„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 49

• 64 533
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мистър Грешен Епизод 3 с БГ Субс

https://ok.ru/video/1484978850365

# 661
  • Варна

Лили, Алекс, Таня, Кати, Дани! Благодарим ви!!!    

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 11:02 от Planet

# 662
Благодаря на екипа Hug за превода на 3-ти еп. на МГ!

Планет Hug и на мен ми заприлича сградата на полицейски участък! Thinking Но Йози да подскача така! Simple Smile Сега ако беше в Истанбул се използват почти едни и същи сгради и се разбира отдалеч ,но тук в Гьокче...

нов клип...

https://youtu.be/oi3kPUiNPVk

# 663
Здравейте, момичета!
Благодарности за превода, а също така и за чудесното настроение, което всички създавате и поддържате в темата. Flowers Hibiscus
Снощи изгледах 3-ти епизод с английски субтитри и много ми хареса. Довечера ще се насладя отново, този път с български субтитри.
Виждам, коментирате предполагаемата професия на Йози. Аз също мисля, че е лекар, но все пак ще видим какво ще ни предложат сценаристите. Малко попрекалиха с това струпване на всички герои на сватбата, но пък стана забавно. Харесва ми това, че действието продължава да се развива динамично и ми допада играта на всички актьори.
Вече започнаха да се появяват откровени симпатии, по-видно от страна на Йози. Надявам се да му се наложи да се потруди, за да спечели Езги, че до момента всички жени са в краката му.
Успешна седмица от мен!

# 664
Мерси за превода Heart EyesHeartKissing Heart

# 665
Привет и от мен!

Сърдечни благодарности на екипа за превода на серията!
С голямо удоволствие ще я гледам отново.

Йози не веднъж му се налагаше да се грижи за здравето на Езги.
Не е лошо да е лекар, но ще видим. По-скоро ще ни изненадат с нещо нетипично.

Като се има предвид колко лош любовен опит има нашата Езги, какво ли е преживяла красивата й приятелка Дениз, че да се превърне в такава ледена кралица. И какво ли ще измисли чаровния готвач, за да разтопи всичкия този лед в сърцето й.
И от тази трънка ще изскочи заек, ще видите. Чакам с нетърпение.

Интересна ми е много също и мадамата, която работи в бара – Гизем.
Много хубава жена е, а в определени моменти ми напомня за Елчин Сангу, не знам защо.
И нейния образ тепърва ще го развиват вероятно, защото в описанието на героинята й пишат, че е коварна и хитра и обича да крои планове, а засега е доста смирена. Ясно е, че е влюбена в Йо, но не виждам да прави нещо, за да забележи той това. Трае си, тайно въздиша и гледа как той си тръгва всяка нощ с различна мадама. А с идването на Езги, съвсем й е спукана работата. Иначе пишат, че била амбициозна, но засега не личи. Обикновено момиче за всичко си е в бара, а и за чувствата си трае, но ще видим.

Да ви кажа, очаквам изненади и от  нашия гинеколог Сердар, защото в описанието на героя беше загатнато, че може да бъде и високомерен, дори да излъже.  Може би когато разбере, ме Езги си пада по мистър Грешен, ще смени курса.

Момичета, нямам време да ровя, та някоя от вас срещала ли е имената на актьорите, които играят ролите на Ебру, на годеника й Керем и на дъщеричката на Левент, че да ги напиша в темата, да не стоят така с въпросителни. Проверявам в страницата на сериала на сайта на Fox, но си стоят празни.

Пожелавам ви хубава седмица!Flowers Four Leaf Clover

# 666
Да ви развеселя малко - нощес сънувах Йози, все така с готиния загар, белия потник. Бяхме на едно плажно парти, яко зарибяване. Още усещам паперудите в стомаха Grinning Даже спахме на един диван гушнати, ама само спахме, нямаше пикантерии Stuck Out Tongue Winking Eye
Обаче на другия ден моята най-добра приятелка ми се похвали, че ще ходи на вечеря с готиния си фитнес инструктор, който се оказа Йози Rage Още ме държи също колко се ядосах Joy Не го е срам да е коцкар и в съня ми!

# 667
Ели, кажи си честно, и да имаше пикантерии щеше ли да си признаеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 668
Ели, кажи си честно, и да имаше пикантерии щеше ли да си признаеш Stuck Out Tongue Winking Eye
Щях, ами! Нали сме клуб ММ. Пък и да ми завидите малко Joy

# 669
Може да се създаде рубрика " Искрено и лично--клуб ММ" 🥴

Нови с Йозге

Ляле Башар и Серкан

Благодаря за преведения епизод!

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 13:19 от Slawena

# 670
      Лили, сърдечно благодаря на теб и целия екип за превода!
      Бъдете живи и здрави!    

# 671
  • София
А Джан вече е с 6,6 милиона последователи.

# 672
  • Варна
@neorum ,
Моля ви като цитирате постове и са толкова дълги да ги скривате. Нищо не сте коментирали, не мога да разбера каква е целта на занятието?

# 673
  • София
Петиция за поставяне на восъчна фигура на Джан в музея на мадам Тюсо.

http://chng.it/FYZd84k4LX

# 674
Здравейте! Hug

Гледате ли....Wink

Да пусна новото,което видях.....

от Аслъ Парлак....обща снимка с Джан,Йозге и Серкан...

от Зухал Йълмаз-помощник реж.,зад кадър с Йозге

Най-обсъждания сериал в социалните мрежи за изминалата седмица е нашия....Hands Plus1

а...имаме нова и от Демет...Hands Plus1

зад кадър от ДЕК

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 18:17 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт