„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 49

• 64 492
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Ето кой е харесал на Деметка новата снимка.. Цалата рода Яман Joy Включително и нашия Grinning

# 106
Грозде, за харесване си е снимката Simple Smile Джан не се спира с лайковете на Деметините снимки. Ама и тя не се спря със снимките Grinning Аз като една конспираторка ще кажа, че откак почнаха да валят секси снимките на Йозито, Демо всеки ден е със секси фотки Grinning

# 107
И аз усещам лека надпревара при тях. Наш Джан активно си лайква снимките й, обаче тя хич не го отразява...

# 108
Тук е R&B мацка Sunglasses Джан плакне окото.. Joy
Тя не му лайква..ама като е гледала 1 епизод на "МГ" се е препотила 2345 пъти сигурно Joy
За това пък ние го лайкваме Joy Като изскочи с нещо по така... ние пощуряваме Joy
Ей така сме....

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 14:55 от grozdence.

# 109
Тя трябва да не е човек, ако не се препоти 😂😂

# 110
На една моя позната вчера и пуснах МГ с Бг превод (фенка е на Джан), и докато е гледала, мъжът й и е направил на проблем, "какво си го зяпнала тоя...не мигаш" Grinning и се разсърдил.. А тя му отговорила.. "мани го.. този е долен к*рварин" Grinning какво да каже жената...Паднах от смях, като ми разказваше Grinning

# 111
Привет, има ли го някъде с бг суб?

# 112
Тоз Джан бе, колко семейства ще развали Joy

# 113
# 114
Новите снимки за финалния 12 еп. на ДЕК

и озета на турски ез.
Скрит текст:
Zeynep, sonunda ilk defa kendisi için bir karar alarak; Mehdi’yle mutlu olmayı seçer. Mehdi de gerçek mutluluğa ilk defa bu kadar yakın olduğunu hisseder.
Ancak Benal’in varlığı, aşklarının ortasında bir tehdit olarak durmaya devam eder. Zeliha ve Müjgan’ın, Benal için başka planları vardır.
Zeynep ve Mehdi; Nermin’in teklifiyle, sevdiklerini de yanlarına alarak, birkaç günlüğüne balayına çıkarlar. Ancak bu seyahat, ilişkilerinde verecekleri en önemli sınavın da habercisidir.
Bu tatil, kimilerinin kalbinde yeni duyguların filizlenmesine vesile olurken; kimilerininkinde de onarılması zor yaralar açacaktır.
 En karanlık gecenin sabahında bile umut var mıdır? Hayat, kimi zaman bittiği yerden mi başlar? Zeynep için, artık bu soruların cevabını öğrenme zamanı gelmiştir.

Doğduğun Ev Kaderindir2'in yeni bölümü 1 Temmuz Çarşamba, TV8'de.

Зейнеп, най-накрая взе решение за себе си за първи път.Тя избира да бъде щастлива с Мехди. Мехди чувства, че за първи път е толкова близо до истинското щастие.
Въпреки това съществуването на Бенал продължава да бъде заплаха в разгара на любовта им. Зелиха и Мюжган имат други планове за Бенал.
Зейнеп и Мехди; С предложението на Нермин, те вземат своите любими със себе си и отиват на медения си месец за няколко дни. Това пътуване обаче е предвестник на най-важното изпитание, което те ще дадат в отношенията си.
Докато този празник играе важна роля за разрастване на нови емоции в сърцата на някои; някои също ще нанесат рани, които са трудни за поправяне.
Има ли надежда дори сутринта на най-мрачната нощ? Животът понякога започва там, където свършва? Време е Зейнеп да научи отговорите на тези въпроси.

Новият епизод на ДЕК/сряда-1 юли по TV8

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:38 от Zlatina3

# 115
още снимки от 12 еп.

# 116
Тази седмица имаме какво да гледаме и обсъждаме...WinkSimple Smile

сряда-финала на ДЕК с 12-ти еп., по TV8
петък-2-ри еп. на МГ...по Фокс тв.
неделя-раздаване на наградите ''Златната пеперуда'' по к.Д

# 117
Йозге Гюрел (Езги) във фотосесия за списание ELELE.

кукла Heartpulse

по рано качих корицата

нови от Фатма

и стори от Фатма, голяма е кокона..

========================================

От Бирсен

"Въпреки, че нямаше договор, Kanal D подаде молба до Истанбулския 7-ми търговски съд от първа инстанция, за да спре излъчването на FOX в петък вечерта на BayYanlış. Съдът отхвърли искането да го спре несправедливо."

