Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 139
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 585
Това е често срещано, да. Мъж с топ мадама за жена и изневерява с много по-различна от нея-примерно пълна, грозна и т.н.

По-скоро се търси разнообразие. Марко Ярич например се скъса да изневерява на Адриана Лима, която все пак е някакъв еталон за красота.

# 586
Всеки си иска, каквото си няма Grinning

# 587
Като иска разнообразие да си е стоял ерген. Аз като исках да си лягам с всеки, който ми хване окото, не влизах в сериозни връзки. То това да не е аутлет, като има намаление и юруш на маслините. За някои е, де. Не откривам топлата вода.

# 588
  • Агент под прикритие
Уинг, безпогрешна логика.... НО... има една подробност, която ти разбива теорията на пух и прах: ако той по време на връзката НЕ е бил на "нивото" и, то твърде вероятно НЕ е бил и в началото. Което поставя под съмнение преценката на жената и изборът на този мъж като цяло.
Голямо "ниво", няма що...

# 589
Ами то не може само хайвер и трюфели, някои си обичат и боб 😀

# 590
Феникс, в моите случаи беше все така.
Разминаванията ни бяха на духовно ниво основно, ментално винаги съм му се възхищавала. Но бях и доста по-млада и не осъзнавах, колко ми е важно баш това ниво..)

А иначе - бившият ми съпруг все казваше, същото като Just Mamma.

# 591
  • Агент под прикритие
Абсолютно вярно... освен ако обичаш боб и изведнъж внезапно ти се приядат хайвер и трюфели. Wink

Уинг, ама тия разминавания не са станали по средата на връзката, те са били такива от самото начало. Simple Smile

# 592
Ма те нивата човешки да не са като титлите в университета. Всички се променяме и то постоянно. Аз за себе си казвам, че съм минала през различни нива на развитие. И, да, в предишната си връзка доста бях занижила личното си ниво, за да съм на нивото на човек, когото смятах, че трябва да обичам, защото той е луд по мен. Объркваме се хората, нормално е. учим се в движение. То ако всичко е винаги едно и също, лесна работа, раз-прас и всички са доволни.

# 593
  • Агент под прикритие
И отново се връщаме на сценарият "Relationship goes RelationShit", където нашата започва да се развива и започва да натиска мъжО да се развива заедно с нея, за да отговаря по-добре и по-адекватно (но само според нея) на новото и амплоа.
Универсалният убиец на много връзки. Simple Smile

# 594
Мнем, изобщо не става въпрос за това. А за обратна прогресия – циклене много години на едно ниво, застой, следва обратно развитие за цялата двойка и жената поема накрая цялата отговорност като любимата ви тип комбайнерка за цялото семейство, защото мъжът е неспособен не само да излезе от застоя, но и отива под нулата. Това, ако не е толерантност и липса на очаквания от женска страна, здраве му кажи.

# 595

Уинг, ама тия разминавания не са станали по средата на връзката, те са били такива от самото начало. Simple Smile

А, тук вече много грешиш.
Станаха към края. Защото аз “израснах” (колкото и да не обичам този израз).
8 г по-късно бях доста различна от тази, в началото. Проблемите ни почнаха към 6-та г.

# 596
  • Агент под прикритие
Мнем, изобщо не става въпрос за това. А за обратна прогресия – циклене много години на едно ниво, застой, следва обратно развитие за цялата двойка и жената поема накрая цялата отговорност като любимата ви тип комбайнерка за цялото семейство, защото мъжът е неспособен не само да излезе от застоя, но и отива под нулата. Това, ако не е толерантност и липса на очаквания от женска страна, здраве му кажи.
Това е много общо казано. За какво точно развитие говорим въобще?

8 г по-късно бях доста различна от тази, в началото. Проблемите ни почнаха към 6-та г.
Това, че е възможно в даден случай да не съм прав, не означава автоматично, че греша. Simple Smile
Пак да питам, за какво точно израстване говорим?

# 597

По този повод се сетих за едно нещо като анекдот (нямам идея дали е било истина).
Наполеон се славил като голям женкар и любовник, та веднъж него близък приятел го попитал защо изневерява на красивата си жена с много по-обикновени и всякакви жени.
Наполеон нищо не отговорил, но много се ядосал. По-късно наредил на готвачите си да сервират на неговия приятел всеки ден печен фазан (смятало се е за кралско ястие, само за най-елитните гости).
И така всеки ден в продължение на месеци въпросния приятел и довереник ядял фазана, докато му писнало и отишъл при императора и му казал, че повече не издържа така. Тогава Наполеон му отговорил, че това е отговора на въпроса, зададен в началото на историята.

# 598
Да, добро валидиране на слабия ангел, ама хората не сме нито птици, нито манджи, нито трюфели. Торта може да омръзне, ама човек да ми омръзне, значи съм малоумна.

# 599
Това е много общо казано. За какво точно развитие говорим въобще?

Това, че е възможно в даден случай да не съм прав, не означава автоматично, че греша. Simple Smile
Пак да питам, за какво точно израстване говорим?
Духовно му викат..))

Общи условия

Активация на акаунт