Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 135
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 170
Мъжете са по-рационални, аз го приемам. Но тъдъм – затова сме ние, лудите, да дадем някакво равновесие. За мен неслучайно мъжката и женските психики са различни. Ако си направи някой чисто научно, психологически, поведенчески да проследи различията, ще види, че те са такива точно, за да се допълват.

Анджък! Ама кой ще да го разбере!?!  Той едно си знай и едно си бай най-често. Не визирам само мъжете, и жените са със същите нагласи. Мъжът иска мъж в женска кожа, жената - жена в мъжка външност.

# 1 171
Бившите не е хубаво да се определят като такива или онакива. Там добро или нищо...
Няма нужда да говори за собствените си бивши. Simple Smile

# 1 172
  • Агент под прикритие
Мне. Статистически - толкоз бройки, за толкоз години. Толкоз луди, толкоз повредени и толкоз повредено луди,  в средата, в края, в не-знам-къде-си... За ден, за два, за три. За да няма мъжка драма!
Ако държиш така да си остане, ще има още женски смях.
Виж сега, нахвърлял съм някои мои наблюдения. Мое лично мнение. Не е задължително някой да се ангажира с тях. Всеки има право да се смее, да се познае, ако иска дори...
А дали щяло да има смях... Възможно е. Но не мисля, че съм на този етап, на който особено да ми пука... Simple Smile

# 1 173
Агенте, приятелю, то и аз си лаладжийствам.

# 1 174
Няма да се уморя да го повтарям-свестните са заети. Точка.
Може ли да ми кажете какво е пейкаджийка?

# 1 175
Да ви перефразирам мъдростта. Заетите са свестни, щото не са ви в къщите.

# 1 176
Свободните мъже много се оплакват от свободните жени. Твърдят, че всички качествени жени след 35 г. Са омъжени. Момите го твърдят същото за мъжете. Кой крив кой прав не мога да кажа. Аз нали съм си влюбчива имам друга гледна точка.

Ми и по мои наблюдения има нещо вярно. Тези, които стават, се обират рано. Както имаше и един друг лаф- ако до 25 не се ожениш/омъжиш, после все ти е рано.

# 1 177
Мома дето приоритет ѝ е да виси и да се налива с бири и евтини питиета по парковете/пейките. Имах много такива познати. Ми мърлячки са, да. Smiley

# 1 178
  • Sofia
Биричка обичам аз. Yum Особено в летните жеги.

# 1 179
  • София
В чаша със столче, Кити, никакви паркове. Блякс.

# 1 180
Демек безделнички?

# 1 181
Скрит текст:
Свободните мъже много се оплакват от свободните жени. Твърдят, че всички качествени жени след 35 г. Са омъжени. Момите го твърдят същото за мъжете. Кой крив кой прав не мога да кажа. Аз нали съм си влюбчива имам друга гледна точка.

Ами Криси, то е елементарно. Който се излъгал , излъгал Grinning
Последният тренд е една жена да си ку.... се забавлява и трупа опит до 30. На 30 вече се появяват първите признаци на отиваща си младост и влияние над мъжете, както и напомняния от биологичния часовник, че е крайно време да търси търси партньор, с когото да прави деца. Ако за 5г. още не е намерила, сама можеш да си направиш изводите.
При мъжете е по-другояче. Без напрежение от биологичен часовник и обществен натиск , мъж може да прави семейства и на 18, и на 58. Но повечето мъже мрънкат и хленчат заради собствената си тъпотия.  Затова съжаление към жена имам, но към мъж - не.

Скрит текст:
Мома дето приоритет ѝ е да виси и да се налива с бири и евтини питиета по парковете/пейките. Имах много такива познати. Ми мърлячки са, да. Smiley
Ем... да Grinning  Бих добавил сериозно увличане по субкултури, деградация и житейски нестабилности. Става, ако си под 18 Grinning

# 1 182
  • Агент под прикритие
Мда, точно казано.
Обикновено не са непривлекателни, дори често точно обратното, луди са, забавни, можеш да си изкараш с тях много добре.
За връзка... в краткосрочен план са ок. В дългосрочен обаче категорично не.

# 1 183
Братане, лека корекция в последното ти мнение: На жените им е рано на 30 за напомняне на лимитирания яйчников запас и възможностите за възпроизвеждане. И на мъжете, и на жените лимитите почват да се обаждат след 40-те. Инак и двата пола могат да се обвързват и до сто години, ако още шават.

# 1 184
Ами аз по-скоро визирах психическата нагласа, а не самата биология, може би грешно съм се изразил. В момента моите наборки са откачили на тази тема.
Моя роднина роди на 25 и на 35 и добре ми описа разликата в целия процес.

Общи условия

Активация на акаунт