Защото не съм си го намерил на улицата да го давам на всяка желаеща, защото не ми се занимава с разни разпоретини и дашни женици, защото не ми се иска да се правя на маймуна да оплитам чрез лъжи млади момичета, които търсят нещо съвсем друго. И най-вече защото нямам нужда да го правя, защото имам всичко, което искам във връзката си, нищо че понякога ми идва да я удуша моята. И също защото най-искрено презирам лъжите, криенето и всичките простотии, нужни за прикриване на ставащото.
Когато съм се женил, съм го направил с тази, която съм искал и обичал най-искрено. Не съм се задоволил с някоя каква да е, колкото да не съм сам. Както беше споменато по-назад, ако тръгна да кръшкам, означава да плюя на избора си.
Въобще причини много могат да се намерят, също колкото и оправдания за изневерите.
Обаче интересно ми е тези изневеряващите, за дашните жени става въпрос, дали са наясно какво отношение към тях имат любовниците им зад гърба им? Защото в мъжка компания се обсъждат доста цветущо, при това точно от тези, които ги ползват.

Като чета интерпретации на свои включвания и се чудя аз ли съм лишена от дар слово или отсрещния не практикува четене с разбиране.