„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 49

• 64 481
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Имаме си отзиви и в българската преса, според която отзивите за филма били 50:50.

Blush  Бързо си признавайте някоя от вас ли е жулналистката, която пише тези публикации - също така цитират и в Труд.

https://blitz.bg/layfstayl/svetski/dzhan-yaman-i-yozge-gyurel-ot … i_news754753.html

# 76
Съпикяса??? Що за дума, доста високо журналистическо ниво Joy Ама Блиц, какво да е..

# 77
Заради тези комшийски недоволства, за лошо влияние на децата май май няма да го виждаме Джан разсъблечен или много рядко ще е... Някъде четох че този министър ли какъв е, е помолил да спрат излъчването на МГ Neutral Face

# 78
Господин Перфектен

Стори от Шеф- Готвача ..... много ми е симпатичен Серкайчо..

Толкова добре е подбран каста на "МГ", че дори и този СЛАДУР е точно на място Joy

# 79
Грозде, този сладур много палава усмивка вади Grinning

В следващите серии очаквайте ризницата на Йози да е по цялото тяло, за да не развращаваме младежта Grinning Езги направо една бурка да надене, какво ми се разхожда по хавлия...

# 80
Няма да мръднат от сценария и всичко което са замислили .. едва ли се влияят от мнението на "някакви си хорица" , докато СЕМ не се намеси, ще си го карат по план, така мисля..Джан е трън в очите на доста КОМПЛЕКСАРИ .. журналисти и т.н, но за сметка на това публиката го обожава..
Някакви некомпетентни хора (хейтърите) се опитват да изказват мнение...едва ли разбират повече от продуцента, режисьора и целия екип на "МГ"...

# 81

Май за веригата по цялото тяло  е вярно... или почти Blush

# 82
Не съм фен на турските сериали по принцип, но този, както и ранобудна птичка ги загледах заради Джан. Е, страхотен е! Останах много положително изненадана колко е съвременен. Много лек, забавен. Не усетих кога минаха два часа. Ако не говореха на турски, никога не бих предположила, че е турска продукция.
Надявам се силно да не орежат вълнуващите сцени с Джан. Струва ми се, че е тренирал доста. Тялото му е по-изваяно от периода на ранобудна птичка, а това ми се струваше невъзможно.

# 83
Ами, да, готино си е сериалчето и РП също. На колко хора около мен обяснявам, че турските сериали не са само Али Ръза, ама глас в пустиня. Те губят Simple Smile
Джан имаше бая време да си извае тялото. Честно казано сега като гледам Джан Дивит и Йози, все едно Дивит е някакъв дебелак Grinning Йози има доста изваяно и изчистено тяло. Браво! Да не сисе помислите, че само плочките съм гледала, ще спомена и че много добре играе. Притеснявах се, че ще гледаме Дивит с къса коса, но не. Йози си е Йози. Сега изгледах серията и с бг субс. Много е красива тази Езги, бе. Кукличка! Много са ми сладки и двамата!

# 84
Езги преди да гледам филма не я харесах особено. Има нещо в чертите ѝ, което не ми допадаше. Но в движение ми стана много симпатична. Ролята много ѝ подхожда.
Първа серия свърши толкова интересно, че ще умра от любопитство докато гледам 2-ра.
Съвременността на този филм определено е огромен плюс. На обяд дават един филм, мисля, че Клетва се казваше. От скука се опитах да го загледам. Е, няма такава мъка. Ужас, ужасен. Консервативен, скучен, натоварващ...

# 85
Може и в същия да е било, преди време една дърта вещица водеше сина си да го убива с пушка и го караше да си копае гроба  Grinning  Веднага смених канала..Що за малоумщина?? Иначе къпещия се Джан е приблема у комшиите..

# 86
Не знам, няколко пъти засичам някакви да копаят гробове в този филм. Главният герой не му запомних името, викам му Овен 😀

Еми, къпе се човека. Мръсен ли да ходи?
Много ще загубят ако спрат тези сцени.

# 87
Абе, ние и мръсен ще го вземем, ама що да е така...

# 88
Аз пък държа Джан да се къпе по няколко пъти на епизод...толкова е свеж и сладък Heart такъв чистичък Joy
Не знам какво им пречи... таман подрастващите ще се научат на "чистоплътност"..

Чистотата е критерий за здраве и красота!!

# 89
Миене и дезинфекция трябва! Нали ще борим коронавируса Joy Сериала е в крак с времето и трябва да се смята като образователен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт