„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 49

• 64 720
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Списък на момичетата на Йози Grinning
Женкар си е.. Grinning

Докато се влюбят .. ще има много смях с тези сладури ..

=========================================
"Текущия брой гледания на 1.bölüm. Общо почти 3,8 милиона гледания. Тръгваме в правилната посока!"

𝕾𝖓𝖔𝖜𝖂𝖍𝖎𝖙𝖊𝕭𝖊𝖆 Заповядай! https://vk.com/topic-113691288_40708210 "Домът, в който си роден, е твоята съдба" Предполагам за него питаш : ))

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 19:14 от grozdence.

# 121
  • София
"Текущия брой гледания на 1.bölüm. Общо почти 3,8 милиона гледания. Тръгваме в правилната посока!"

И около 17000 на български.
А при рускините много ниска гледаемост. Като се има предвид, че и някои от нас го гледаме на руски, докато стане готов българския превод. Очаквах да има доста повече гледания.

# 122
  • София

Есенна магия*
пн, 29 юни 2020, 14:47
И аз усещам лека надпревара при тях. Наш Джан активно си лайква снимките й, обаче тя хич не го отразява...
Магия ,и аз мисля като теб.
 За надпреварата май наистина е така,но и когато започнаха да говорят и за ДЕК  тогава пьк Джан качваше най много селфита и даде прословутото интервю,Колкото до отразяването от страна на Демет която бе подложена на грозни инсуниации е достатьчно че не се отписа от него.И двамата знаят и ценят професионалното си израстване от обшата им игра,или както каза Джан каквото и да прави Демет той винаги ше и е фен.

# 123

Йозге за  #elele ....
„Моята смелост.
Имам смелостта да изгоря всички тези преки пътища, ако е необходимо; това е чертата, която най-много се придържам и която ми позволява да остана себе си. Знам, че ще продължа и никога няма да се откажа, независимо какво ще се случи. Моят живот, моят път, моят опит. "

нова зад кадър

# 124
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Скрит текст:

И около 17000 на български.
А при рускините много ниска гледаемост. Като се има предвид, че и някои от нас го гледаме на руски, докато стане готов българския превод. Очаквах да има доста повече гледания.
Това горе са цифрите с автоматичните субтитри в канала на сериала. Рускините го гледат на хиляда други места. Ако се съберат гледанията от тях, цифрата вероятно ще набъбне доста.

# 125
  • На зелено
Като прочетох за тичащото дете и Джан Бей се присетих за моя случка онзи ден. Тъй като едни около 10 епизода на РП гледах с половин око, защото ми се струва, че го бяха разводнили, сега гледам тези серии по бтв. Не знам защо ми направи специално внимание, че се возят само насам-натам Джан и Санем и съответно колата, както и неговата поза на шофиране. Та, карам си онзи ден по магистралата и зад мен като неговата кола. Поглеждам два пъти и си мисля " Джан е зад мен !!!" Чак се бях и нахилила от тази мисъл Joy Joy JoyЕ, нямаше такова нещо, но добре се посмях сама на себе си и това, доколко се потапям в сериалите.
А сега във връзка с МГ. Нещо, което ми беше интересно и наблюдавах, беше влизането на Йози в бара и по-специално поздрава. Исках да видя дали ще го направи като Джан Бей, това така специфично негово повдигане на ръце и рамене, но не. Джан си играе стабилно и няма помен от предишните движения.

# 126
На една моя позната вчера и пуснах МГ с Бг превод (фенка е на Джан), и докато е гледала, мъжът й и е направил на проблем, "какво си го зяпнала тоя...не мигаш" Grinning и се разсърдил.. А тя му отговорила.. "мани го.. този е долен к*рварин" Grinning какво да каже жената...Паднах от смях, като ми разказваше Grinning
Моя ми вика " Снощи цяла нощ бълнуваше Грешен, Грешен" 😂

# 127
И моя не беше много доволен. Вика "тоя сериал цял ден ли мислиш да го гледаш? Къв е тоя с тезк потници?" 😂😂

# 128
Руските хейтърки на Джан, се вайкат.. Джан бил най- популярен в соц. мрежи, защото фенките спамили с "голите му снимки" Joy
Правят се на Деви Марии тези руски, бледолики  пиянки.. Grinning

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 22:24 от grozdence.

# 129
Вместо да се присъединят в клуба на мокрите мечти, те се правят на невинни девици.. знаем си, че всички въздишат по Джан 😂

# 130
Явно само моя мъж ми вика "Дай да го видя колко пък е готин в новия сериал" Grinning Оказа се, че тялото му било по-яко, но по го харесва като Джан Дивит. Хубаво, не споря с мъжа си Grinning
Точно пък рускините... да не отварям дума... Те налитат на бай Мангал на морето, щото е екзотичен, ама иначе Джан не харесвали Grinning Това е вица на годината Grinning Ако дойде Джан да и намигне само, ще е свалила гащите аламинут, ама нейсе...

# 131

ДЕК Фраг 2 ❤
Щастието ще бъде кратко явно... а така ми се искаше да е за по-дълго. Според мен, Мюжгян ще прибере Бенал в къщата при тях, та за това съвсем в края Зейнеп гледа така.. а и вижда най-добрата си приятелка и бившия си заедно. Все разочарования. Ще бъде интересно, със сигурност.

# 132
и с Руски суб. ДЕК фраг 2
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?w=wall-116464248_243745

Heart

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 23:25 от grozdence.

# 133
Леле, наистина вторият фрагман хвърли бомба! Да видим Мехди колко широко скроен е сега. Не ми се вярва Зейнеп да е била с Фарук (защото нали самият той казваше, че се е страхувал дори да я докосне), тогава с кого е била или само тества реакцията на Мехди?
Мюжгян се застъпва за Бенал, това значи ли, че и Зелиха е на нейна страна?
Фарук и Емине ще се натресат в хотела в Сапанджа. Зейнеп и Кибрит ги виждат, но има някакъв мъж с прошарена коса, който в гръб ми прилича на Екрем, а може и да е бащата на Фарук.
Нермин разбира за детето на Екрем и май му изнасят нещата от дома ѝ. Или пък това са нейните неща и тя е била в Сапанджа с тайфата и се прибира.
Този, дето причаква Бенал може да е бившият ѝ мъж. Иначе защо се увила така с този шал.
Само накрая нямам идея какво/ кого точно видяха Мехди и Зейнеп. Естествено сцените и гласовете са разбъркани, но много интересно се очертава Nerd

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 23:08 от super_katia

# 134
Момичета, някой има ли информация за контакт с момичетата, които правят превода на филма с български субтитри? Не ми се иска да си правя акаунт на платформата на която качват филма, но ако няма някаква друга форма за контакт с тях като имейл фейдбук или инстаграм, ще се прежаля и ще си направя.

Общи условия

Активация на акаунт