Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 978
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 230
Нещо пак изкривихте думите ми.
Казах, че мога да бъда зла и груба, ако ме предат или измамят/излъжат и тн.
А не, че ще тръгна да отмъщавам и тн.
Когато разбера, че не са ок към мен, казвам, каквото има по въпроса и затварям човека/страницата.
Въобще нямах предвид изневяра и тн, има и по-неориятни неща.

Точно затова попитах отмъщението зло ли е? Или не е?
За разлика от Phoenix Wright не взимам категорична страна.
Може да е зло, ако на мен ми отмъщават, може да е справедливо, ако аз отмъщавам Simple Smile
Шегувам се, не съм отмъстителен, никак Simple Smile
А може да има и други варианти, не така категорични.

# 1 231
Има, има ! Аз съм сгрешила, той също сгреши. Прощаваме си. Така ми звучи напълно правилно( не визирам задължително изневяра, приемам го валидно за много ситуации).

# 1 232
Така е, зло е, ако ти откраднат колелото, а добро - ако си вземеш безплатно колело отнякъде. Stuck Out Tongue Winking Eye Всичко е относително.

# 1 233
  • волно калдъръмче
Така е, малко хора са наистина отмъстителни. Повечето не биха аи оставили магарето в калта.

# 1 234
Е, че то и на изневярата може да се погледне като издрапване на магарето от калта. Пък вие (някои) си ѝ викайте предателство или както там го усещате и осъждате.
Simple Smile

# 1 235
  • волно калдъръмче
Когато не можеш да живееш повече с някого и искаш с друг, първо признаваш на себе си. Ако ти стиска да продължиш с лъжи - ок.

# 1 236
Спорите за някакви човешки понятия (добро, зло, предателство и т.н.) които нямат абсолютно никаква реална стойност освен тази, която им придаваме ние, създаващите ги.

Малко антиоксиданти срещу софистични натравяния:
Скрит текст:

[/img]

# 1 237
  • Пловдив
Имах предвид изказа и подбора на думите.
Отмъщението във всяка сфера на живота е пагубно, не само в изневерите.
Има явно противоречие в преценката ти. Изказът и подборът на думите ми са противоположни на тези на няколко жени в темата, които твърдяха как биха отмъстили при изневяра. Smiley Аз не бих изневерил с цел отмъщение, нито бих тръгнал да правя мръсно. Напомням ти какво бях писал и каква беше твоята изцепка след това:
Скрит текст:
Аз в такива случаи просто освобождавам този човек завинаги от моето присъствие. Simple Smile Драми и погаждане на номерца с цел отмъщение не са ми по вкуса, нито искам да падам до същото равнище.
Даваш ли си сметка, че звучиш като жена със самочуствие без покритие?
Израдявай се малко по мъжки, иначе все ще си жребчето на някоя загоряла кака.

Някои мъже прибягват към изневяра и когато установят, че:
Скрит текст:

п.п.: Аз не спадам към горната група мъже, защото не ми е проблем да съм с жена с някой и друг недостатък. Понякога и в това има чар. Simple Smile

# 1 238
Мъжете изневеряват, защото установяват, че жената с грим изглежда по-добре, отколкото без грим? Уау. Astonished

Добре, че има щедри мъже, които приемат и жени с някои и друг недостатък... Flushed

Замириса на осми клас в темата.

# 1 239
Мисля, че е време за идентична тема за женските изневери. Изчерпахте се в настоящата.

# 1 240
Как ще сме се изчерпали. Даже не сме стигнали до изневерите, породени от разочарованието на  мъже, открили съществуването на пуш-ъп сутиени или до архиврага на всеки мъж - моделът дънки "магически задник", който се продава в "Маркс и Спенсър" и явно е проектиран от хитроумни и сръчни злодеи.

# 1 241
Е,, тва е дискутирано много пъти. Женското тяло пада жертва на гравитацията в един момент и мъжа до такава жена хуква да наваксва с гимназистки. Природен закон.

# 1 242
И ние кво? Седим и чакаме да ни повлече гравитацията, че да има пак в какво да обвиним мъжете, че погледнали друга?
Вий всъщност искате ли, можете ли, знаете ли как да се грижите за себе си
 (духом първо, то от там и за тялото) така, че да не намесвате мъжете, щото ми писна да чета и слушам за тях в качеството им на виновни?
Wink

# 1 243
Затова апелирам към нова тема в която да нищим женската мотивация по отношение на изневярата. Парещите въпроси са:

Защо изневеряват жените?
С кого изневеряват жените?
Как си избират любовник?
Изпитват ли угризения?
Карат ли любовниците си да правят изследвания за ППБ?

# 1 244
Гравитацията влече и мъже, и жени по мои наблюдения. Всичко отива в посока юг. По-млади не ставаме, но пък сме живи (засега).

За най-интересните аспекти на изневярата не се е писало още. За това какъв прилив на енергия можеш да получиш от едно влюбване на средна възраст. Как можеш да живнеш, да чувстваш интензивно, да преживееш неща, които си мислел, че повече няма да ти се случат. За изненадите на живота и за отговор на въпроса - за това ли беше всичко? Това ли беше животът?

Изневярата в тази тема е скучна, свежда се до вопли за предателство, срамни болести и до мечти за телата на гимназистки.

Общи условия

Активация на акаунт