Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 013
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 525
Братан е, така като те чета оставам с убеждението, че ти направо си ги мразиш жените до дъното на душата си. То не са долни парцали  то не са меркантилни кучки. Честно не ти разбирам. Има съвсем обикновени нормални жени, които никога в живота си не са изневерявали. Дори такива са повечето жени. Твоята омраза е напълно безпочвена.

Айде бе!
Убеден съм, че 2/3 от жените са изневерявали поне един път, останалите не са от страх и скрупули.
Като стана педераст ще ти отговоря и за мъжете.

# 526
Значи изневерява този който може да си го позволи и към който има интерес от срещуположния пол. Ако искаш скромна и тиха жена си търсиш такава, а не търсиш мис Плеймейт, пък после да ревеш, че била еди каква си. Ванга е казала: Не искай много, не можеш да му платиш цената.

# 527
Защо го усещаш със злоба ,Кристина?
То от семейство до семейство,от отношения до отношения разлика  голяма.
Всеки казва мнението си..някои по-остро.
Радва ме ентусиазма(а това е нещото,което аз изгубих) на хората,които не са били в години съжителство.
Иска ми се да им кажа..Избирайте с чувства и мъдрост за да иамте синхрон,но не гадайте в бъдещето.

# 528
  • Пловдив
Скрит текст:
Какви пък са тези хора, които се плашат от "свикването" един с друг? Точно пък тогава е най-готино, защото сте се опознали още повече, знаете какво да очаквате един от друг, изградили сте помежду си духовна сигурност, взаимност, имате си доверие...

Най-готино,защото идеализираш нещата..
Но при безпроблемен брак примерно..
Всичко ти е до болка познато..Още преди любимия да си отвори устата на теб ти е ясно..
Секса - същата работа.Знаеш кой какво харесва,къде да пипнеш,как ще протече..
Не,че е лошо,но онази страст от преди години рядко се случва..
И в един момент от някъде,нещо ти трепва...колега/колежка примерно. Нещо различно,непознато от години забравено като емоция..Уж контролираш нещата,а в един момент с двата крака в батака.

А да не описвам ако брака е проблемен Simple Smile
Тогава причини бол:)
И сама можеш да прочетеш от няколкото ми мнения в темата, че съм писал от гледната точка на вземането предвид и на плюсовете, и на минусите в една връзка. Бях го написал черно на бяло. Simple Smile
 Освен това, наясно съм с тези неща, които правят връзката уж по-скучна (с разликата, че на мен не ми действат така, както на някои други хора) и не са ми никакъв проблем. Simple Smile Преди години вече съм минавал и през две връзки тип "чести драми" с жени, менящи настроението си по случаен брой пъти дневно. Сега можеше и трета такава драматична връзка да започна, но Г.... се дърпа и не ще да стане пловдивчанка. Smiley

# 529
Кристина, ти сама каза, ме ако не си толкова влюбчива ци изневерила.
Както при мъжете, така е и при жените.
Тези които са се находили на младини после улягат, другите като ударят нашите години ги удря друго.

# 530
Братан е, така като те чета оставам с убеждението, че ти направо си ги мразиш жените до дъното на душата си. То не са долни парцали  то не са меркантилни кучки. Честно не ти разбирам. Има съвсем обикновени нормални жени, които никога в живота си не са изневерявали. Дори такива са повечето жени. Твоята омраза е напълно безпочвена.

Айде бе!
Убеден съм, че 2/3 от жените са изневерявали поне един път, останалите не са от страх и скрупули.
Като стана педераст ще ти отговоря и за мъжете.
Я да чуем - страх от кого и какво?   
Да ти кажа от първо лице, че мъжете, домогващи се до секс могат да изглеждат и значително смешни, и смешни, и пак смешни, ма тва не е хумор да те накара да се смееш, ами се хилиш, хилиш.  Не води до секс.

# 531
  • Пловдив
Скрит текст:
Значи изневерява този който може да си го позволи и към който има интерес от срещуположния пол. Ако искаш скромна и тиха жена си търсиш такава, а не търсиш мис Плеймейт, пък после да ревеш, че била еди каква си. Ванга е казала: Не искай много, не можеш да му платиш цената.
Тук не съм съгласен. Simple Smile Аз съм грозен, беден, нисък и глупав мъж, но въпреки това не ми е било проблем да отказвам предложения "да си легнем" от страна на няколко апетитни палавници. Тази година също отказвах на една кандидатка. Това просто не са моят тип отношения. Иначе примамливо звучат предложенията и съм сигурен, че има мъже, които се съгласяват да си попалуват; дори и семейни такива.
 Изневярата не е следствие от това кой колко е красив и/или колко бива харесван от срещуположния пол, а произтича от преценката дали някой ще има нужда от такъв вид взаимоотношения.

# 532
Дидо, човек никога не се наживява, никога. Нито ти, нито аз ще се наживеем, просто на младини сме били по-амбициозни, за да си постелем по-добре на старини.

# 533
Кристина, ти сама каза, ме ако не си толкова влюбчива ци изневерила.
Както при мъжете, така е и при жените.
Тези които са се находили на младини после улягат, другите като ударят нашите години ги удря друго.

Дидо,ако правилно съм чела и ти си бил в дълга връзка..
Може да не ти се е случвало..

Аз си признавам,че е имало моменти,в които ми се е искало..
Отрезвявал ме е момента после..
Как ще погледна в очите..
Какво ще бъде после..
Хубаво е някой да те погледне с влажен поглед и оцени като хубава жена..ама
Аз съм още много неща:)
След такива вечери съм се прибирала и ..казвах "ейй ако знаеш какво мио се случи снощи" Simple Smile

# 534
Убеден съм, че 2/3 от жените са изневерявали поне един път
2/3 ли? А дано са по-малко. Че това си е направо някакъв ужас.
...2 от всеки 3 обвързани жени да се чукат и с друг, и тоя друг все да не съм аз...

# 535
Луна, я пак? От първо лице споделяш за мъже, домогващи се до секс. Домогващи се.  Или като наблюдател се хилиш. Не става ясно.

# 536
Луна, я пак? От първо лице споделяш за мъже, домогващи се до секс. Домогващи се.  Или като наблюдател се хилиш. Не става ясно.
Не сте ли старички за повторения?

# 537
Тц, не е този шаблонът - тип шегичка Simple Smile

# 538
Не ти разбирам от шаблоните. Тц

# 539
Е то шаблони все слагаме..на дргите:)
 Ние по принцип сме изключителни и с много нюанси:)
С темата ..не лично към някой

Общи условия

Активация на акаунт