И в пресата https://www.tv100.com/kanal-d-foxun-bay-yanlis-dizisinin-yayinin … aber-haber-502505
"Съдът отказа да преустанови излъчванията и молбите за мерки, като взе предвид, че междувременно няма договори."

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 17:24 от grozdence.

# 118
Здравейте!🤗
Каквото е имало,вие сте го казали за МГ...аз само ще вмъкна,че така съм усещала Истанбул и местата където съм посещавала в Турция,модерна,напредничава,динамична,интересна...да знам за другата страна ,която споменахте (псевдоморал,побоища и т.н.),обаче директно ме губят.За играта на Джан и Йозге ...какво да кажа,при тази външност няма какво да им се сърдя.😋

Една добра съпоставка,от една фен страница,който е следял РП,ще разбере.😘

Ех,как откриха чантата на снимката😄,ама louisvuitton си е louisvuitton. 😊

# 119
Момичета! Ето ме и мен!
Този път успях да ви хвана още в началото!
Миналото лято като открих Птичката, вече беше свършил и имах щастието да го изгледам наведнъж за около седмица...Тогава търсех коментари за сериите в старите теми и си мислех колко хубаво щеше да бъде да бях го сварила навреме, за да коментирам и аз с вас.
Ето, че сега мога...въпреки, че след като изгледах първия епизод на Мистър Грешен, ми се ще веднагически да знам какво ще стане по-нататък!
Благодаря много за светкавичния превод!

Въпреки, че за мен Птичката ще си остане с най-голяма сантиментална стойност, изгледах серията с неутрални очи и съм приятно изненадана.
Много ми харесва динамиката, играта на актьорите, това, че (поне засега) няма типичните недоразумения, граничещи с фарс - нещата веднага се изясняват. Харесва ми и че този път поне няма досадна малка змия за сестра (Dolunay) или простовато традиционно семейство, което не позволява на главната героиня да диша (*ахъм, Мевкош*).
Лееекинко ме дразни това, че твърде много се натъртва как не само по-възрастните им майки, а едва ли не всички млади туркини, независимо колко са модерни, всъщност са вманиачени кой по-напред ще се сгоди и омъжи, като че ли това е най-важното им постижение в живота.
Отново забелязвам и че всички женски образи са по-кльощави даже от Холивудска продукция, явно в Турция все повече върлува манията по сухи и кокалести женски тела като единствена норма за красота, което е много жалко.
Гледам и че алкохолът пак е замъглен, голям срам е да покажеш красива чаша с питие, ама кървища и убийства е съвсем в реда на нещата...Приоритети.

Йозгето е много красива, наистина. В Пълнолуние ме дразнеше образът ѝ, както и бретончето, с която я бяха издокарали. Не харесвам онзи овчи характер на великомъченица-наивница и изтривалка. В този сериал ми харесва, че въпреки, че е пак чиста душа, има и темперамент - малко ми напомня на Дефне от Kiralik Ask.
Джанчо пак е хубав, макар и с къса коса, но... не мога да си кривя душата, само образът му в Erkenci Kus ми разтуптяваше сърцето и ми присвиваше стомаха.
Не помня коя от дамите в старите теми беше казала, че от толкова гледане, дъщеричката ѝ започнала да тича из къщи и да крещи "Джан бей, Джан бей"... нещо такова бях и аз миналото лято. Simple Smile Joy

Много ми стана мило като видях Джей Джей и Мелихат от Птичката да участват и тук, както и бившата любима на Джан - ще ми бъде интересно да ги гледам в новите им превъплъщения.
Харесва ми идеята за Джан, пардон, Йозгюр (колко ми е странно да го наричам така, всеки път като му кажат името и се бъркам за кого става въпрос) ще ѝ стане нещо като гуру на любовните връзки, преди години бях чела роман с подобен сюжет и още тогава си помислих как това май е един от най-хитрите начини един класически Дон Жуан да допусне до себе си жена толкова близо, че да я опознае и без да иска да развие чувства към нея, защото гардът му е свален, щом не става дума за него и нея като двойка. Дано и другите серии са така добре направени и да не го спират преждевременно! Hands PrayHands Pray
Много ми харесва актьора, който играя неговия приятел - главния готвач. Да не кажа даже и повече от Джан!

Между другото, може ли някой да ми даде линк да гледам и другия сериал с Демет - има ли го някъде качен с БГ субтитри?

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 18:42 от 𝕾𝖓𝖔𝖜𝖂𝖍𝖎𝖙𝖊𝕭𝖊𝖆

Общи условия

Активация на акаунт