
Еее много се надявах да се случат нещата като хората. Но имайте предвид, че няма определена седмица, след 11 може да си го направите винаги, не че трябва точно в 11та

# 128
Аз също звънях, но не ми вдигна. Не смятам да нахалствам прекалено много, явно не печелят кой знае колко точно от този тест и не им се занимава, затова и препоръчват повече по-скъпите варианти.

# 129
Момичета успях да свърша работата с д-р Ибрям! Да, много е зает, но днес бях в Майчин дом, обясни ми всичко, направи поръчка за теста, взе ми кръв и не пожела една стотинка, дори за взимането. После опаковахме пратката той беше попълнил всички документи и си я закарах до федекс, където вече си лети за Сан Франциско. После през сайта заплатихме 99 долара. Освен трите синдрома, включихме и половите аномалии и микроделеции, както и пол. Много съм доволна, чакам резултати до 10 дни. Благодаря ви, че спестих 1000 лв! Ще ги инвестираме в детската стая! Поздрави

# 130
Мислите ли, че е възможно да си поръчаме сета за вземане на кръв, да вземат кръв в някоя обикновена лаборатория и да си я изпратим? Каква е ролята на този доктор, прави ли нещо по-специално?

Като правих подобен тест (срещу 2к лв) сама си носих сета, взеха ми кръв и сама си пратих през DHL пробата.

Момичета успях да свърша работата с д-р Ибрям! Да, много е зает, но днес бях в Майчин дом, обясни ми всичко, направи поръчка за теста, взе ми кръв и не пожела една стотинка, дори за взимането. После опаковахме пратката той беше попълнил всички документи и си я закарах до федекс, където вече си лети за Сан Франциско. После през сайта заплатихме 99 долара. Освен трите синдрома, включихме и половите аномалии и микроделеции, както и пол. Много съм доволна, чакам резултати до 10 дни. Благодаря ви, че спестих 1000 лв! Ще ги инвестираме в детската стая! Поздрави

# 131
Мислите ли, че е възможно да си поръчаме сета за вземане на кръв, да вземат кръв в някоя обикновена лаборатория и да си я изпратим? Каква е ролята на този доктор, прави ли нещо по-специално?

Като правих подобен тест (срещу 2к лв) сама си носих сета, взеха ми кръв и сама си пратих през DHL пробата.

Да предполагам, че може и сами да си поръчат сета. Има такава опция в сайта на инвите. Просто той беше попълнил всички документи, обясни ми къде да занеса пробата и взе кръвта. Няма друга роля

# 132
На сайта им има опция за поръчка на сет, но само до САЩ и Канада. И цената е по-висока .. към 260 долара.

# 133
Добро утро момичета 🤗 Вече съм в 10 седмица на 41г. и ми предстои да направя генетичен тест, в предвид възраста ми. Доктора, който ще ме следи много настоява за фирмата Пренатест - разширения пакет. Но сега като прочетох за Варна и май клоня да направя на Invitae. Едни и същи рискове ли покриват двата теста?

# 134
Разширения на Прентест - Джийн Сейф, го нямаше, когато аз бях бременна. Появки се по-късно и покрива страшно много неща.

Ето тук описанието: https://prenatest.bg/genesafe-parviyat-neinvaziven-prenatalen-te … etichni-anomalii/

Струва ми се много подходящо за бременни над 40 г. Обаче не знам каква му е цената сега.

Провери какво покрива другия тест и ги сравни. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт