Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 986
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Пловдив
О, нямаш представа колко зла и груба мога да бъда. Особено, ако са предали доверието ми или са ме умишлено заблудили.
И не, не съм зла и тн по природа. Но ако ме “настъпят”..трупове има след мен.
Аз в такива случаи просто освобождавам този човек завинаги от моето присъствие. Simple Smile Драми и погаждане на номерца с цел отмъщение не са ми по вкуса, нито искам да падам до същото равнище.

# 1 216
Ако трябва да се защитава от най-близките си - егати животът! Вражда между характери, мачкане и доминиране. Ако ми каже така, ще му отвърна с иначе, голям кеф, няма що!

# 1 217
Понякога и от най-близките трябва да се защити човек. Достатъчно е един манипулатор или човек с тежък характер да имаш в обкръжението, който постоянно да ти опъва границите. Мъжа си го избираш, но родители и кръвни роднини не. Не знам "егати живота" ли се води.

# 1 218
Няма как да имам такъв сред близките си Wink. Акцентирам ти на близки.

# 1 219
Е, така е, но боли.

# 1 220
Ако трябва да се защитава от най-близките си - егати животът! Вражда между характери, мачкане и доминиране. Ако ми каже така, ще му отвърна с иначе, голям кеф, няма що!
Изморително и досадно.
Не си заслужава изобщо.

# 1 221
Човек трябва да може да се защитава, иначе ще го смачкат. Всеки си гони интересите, а когато интересите в една двойка не съвпадат  - кой е прав и кой е крив? Да си зъл за мен означава умишлено да искаш да навредиш на някого.

Отмъщението нещо зло ли е? Защото в същността си е навреждане някому. Но пък при условие, че той ти е навредил, изневерил, предал, измамил и т.н.
С това си определение пращате такива като Ангелското крило в затвора. Май?
Wink

# 1 222
  • Агент под прикритие
Човек трябва да може да се защитава, иначе ще го смачкат. Всеки си гони интересите, а когато интересите в една двойка не съвпадат  - кой е прав и кой е крив? Да си зъл за мен означава умишлено да искаш да навредиш на някого.

Отмъщението нещо зло ли е? Защото в същността си е навреждане някому. Но пък при условие, че той ти е навредил, изневерил, предал, измамил и т.н.
С това си определение пращате такива като Ангелското крило в затвора. Май?
Wink
А не е ли? Grinning
Да ви имам разсъжденията... Joy

# 1 223
За затвори не е ставало дума, в затвор се ходи след съдебно дело при нарушен закон и при съответната присъда.

Ами не е добро отмъщението. Може да е удовлетворяващо за извършващия го, може да достави удоволствие или да създаде чувство, че равновесието е възстановено, но това не го прави добро. Чак пък отмъщение за изневяра и предателства... да не сме в турски сериал. Отмъщение, предателство са тежки думи за крайни случаи, а не за класически семейни неразбории. Ако тръгнем да си отмъщаваме за всяка простотия и човешка слабост, докъде ще я докараме.

# 1 224
О, нямаш представа колко зла и груба мога да бъда. Особено, ако са предали доверието ми или са ме умишлено заблудили.
Аз в такива случаи просто освобождавам този човек завинаги от моето присъствие. Simple Smile Драми и погаждане на номерца с цел отмъщение не са ми по вкуса, нито искам да падам до същото равнище.
Даваш ли си сметка, че звучиш като жена със самочуствие без покритие?
Израдявай се малко по мъжки, иначе все ще си жребчето на някоя загоряла кака.

# 1 225

Рози, а какво ще кажеш как го е формулирал Боб Дилън?
I gave her my heart but she wanted my soul.
Половете имат различни представи за любов, защото я чувстват и възприемат по различен начин.
[/quote]

Братан,за мен лично любовта е свобода,радост и душевен мир.И никак не се връзва с "искам".
Не съм откривала полова разлика в начина на възприемане и изразяване на същата Simple Smile

# 1 226
  • Пловдив
Скрит текст:
Даваш ли си сметка, че звучиш като жена със самочуствие без покритие?
Израдявай се малко по мъжки, иначе все ще си жребчето на някоя загоряла кака.
Не считам за мъжкарско да отмъщаваш на жена за изневяра, или да я биеш, обиждаш, заливаш с киселина или застрелваш (каквито случаи имаше десетки в последните години).
 А аз, от своя страна, не съм изневерявал и не възнамерявам и да го правя. Не виждам какво би ми дало това. Ако една жена не ме кара да се чувствам добре в нейната компания, най-нормалното нещо е да си поговорим като разбрани хора относно причината; и ако все пак не успеем да намерим решение, просто всеки поема по пътя си и си търси своето щастие с друг човек. Няма нужда от идиотщини и да се прави мръсно на човека, който до вчера е заемал специално място в сърцето ти. За мен това е признак на комплексарщина, злопаметност и слабохарактерност. И трите са крайно вредни за личността и се отразяват пагубно в дългосрочен план.

# 1 227
Нещо пак изкривихте думите ми.
Казах, че мога да бъда зла и груба, ако ме предат или измамят/излъжат и тн.
А не, че ще тръгна да отмъщавам и тн.
Когато разбера, че не са ок към мен, казвам, каквото има по въпроса и затварям човека/страницата.
Въобще нямах предвид изневяра и тн, има и по-неориятни неща.

# 1 228
Имах предвид изказа и подбора на думите.
Отмъщението във всяка сфера на живота е пагубно, не само в изневерите.

# 1 229
Скрит текст:
И аз пускам сълза... Много са емоционални и лесно накърними......
Пък тя тая жена изведнъж е станала груба и зла и те най-вероятно нямат никаква вина в цялата работа.
Една жена няма как да е зла спрямо даден мъж, ако не се е оформила като зла още от ранна възраст. Колкото и да се прикрива, злобата ѝ в един момент я издава. В такива моменти най-логичното нещо е един мъж просто да я остави сама да си злобее. Изневярата е грешен ход в случая, защото означава, че той все пак би останал редом до нея, макар и да си търси ласки навън.

Промяната идва с отношението.
Зъл,груб не е запазена марка на жени ,случва се и с мъже.
Много любови и бракове приключват със злоба и отмъстителност,когато хората са емоционално не зрели. Задоволяват собствено его,тровят наоколо ..без да си дават сметка,че единствено рефлектира върху децата им.Които иначе обичат..поне гръмко го тръбят.
И не го разбирам,а не един или два случая около мен.

Общи условия

Активация на акаунт