Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 001
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 570
Последното изречение е толкова вярно... Simple Smile

# 571
Ти да видиш, изкарването на много пари и многото свободно време взаимно се изключвали. Трябва да разпространя новината сред жените.

# 572
Angel, надявям се не очакваш да порицаем дружно изневерителя. По избор си била с човек, от когото се налага да искаш разрешение. И какво - хем те пуска, хем ти изневерява.
Пак опираме до очакванията - мъж ли искам, връзка ли, брак ли.

# 573
Ти да видиш, изкарването на много пари и многото свободно време взаимно се изключвали. Трябва да разпространя новината сред жените.

Нямах точно тва предвид като взаимоизключващи се неща, но определено е трудно постижимо, поне за повечето хора. Поста ти само потвърждава казаното от мен, няма лошо да искаш нещата от целия списък, друго е обаче да намериш някой да отговаря на тези изисквания.

# 574
Дренче, беше хумористично това. Щото дружно, когато всички бяхме с мъжете си, го решихме..))

# 575
А, не ме разбра май. Изискването да вадят пари, да домакинстват и да имат все пак време, е към жените, сега изведнъж за мъжете няма как да важи.
И аз искам да ми капят пари, докато аз си работя за удоволствие като много арт ювелир и помежду другото прекопавам градинката и сготвям мусака, но няма такива екстри.
Въобще как искате да върви връзката на емоционално ниво, като тя забуксува още на мръсните чинии и заплатата?

# 576
Тук съм съгласен с теб, същите нереалистични изисквания имат и мъжете, написах го и по-горе. И когато дойде реалността, става лошо.

# 577
  • Агент под прикритие
И става забавно, когато някой каже да се поставят картите на масата от самото начало. Ама не, твърде рано било за такива неща. Само дето отлагат неизбежното... Simple Smile

# 578
Все едно два лагера с туземци се замерят с камъни, от време на време някой смелчак се изправи, развее бялото знаме и получва голям камък по кратуната за награда.
Ейнджъл, много ме разсмя с тоя нефелен човечец. Grinning

# 579
Кво за заплатата? Погледнато от друга страна - буксува на битово ниво, защото изобщо не е тръгнала, поради бързане да се задомяваме и заживяваме с всеки, потенциално подходящ. емоционалното ниво при някои жени се включва на измити чинии, нищо че самите те не щат да мият, да кажем.

# 580
Айнджъл, ти си поредното доказателство, че и на много красивите жени им изневеряват..

# 581
Мъжете при изневяра не подбират много са моите впечатления. Дори често по-податливите, с ниска самооценка мъже изневеряват с по-обикновени да ги нарека от половинката си жени. Някои се уморяват да поддържат или не са на нивото на жена си, други са чехльовци и така си "връщат" на жена си. Един вид "ох, малко да се отпусна". Колкото двойки, толкова и причини.
Сетих се като прочетох поста на *JustMamma* веднага за Клинтън, Арнолд Шварценегер от популярните лица. И от обкръжението си съм имала такива познати.

# 582
Естествено, който си мисли, че красотата пази от изневери, е в голяма грешка..)

# 583
Това е често срещано, да. Мъж с топ мадама за жена и изневерява с много по-различна от нея-примерно пълна, грозна и т.н.

# 584
Това е често срещано, да. Мъж с топ мадама за жена и изневерява с много по-различна от нея-примерно пълна, грозна и т.н.

Да, точно заради това, което Босилка каза - изморяват се да бъдат на нивото на жена си и се потискат от това. А после си чешат егото с нещо леснодостъпно..))

Общи условия

Активация на акаунт