Мокър Джан си е класика... в басейна, в банята.. после и в Бодрум, влизащ и излизащ от морето... само да смеят да го "Изсушат" напълно...голям грях ще сторят!

Ето ви Йози за разсъмване....

,това е от сериала ''Карагюл/Черна роза''!Аз съм го гледала-4 сезона е!
В момента го повтарят по Нова тв. от 15ч.,а преди време го даваха по ДФ(аз тогава го гледах)Има отвличане,убийства,побоища!Това иска турския зрител!А др.''Клетва'' е от 13,30ч. по БТВ!

Не съм се включвала още от времето на Пълнолуние, въпреки че гледах Джан и Демет в РП. Първо искам да благодаря на милите преводачки за експресния превод, изгледах с удоволствие 1ви епизод! Определено се изненадах като обявиха проекта между Джан и Йозге, защото предишният им тандем/обща игра беше малко противоречива, това е по мое мнение. Йозге много я харесвам още от Сезона на Черешите /СЧ/, но гледайки я вече в трети сериал, забелязвам при нея еднотипна игра. Да, има израстване от Пълнолуние, но не и чак толкова в сравнение със СЧ. Може би, защото там игра със Серкан и беше спокойна/освободена в играта си или може би това е тя. Някак си маниерите, гримасите, реакциите са винаги еднакви. Ок, отличителна нейна черта, но винаги еднакви. Все едно приравнява/напасва всеки свой екранен образ към самата нея. Не знам дали успях да го опиша добре. 

Кога може да пуснат 2 фраг, има ли някакъв ред? (не съм чакала фрагове до сега...)

пускам тези гифки за теб : ))

на корицата на юлския брой на списание Elele.

,би трябвало вторник или сряда да го пуснат,а също и новите снимки и озета!Благодаря за гифчетата и новите снимки! 

Препоръчани теми