Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 891
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 60
Причини много. Може нещо да му липсва вкъщи и да търси навън. Може и нищо да не му липсва, обича си жената и децата, но е адреналинов тип и са му тръпка другите жени. От вторите познавам много.

# 61
  • Агент под прикритие
Когато мъжът изневерява, причината е, че жената не е същата. Да, но тя е неговият избор и той първо трябва да си плюе на фасона. Тъй като това е недупостимо, следва преориентиране в посока ТЯ не става, аз съм си супер. От висините игнорираш, обграждаш се със здравословен егоизъм и затваряш вратата зад себе си. Ако има дори частичка емпатия, няма да можеш да изневериш качествено. А ти това искаш в крайна сметка. Жена ти ти е последният проблем в момента.
Една от възможните причини. Simple Smile

За да не си говорим празни приказки, ще дам пример от моя кръг познати. Познавам няколко мъже, за които знам, че изневеряват на жените си. Питал съм ги дори защо го правят. Познай: отговорите на всички бяха, че жената е "охладняла" и не правели секс вече и това не било от вчера. Какво прави това? 100% от моята извадка.

Дай да си говорим "право, куме, в очите": мъжете са тези, които отдават по-голямо значение на секса (количествено и качествено, но предимно количествено). Когато една жена лиши мъжа си от това и не е наясно с предното, тя е НЕВЕЖА. Когато обаче знае отлично това и въпреки това го лишава с умисъл..... тук вече не ми се мисли.

И да направим уговорката: не говорим за концерти по желание, кой когато си иска, а за спонтанно желание от двете страни, което пак зависи от това какви са им останалите отношения.

В моята извадка 100% го правят поради липса на секс вкъщи. В друга извадка нещата ще са 50/50 липса на секс/"за спорта". В трета може и по съвсем друг начин да стоят нещата. Ама хайде да не прибързваме с генералните заключения. Simple Smile

# 62
  • волно калдъръмче

Една от възможните причини. Simple Smile

За да не си говорим празни приказки, ще дам пример от моя кръг познати. Познавам няколко мъже, за които знам, че изневеряват на жените си. Питал съм ги дори защо го правят. Познай: отговорите на всички бяха, че жената е "охладняла" и не правели секс вече и това не било от вчера. Какво прави това? 100% от моята извадка.

Дай да си говорим "право, куме, в очите": мъжете са тези, които отдават по-голямо значение на секса (количествено и качествено, но предимно количествено). Когато една жена лиши мъжа си от това и не е наясно с предното, тя е НЕВЕЖА. Когато обаче знае отлично това и въпреки това го лишава с умисъл..... тук вече не ми се мисли.

И да направим уговорката: не говорим за концерти по желание, кой когато си иска, а за спонтанно желание от двете страни, което пак зависи от това какви са им останалите отношения.

В моята извадка 100% го правят поради липса на секс вкъщи. В друга извадка нещата ще са 50/50 липса на секс/"за спорта". В трета може и по съвсем друг начин да стоят нещата. Ама хайде да не прибързваме с генералните заключения. Simple Smile
Аз не познавам жени, които отказват на мъжете си, защото сексът им е качествен.
1. Отказват, когато са преуморени.
2. Отказват, когато сексът започне да прилича на спорт.
3. Отказват, когато не ги кефиш.
4. Отказват, ако имат здравословни или хормонални проблеми, което е напълно естествено и не бие по твоето самочувствие, но бие по тяхното.

Да ти откажат секс не изключение и редно да се попиташ защо. Но тъй като по точки от едно до три ще трябва да се напънеш, по-лесно идва да заплашиш, че ще тръгнеш навън. Ми убуу. Кат си такъв полов атлет, който собствената жена не може да докара на седмото небе и да направи така, че да иска още и още, но е решил да се старае за чуждите - пробвай, нека и те дадат оценка. Сексът не е само възвратно-постъпателни движения и дразнене на ерогенни зони.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 09:47 от Вяра

# 63
  • Агент под прикритие
Добре. Съгласен съм. Simple Smile По точките:

1. Да, случва се човек да е уморен. На всеки се случва. Когато е спорадично, няма проблем. Когато започне да става системно, тогава е редно да се проведе един сериозен разговор каква е причината. Ако и двете страни имат желание за такъв, естествено.
2. Тази точка мисля, че влиза в уточнението, което направих, така че не смятам да я коментирам.
3. Не ги кефиш = не си с този човек. На теория. Практиката показва друго....
4. Това е единствената разумна причина от всички тези четири. Пак е редно човекът да знае.

Не виждам обаче с какво това променя вярността на предния ми пост...

# 64
Значи правилно ли разбирам?
На Авторът жена му му е изневерила и той пуска тема "Кога МЪЖА е склонен към изневяра?". Rolling Eyes

Приятелю драг, ами подходът ти казва всичко. Ти си склонен да усложниш и нещо толкова конкретно като изневяра от жена ти. Може би затова ти е изневерила, замисли се?

Всеки мъж изневерява заради различни неща. Един се напил и се почнало, то вземе, че му хареса и от време на време си устройва подобни "тръпки". Другият е играч, третият е мухльо, четвърти криенето му е фетиш. Причини могат да се изброяват до утре. Важно е теб какво те мъчи и къде ти убива плюската. Но да чакаш валидация с отговори от рода "мъжът изневерява, когато жена му му изневери" е меко казано малоумно и жалкарско.

