Генетичен неинвазивен пренатален тест след 10 седмица- кой избрахте?

• 186 883
  • 1 699
  •   3
Отговори
# 1 470
Здравейте, някой може ли да ми даде разяснения каква е разликата между тест Veracity, който правят в Синево и тест Vision? Защо разликата в цената е толкова голяма?

# 1 471
Здравейте, някой може ли да ми даде разяснения каква е разликата между тест Veracity, който правят в Синево и тест Vision? Защо разликата в цената е толкова голяма?

Защото обхватът им е различен.
https://www.synevo.bg/veragene/?gad_source=1&gbraid=0AAAAAC7a22H … E-%D0%B5-VERAgene

https://www.synevo.bg/veracity/

Вижте какво съдържа всеки един от тестовете. Добре е обяснено.

# 1 472

Защото обхватът им е различен.
https://www.synevo.bg/veragene/?gad_source=1&gbraid=0AAAAAC7a22H … E-%D0%B5-VERAgene

https://www.synevo.bg/veracity/

Вижте какво съдържа всеки един от тестовете. Добре е обяснено.
Става въпрос за тест Вижън, а не Veragene

# 1 473
Здравейте. Изчетох целия форум няколко пъти. Аз си правих Vision стандартенн пакет  в Бургас - Афродита. Взеха ми кръв на 28.04 и вчера (07.05) ми изпратиха резултати, които се оказа, че не са мои. Името, дадата на раждането, ден на вземане на кръв , както и гестационната седмица е различна. Близки са но не са мои. Казаха че ще говорят с лабораторията, но още нямам информация какво се случва. Има ли някой в подобна ситуация?

# 1 474
Здравейте ние сме се насочили към Панорама Pro.
Обаче не съм в България в момента и тук правят теста в 12г.с..Няколко пъти питах за по-рано ,казаха че в 12г.с. е най-добре да се направи ,трудно е да се боря срещу тяхната си система и ще чакам .
Дори сега между 2 и 3 месец ме оставят без преглед нямало нужда всичко било наред .
Това което ми прави впечатление че тук тестовете са една идея с по ниска цена от вкъщи -България...

# 1 475
Панорама на Натера ли?? Те правят още от 9 гс

# 1 476
Правят ама тук ме карат да изчакам до 12г.с. + 2 дни.И така
Simple Smile 
Панорама на Натера ли?? Те правят още от 9 гс

# 1 477
Ние ще правим следващата седмица на Cell Genetics. Някакъв нов тест имат от друга лаборатория, проверява доста повече неща от досегашните тестове. Включително някакъв ген, който отговаря дали детето ще оглушее, ако пие антибиотик, и т.н.

# 1 478
Ние ще правим следващата седмица на Cell Genetics. Някакъв нов тест имат от друга лаборатория, проверява доста повече неща от досегашните тестове. Включително някакъв ген, който отговаря дали детето ще оглушее, ако пие антибиотик, и т.н.

Как се казва теста, който ще си правите?

# 1 479
Как се казва теста, който ще си правите?
Niptify се казва. 1350 лв. Много по-подробен от досегашните им, по техни думи.

# 1 480
Niptify го предлагат от ноември месец. Ние също бяхме на него тогава. Обсъждано е тук, ако за вас има значение - резултатите не излизат подробно. Записан е само пол, нисък риск на основните няколко синдрома, а всичко останало, което е изредено, че изследват е описано като "Няма открити случайни находки". Няколко момичета бяхме писали за разочарованието, че е подробен, но когато ти дават резултатите е обобщено и не виждаш за всичко изследвано. За мен нямаше значение, но някой беше разочарован и че ти го изпращат само в оригинал на английски.

# 1 481
И аз правих Niptify в Cell genetics. Взеха ми кръв на 31.03.2025 и на 04.04 вече имах резултати. Останах много доволна както от предварителните разговори по телефона за уговаряне на час, така и от подробните обяснения в самия ден за вземане на кръв. Всички бяха любезни и мили.
Сега виждам, че в сайта са качили примерни резултати на теста (сякаш когато аз проучвах ги нямаше😀).
https://cellgenetics.bg/tests/neinvazivni-prenatalni-testove/niptify-celvia/

# 1 482
Niptify го предлагат от ноември месец. Ние също бяхме на него тогава. Обсъждано е тук, ако за вас има значение - резултатите не излизат подробно. Записан е само пол, нисък риск на основните няколко синдрома, а всичко останало, което е изредено, че изследват е описано като "Няма открити случайни находки". Няколко момичета бяхме писали за разочарованието, че е подробен, но когато ти дават резултатите е обобщено и не виждаш за всичко изследвано. За мен нямаше значение, но някой беше разочарован и че ти го изпращат само в оригинал на английски.

Аз направих Niptify PRO + MONO в Геника и ми дадоха огромен лист за какво и как се изследва. Отделно са изброени нещата и в резултатите.

# 1 483
Става въпрос за теста Niptify на CellGenetics.
Nifty Pro не е ли тест на Геника. В случая май става въпрос за два различни теста на 2 различни лаборатории.
Nifty (Pro и Mono) са тестове на Геника.
Niptify на CellGenetics.

# 1 484
Аз също правих Niptify на cell genetics. Останах доволна от предварителните разговори и отношението. За цената си изследва много неща. Резултатът излезе  в срока, който бяха обявили. Не ме е притеснявал форматът- ясно беше обяснено, че по-рядко срещаните аномалии се виждат в резултата, само ако се отчете риск за тях. Това не означава, че не са изследвани. Относно положителен/отрицателен и висок/нисък риск- както беше коментирано, нито един тест не дава 100 процентов резултат и лабораториите посочващи резултатите като категоричен +/- по-скоро използват маркетингов трик.

Общи условия

Активация на акаунт