Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 068
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 450
Братане, огромният фейк е и при жените, двупосочно.
Е, има хора, при които няма фалш, но повечето са свикнали с такъв, и нещата са се изкривили с времето.
Аз пък не търпя, та така.
Току-що ми попадна това много на място Smile
Скрит текст:

# 451
Специално за по-низшите умове, особено онези, които все пресмятат и пресмятат, пояснявам.
Да имам нужда от нещо не значи, че не мога да живея без него. Като казвам, че имам нужда от партньор, имам предвид точно това - равнопоставен партньор. Нямам предвид пишко- и заплатоносец, нямам нужда от човек, който е вперил поглед в портмонето ми още на първа среща. Нямам нужда от неуверен пикльо, който не може да разграничи жените в миналото от тези в настоящето си. От много други глупотевини, редовно демонстрирани от момченцата тук, нямам нужда.

Братане, не мога да разбера как навсякъде виждаш хора, които искат нещо от теб. Какво може да поискат 20 ника в един форум, освен да спреш да ни занимаваш със сметкаджийството и глуповатите си аналогии с единствената връзка, която по чудо си успял да свъртиш с първокурсничка? Аз лично това очаквам - да спреш да се държиш като недоклатен мухльо. Пък като не спреш - прескачам ти мненията и толкова. И без това все едно и също пишеш, знам ти репертоара за българки, чужденки, таз-иска-нещо-от-мен-ама-не-давам, използвачки и бившата с швейцарския богаташ.

# 452
  • София
Да бе! Такива фейк мъже има!
Всъщност аз моя си го избрах заради това, че е истински.
Явно затова не ме кефи и изневярата. Защото там даже с любовника се лъжете взаимно. Криете поне половината си живот и се напъхвате в някакви кратки фалшиви моменти.

# 453
да те приемат такъв какъвто си, а не такъв какъвто те искат да бъдеш.

Това е доста трудно постижимо. Повечето хора сами не се приемат докрай, какво остава за някой друг да ги приеме. Всеки се опитва да промени малко или много другия на някакво съзнателно или подсъзнателно ниво.

# 454
Гал, нещо си се объркала. Няма да ти се сърдя, ако ме подминаваш, че много насериозно вземаш участието в този форум. Нямам намерение да угаждам на някаква клика от 20 ника, нито пък размятането на личните ми преживявания ме смущава по някакъв начин.

да те приемат такъв какъвто си, а не такъв какъвто те искат да бъдеш.

Това е доста трудно постижимо. Повечето хора сами не се приемат докрай, какво остава за някой друг да ги приеме. Всеки се опитва да промени малко или много другия на някакво съзнателно или подсъзнателно ниво.
Възможно е чрез личен пример или индиректно влияние. Всеки го прави съзнателно или не. Токсичното е, когато се прави директно, натрапчиво и целево.

# 455
Не е. Просто е..)

Само ако обичаш и цениш себе си, ще може и да обичаш и приемаш другия безусловно.

# 456
Не е. Просто е..)

Само ако обичаш и цениш себе си, ще може и да обичаш и приемаш другия безусловно.

Просто ти се вижда от позицията на жена, която е минала някои неща в живота. Колко време ти отне да стигнеш до тук?

Имаш ли идея някои хора през какви неща са минали през детството си  и не само? Колко трудно им е да се заобичат? Дълъг и трънлив път е за някои.

# 457
Братане, посмях се. Тенкс. Smile

Относно 20-те потребителя - мисля, че за толкова години, малко, или много имаме представа кой, какво.
Няма абсолютно никакъв смисъл от "доказвания", "натривания" на носове, или поне опити, както последното словоизлияние на Гал, с която сме коренно различни вселени, макар и едно поколение, и да съм й казвал, че за много неща имам близко мислене, но не е достатъчно за връзка, още повече пък такава, каквато иска тя. Нямам против, още повече пък да влизам в подобни режими.

Всеки търси и иска нещо в живота, без значение за какво говорим - в личен план, пориви, партньор, кариера, материално, личностно израстване, деца, семейство и т.н.
И именно затова няма нужда от налагане, видиш ли едните "стават", другите "не". Едно заклеймяване такова.
Гал, имам препоръка към теб, тя е - бъди по-свежа, не толкова черногледа, защото отблъсква. Също по-отворена, лъчезарна, в края на краищата си жена.

Ейнджълче , поздрави отново за лъчезарността ти. WinkFlowers Tulip

# 458
Че кой не иска да го обичат, разбират и приемат кскъвто е, вместо да го търпят Simple Smile. Трудностите идват от липсата на реципрочност.
Практически, най-големи очаквания имат хората, фокусирани върху недостатъците и слабостите на другите и в частност - на партньора си.
Сега някои дами ще почнат - ма то големи очаквания ли са.... Ми, големи са, ако не виждаш по-далече от носа си.
Simple Smile

# 459
  • София
Angel, при мен се беше получило нещо странно. Аз бях издърпала напред в духовно отношение - харесвам си живота, уча, работя, развивам се, отнасям се положително към всичко и всички.
Докато мм беше забил в някаква черна дупка. Ама бая дълбока. И се държеше лошо с всички.
Тогава любовта ми беше на път да свърши.

# 460
Аз не съм съгласна с това, че трябва първо да се обичаш, за да намериш любов. Звучи убедително, но при някои хора е непостижимо. Раждаме се хора, но човечността я учим от другите, как да обичаме и как да бъдем обичани. Аз съм нежелано дете и добре, че е била баба ми, за да получа поне малко топлина и да се поразвия като човек. Не можете да си представите в какви емоционални лишения израстват някои деца и до какви липси и дефицити се стига. Само обич отвън помага да развиеш и ти способността си да обичаш себе си, но и другите. Затова съм против твърдението за задължителността на самообичането. Моят живот на това ме е научил. Мъжът ми ме учи да съм човек всеки ден с обичта си. Оттам и аз започнах да се приемам. Ако очаквах обратното, щях още да съм самотен агресивен бухал.

# 461
в края на краищата си жена.
В СО? Много искаш. Лъчезарна съм и без да пляскам на двулични материални бройкаджии като Братан. Иначе претенцийките му чет нямат.

# 462
  • Sofia
Мъже, нямащи много общо с мъжкото начало, услужливо ти напомнят, че си жена и трябва да се държиш прилично, демек – да си им удобна. Grinning Интересен казус.

# 463
Гал, въобще не ме разбра какво исках да кажа.
Не се заяждам и не търся бистрене, просто констатирам.
Ти си такава и навън гаранция. Не казвам лоша, или добра, ти си си.
Няма смисъл, но реших да ти драсна 2 реда.
Какво означава в СО? Това е абсолютна предубеденост.
Но няма значение, няма смисъл от писане повече и повтаряне на едни и същи неща.
I am out.

# 464
А жените с женско начало - неудобен мъж ли искат? Или може би тъкмо  им стане удобен, и вземе та им омръзне.

Общи условия

Активация на акаунт