# 65
Жалко е, че авторът е такъв “пич”, че даже не му стиска да пише в собствената си тема, к’во остава за друго.

# 66
Скоро мина седмицата, посветена на мъжкото здраве Simple Smile. Мъжете също са податливи на стреса, хормоналния дисбаланс, и какво ли още не.
Стига вече с тез женски номера за преумора и всякакви подобни.
Wink

# 67
  • волно калдъръмче
Добре. Съгласен съм. Simple Smile По точките:

1. Да, случва се човек да е уморен. На всеки се случва. Когато е спорадично, няма проблем. Когато започне да става системно, тогава е редно да се проведе един сериозен разговор каква е причината. Ако и двете страни имат желание за такъв, естествено.
2. Тази точка мисля, че влиза в уточнението, което направих, така че не смятам да я коментирам.
3. Не ги кефиш = не си с този човек. На теория. Практиката показва друго....
4. Това е единствената разумна причина от всички тези четири. Пак е редно човекът да знае.

Не виждам обаче с какво това променя вярността на предния ми пост...
Пак по точките тогава, че нещо не се разбрахме.
1. Чакаш да мине умората и общувате, ти не си мърдаш пръста - Грешен отговор!
2. Сексът като качество и сексът като количество са взаимно обусловени - Добро утро, сняг!
3. Тръгваш си, щом нямаш желание да откриеш път точно към тази жена. Търсиш си удобна - Временно решение!
4. Обикновено и тя не знае,че има проблем. Подобни състояния не се приемат насериозно и рядко се търсят причини и решения.

Скоро мина седмицата, посветена на мъжкото здраве Simple Smile. Мъжете също са податливи на стреса, хормоналния дисбаланс, и какво ли още не.
Стига вече с тез женски номера за преумора и всякакви подобни.
Wink
Ох, горканчовци!

# 68
  • Бургас
Един типаж, за който е сигурно, че е склонен към изневяра са нарцистите с техния непресъхващ стремеж към възхищение. За тяx това е нoчин да докажат колко са обичани, желани. Трудно им достига обичта на една жена, защото искат да са обичани / даже по-подходящата дума е обожавани, ако може и боготворени, без оглед на недостатъците им -  това е тема табу/ от повече жени. Те са с усещането, че могат да намерят по-добър партньор от настоящия, обикновено не са достатъчно отдадени на връзките си и с присъщия си егоизъм, до изневярата при тях е една крачка разстояние. А и при липсата им на морални устои - "какво толкова една изневяра"...

# 69
Това с "боли ме главата", "изморена съм" и аз никога не съм го разбирала. По принцип сексът е удоволствие, разтоварване, но ако подхождаш към него все едно ти предстои да носиш 200 кила на гръб, винаги ще си уморен предварително.
Сега, друг е въпросът, че понякога просто де мързи да дишаш, камо ли да се вихриш. Но желанието си е там. Просто можеш да кажеш "сега ме мързи", но перманентните женски състояния на "хормонален дисбаланс" и "боли ме глава" са ми леееко изтъркани и лош вкус за отблъскване на партньора.

# 70
Феникс, с разговори сексуални проблеми не се решават.
Базила,  и мъжете често са изморени. Обаче ловната тръпка гони умората. А на това вкъщи какво да му ловиш. И да се прави на недостъпна, вече е минало предизвикателство.

Автора, мъжете изневеряват, защото могат. Тоест защото жените им се предлагат. В такива моменти въпросът Дали е само проформа, пита се само Как.
 Жените, от друга страна, изневеряват по романтични причини. За да докажат, че могат, на тях им стига и флирта, ухажването. Мъжете, обаче, държат да отбележат гол, иначе не се брои.
Всъщност, по-интересно ми е защо мъжете не изневеряват?

# 71
  • волно калдъръмче
Това с "боли ме главата", "изморена съм" и аз никога не съм го разбирала. По принцип сексът е удоволствие, разтоварване, но ако подхождаш към него все едно ти предстои да носиш 200 кила на гръб, винаги ще си уморен предварително.
Сега, друг е въпросът, че понякога просто де мързи да дишаш, камо ли да се вихриш. Но желанието си е там. Просто можеш да кажеш "сега ме мързи", но перманентните женски състояния на "хормонален дисбаланс" и "боли ме глава" са ми леееко изтъркани и лош вкус за отблъскване на партньора.
Приемам, но хората сме различни. За мен обстановката е важна. Не мога да се отпусна, ако около мен е безпорядък или ме чакат куп битовизми. Трябва да сме сглобени на всички нива, в противен случай вместо да свърша, ще се свърша. И тъй като пазарлъци не обичам, мисля знаеш какво следва Relaxed

# 72
Просто можеш да кажеш "сега ме мързи"..
Разбира се всичко зависи от тона, нежността, съпътстващата целувка при изричането, но все пак не е ли по-добре "нямам сили за нищо", че това "сега ме мързи" малко бие на "не ме кефиш чак толкова" или "абе коя смарт мебел се обажда, добре ще мина после, да те забърша от прах". Независимо от пола на порязващия.

# 73
Мъжете ловуват, жените - чакат да бъдат уловени, или също ловуват.
Дайте нещо по-интересно.

# 74
  • Агент под прикритие
Феникс, с разговори сексуални проблеми не се решават.
Права си. С разговори се решават проблеми от рода на каква е причината за умората. С течение на разговора ще стане ясно дали има такава, дали тя е причината или преминаваме към точка 4 от предния ми пост. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт