„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 49

• 64 724
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Чака ни интересен епизод на ДЕК. Ще заплетат интригите или ще разплетат едни, а нови ще се навържат за вторият сезон да има.
Попаднах на това ами хареса ми.

# 136
Привет!  Heart

Кога се очаква следващия епизод на „Bay Yanlış“?

Кой превод според вас е по-точен - Г-н Грешка или Г-н Грешен?

# 137
Prinx в петък : ))

От google
грешен - yanlış
грешка - hata

# 138
Грозденце, мерси за бързото включване - е, значи нашия превод е по-точен от руския.

Някой беше намерил с английски субтитри,  дали може линк - може да са по-точни от руските, докато излезе бг превода.

Обаче доста рехаво - веднъж седмично - ако ще е само в петъците.   Не знам това обичайно ли е. 

Лека и спокойна вечер  Nature Moon Nature Star2

# 139
Принкс, ето то линк на МГ с бг превод
https://ok.ru/video/1460076415549
И да, турските дизита в повечето случаи са един път седмично, така че от петък до петък, ако не променят нещо.

# 140
Мерси, току-що изгледах първия и се разтърсих за следващ.

Но щом е обичайно веднъж седмично, ще чакаме...

Приятна вечер и лека нощ.

# 141
  • София
Това горе са цифрите с автоматичните субтитри в канала на сериала. Рускините го гледат на хиляда други места. Ако се съберат гледанията от тях, цифрата вероятно ще набъбне доста.

Така вече си обяснявам защо са толкова малко гледанията на руски. Много благодаря за информацията. Flowers Hibiscus
Иначе ми беше много странно - цяла Русия + бившите им републики вероятно + нас + бившите соц страни предполагам ... и накрая само 50 хиляди.

Момичета, някой има ли информация за контакт с момичетата, които правят превода на филма с български субтитри? Не ми се иска да си правя акаунт на платформата на която качват филма, но ако няма някаква друга форма за контакт с тях като имейл фейдбук или инстаграм, ще се прежаля и ще си направя.

jenykoleff, аз участвам в превода на сериала. Може да ни намериш и във фен-групата на Джан Яман във фейсбук (Джан Яман България / Can Yaman Bulgaria), и в инстаграм (can_yaman_bg). Имейли не знам, може и да има.

# 142
HI!

Демет

Йозге за списание Elele

" Вървят ли двама...., а път да няма"

# 143
Добро утроо! HugNature High Brightness

Магия Hug,Грозде Hug,благодаря за 2-ри фрагман на ДЕК!

След романтика ни приземиха!От озета се разбра,че ще има драма!Няма как ще ни държат в напрежение до началото на 2-ри сезон!

Да се насладите на  МГ от рано...WinkSimple Smile

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 144
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

ДЕК Фраг 2 ❤
Щастието ще бъде кратко явно... а така ми се искаше да е за по-дълго. Според мен, Мюжгян ще прибере Бенал в къщата при тях, та за това съвсем в края Зейнеп гледа така.. а и вижда най-добрата си приятелка и бившия си заедно. Все разочарования. Ще бъде интересно, със сигурност.
Не знам дали ви е случвало да го ползвате, но в Ютюб на този клип може да си пуснете субтитри на български. Става през зъбното колело долу вдясно после кликате на автоматичен превод и от менюто с езици избирате български. Peace

П.П. Тъй като първа аз употребих в БГ-Мамма наименованието "Мистър Грешен" да обясня.
Писах го тогава в друга тема, че така повече ми харесва, а не както първоначално тук беше писано в превод от рускините, и това все още е така. Защото на български има две значения, както на сгрешен, така и на съгрешил. В онзи момент се очакваше героят да е такъв. Към днешна дата все още смятам, че е така. Може би най-точния превод е фалшив, неистински, неверен Wink, но пък Мистър Грешен така му ходи, че не си струва да се стремим към излишна точност и да копираме вариациите на рускините.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 10:22 от profi_1

# 145
Благодаря, Профи 🤗 ползвала съм опцията, но по-често за английските субтитри, за разлика от българските.
Мистър Грешен си му ходи на Джан. Мистър Грешка звучи странно.

# 146
Магия, то не към всеки клип я има тази възможност. И автоматичният превод на български е доста далеч от качеството на превода на английски.
Току що пробвах с фрагмана към втори епизод тук - https://www.youtube.com/watch?v=FELJp3OdhMk , ами ... за някои от репликите хич не е ясно какво точно искат да кажат. Но пък за обща ориентация са си екстра.

# 147
За опцията със смяна на субтитрите аз го писах още когато излезе фрагмана за 1-ви еп. на МГ!Една дружка от друга тема, в която пиша беше го обяснила преди време!
Но не за всеки клип става както е писала и Профи Hug

# 148
Злати Hug, нашата работа малко като Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече. Laughing

Малко от фенските идеи - https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/105562325 … 0f30bea86a9e22cc1

Обаче още държи телефона като Джан Дивит.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 11:27 от profi_1

# 149
Феми HugWink

още кадри с Йозге за фотосесията за списанието...

Общи условия

Активация на акаунт