Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 036
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 300
В интересна посока се е развила темата. Като се задава въпроса "защо не изневеряваме", ще отговоря така.
Защото не съм си го намерил на улицата да го давам на всяка желаеща, защото не ми се занимава с разни разпоретини и дашни женици, защото не ми се иска да се правя на маймуна да оплитам чрез лъжи млади момичета, които търсят нещо съвсем друго. И най-вече защото нямам нужда да го правя, защото имам всичко, което искам във връзката си, нищо че понякога ми идва да я удуша моята. И също защото  най-искрено презирам лъжите, криенето и всичките простотии, нужни за прикриване на ставащото.
Когато съм се женил, съм го направил с тази, която съм искал и обичал най-искрено. Не съм се задоволил с някоя каква да е, колкото да не съм сам. Както беше споменато по-назад, ако тръгна да кръшкам, означава да плюя на избора си.
Въобще причини много могат да се намерят, също колкото и оправдания за изневерите.
Обаче интересно ми е тези изневеряващите, за дашните жени става въпрос, дали са наясно какво отношение към тях имат любовниците им зад гърба им? Защото в мъжка компания се обсъждат доста цветущо, при това точно от тези, които ги ползват.

# 301
  • София
Най-вероятно са наясно. Ако съдя по това, което съм чувала за по-лесните мъже...

# 302
  • София
И на мен това ми е най-гнусното в изневярата - криене, чатове, телефони, тайни срещи....🤢 Лъжи.

# 303
Не, не са наясно. Всяка се мисли за неповторимо изключение. Мъжете също.

# 304
И на мен това ми е най-гнусното в изневярата - криене, чатове, телефони, тайни срещи....🤢 Лъжи.

И аз като Базила бих разбрал физическа изневяра, но не бих простил емоционална. Физическата е често еднократна и дотам, но емоционалната изневяра няма как да е мимолетна, освен това променя чувствата и отношението към половинката. Ако ми кажат в очите - "изневерих ти" или "ще ти изневеря", голям праз, окей е за мен, все някога се случва. Но да те лъжат в очите, когато всичко ти е вече ясно, е най-обидното. Тогава този човек губи всичкото си доверие и достойнство.

В песента Lyin' eyes на Ийгълс жена е омъжане за богат дъртак и му изневерява с някакъв младок. Лъже ги и двамата, но накрая осъзнава, че най-много е лъгала себе си.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 11:07 от Анонимен

# 305
Не, не са наясно. Всяка се мисли за неповторимо изключение. Мъжете също.

Каза Нейно императорско височество Wink

Иначе до останалите - ще ви оставя тук. Ако не можем да се синхронизираме дори на това че лъжите са нещо съвсем отделно от останалото, няма смисъл да си пилеем думите.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 11:34 от justaman

# 306

Иначе ще ви оставя тук. Ако не можем да се синхронизираме дори на това че лъжите са нещо съвсем отделно от останалото, няма смисъл да си пилеем думите.

Какво точно съм казала... Grinning Като чета интерпретации на свои включвания и се чудя аз ли съм лишена от дар слово или отсрещния не практикува четене с разбиране.
Тази тематика си е пилеене на време. Който, когато, както и ако му се случи, ще прозре нещо, пък това нещо задължително няма да се припокрие на сто процента с нещото на другия. По-важно ми се струва да не съдим и да отдаваме правото на другите да грешат, щото безгрешни няма. Нито сме ангели. Нито пращим от неземен ум.

# 307
А, имат си право, бе, аз също имам право да им тегля сиктира. Затова, ай сиктир от невинни грешници.

# 308
  • София
Хванеш -сиктирдосаш, не хванеш......

# 309
...... четеш морал!

# 310

Иначе ще ви оставя тук. Ако не можем да се синхронизираме дори на това че лъжите са нещо съвсем отделно от останалото, няма смисъл да си пилеем думите.

Какво точно съм казала... Grinning Като чета интерпретации на свои включвания и се чудя аз ли съм лишена от дар слово или отсрещния не практикува четене с разбиране.
Тази тематика си е пилеене на време. Който, когато, както и ако му се случи, ще прозре нещо, пък това нещо задължително няма да се припокрие на сто процента с нещото на другия. По-важно ми се струва да не съдим и да отдаваме правото на другите да грешат, щото безгрешни няма. Нито сме ангели. Нито пращим от неземен ум.

Шегувах се Wink "Хората се имат за много специални", казва Тя, нарекла се Нейно величество Wink

Иначе пак съм напълно съгласен с всичко което казваш. Моите мнения толкова много са били в грешка че вече нищо не ме учудва и щом нещо е важно за някого това е достатъчно само по себе си и няма нужда от обосновка. Тук исках да предложа алтернативна гледна точка от която съм изключително доволен как ми насочва интимните отношения - не че не се случва никаква драма, но тя е от съвсем различен тип и в крайна сметка действаме кооперативно и се стараем всички да останем доволни и в повечето случаи успяваме, като ключовите елементи за това са честността и добрата комуникация които са също толкова полезни при моно колкото и при поли. Ако на някой му е било полезно - супер, ако не - продължаваме напред.

# 311
Тя добрата комуникация навсякъде и във всичко е добър вариант и може би най-цивилизованият до момента. Въпросът е, че първо – не всички хора умеят да комуникират Правилно (излъчват различни сигнали), второ – имат субективни усещания за комуникиране – какво да казва, показва, изразява като мисли и чувства. И накрая има хора, които и да искат, не могат да се изразяват или да комуникират на чисто емоционално ниво, било то заради някакви задръжки или просто беден речник и той/тя искат, искат, ама то в главата като е празно, нищо не идва и само стоят и гледат "умно".

# 312
  • София
Ето това е ключът - честността. Казваш още от началото каква ще е връзката - чудесно.
Но щом и двамата са се съгласили да са в затворена връзка, нека остане такава. Ако някой иска нещо друго, честно и почтено да излезе от тази връзка и после да прави каквото си знае.
Няма страх, няма неразбрали. Ама едва ли. Много по-често се получава:
"Аз си те обичам, ама то така стана...."

# 313
Кой говори за хващане? Ето, от 2 страници чета 'алтернативна' гледна точка на човек, който не може да обещае моногамност и затова иска другият да си направел сметка защо иска моногамност.
Аз обещания в моногамност не съм изисквала, но пък не ме устройва в официалната ми връзка да се комуникира изневярата като вариант, така че жив и здрав.

Забелязала съм у всички, склонни към... немоногамност, една друга склонност към агресивно защитаване правото на избор. Плюс искрено учудване от неприемането на избора им.
Аз примерно сериозно не разбирам защо толкова адски се учудва, чак агресира някой кръшкач като му кажа, че не ми се занимава с такива като него. Нали за избор и комуникация говорим, или зависи колко си тъп и разгонен?

# 314
  • София
Защото е като бебе, което всички трябва да обичат и са му дават всички играчки, иначе уаааааа.

Общи условия

Активация на акаунт