Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 898
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 75
  • волно калдъръмче
Феникс, с разговори сексуални проблеми не се решават.
Права си. С разговори се решават проблеми от рода на каква е причината за умората. С течение на разговора ще стане ясно дали има такава, дали тя е причината или преминаваме към точка 4 от предния ми пост. Grinning
О, усетят ли пъкления план - директно си с червен картон. Не откликваш емоционално - не си и незаменим в крайна сметка.

# 76
  • Агент под прикритие
Не, Вяра, идеята НЕ е да си показваме червените картони и то за щяло и нещяло.

Просто при "Отказвам, защото не ме кефиш." следва логичното "А защо сме заедно тогава?".
Както казах, на теория "не ме кефиш" = "не сме заедно". Това е обаче само на теория. Практиката показва, че много хора не искат да останат сами, а едно такова изказване би довело точно до това. Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 10:35 от Phoenix Wright

# 77
Няма как нещо външно да го подтикне. Това е бъг, заложен вътре в самия него.

Все едно да питаш, какво би те подканило да убиеш някого. Като цяло, nonsense въпрос.
Ако е бъг, то той е заложен и в двата пола.

# 78
Разбира се всичко зависи от тона, нежността, съпътстващата целувка при изричането, но все пак не е ли по-добре "нямам сили за нищо", че това "сега ме мързи" малко бие на "не ме кефиш чак толкова" или "абе коя смарт мебел се обажда, добре ще мина после, да те забърша от прах". Независимо от пола на порязващия.
Joy
Това ще си го запиша. Двойка смарт мебели. Не мога Joy

# 79
  • Linz
Колкото хора- толкова и причини (мъжете също са хора).
ММ е кръшкал на бившата си, защото не е получавал достатъчно секс, а не е искал децата му да не растат с него и да не ги вижда всеки ден... Това е сред най-честите причини.

# 80
Не знам кое е по-добре, Вяско? Давам варианти да не се шикалкави, а да си кажеш каквото ти се иска/не ти се иска. Всеки според характера, личността може да си персонализира изказ, подбор на думи, маниер.

Ето, Вяра и други жени, не могат да стигнат до секс без подготовки, определена обстановка и да се отпуснат. Демек, трудно се отпускат с мъжа си. Което пак е до човек/жена/мъж – личните особености на двойката. Ако има изначална близост, интимност между двамата на ниво двойка, личности, не би трябвало да е проблем да изпитват удоволствие от секса един с друг. Тук изключваме крайни състояния на болест, силна преумора, безсъние.
Да кажеш "мързи ме" не е свързано с партньора, а по-скоро откровение. Аз бих го предпочела пред разни увъртания. Макар че не знам, де, никога не ме мързи за любов с Моя човек, но на всяка жена ѝ е различно в главата.

# 81
Cтaлион, изби рибaтa днеc. Мъжете обичaли теcничко😂😂😂То пa щото , ние жените cе кефим нa cлaбa ерекция😂
Причини зa изневярa бол. От обикновен cърбеж.... до пеперуди. Aвторът е мъж, нa когото ca изневерили. Иcкa дa знaе зaщо.
 Дa питa женa cи😉
Не всички мъже обаче! Аз пък мразя да ми е тясно.

# 82
Това като го чуя да го коментира някой мъж за "тесничкото" и вече е ясен. Загорел за секс, склонен към похот чичак или нездоволен 40-годишен девственик.

# 83
  • волно калдъръмче
Не, Вяра, идеята НЕ е да си показваме червените картони.

Просто при "Отказвам, защото не ме кефиш." следва логичното "А защо сме заедно тогава?".
Както казах, на теория "не ме кефиш" = "не сме заедно". Практиката обаче показва, че много хора не искат да останат сами, а едно такова изказване би довело точно до това. Simple Smile
В момента отказвам, защото в момента не ме кефиш. Може в момента да ти нямам доверие; може да усещам пренебрежение и интерес само към тялото ми; може да искам общ проект, който за теб е безинтересен (примерно, аз искам поне веднъж да отидем на спа, но ти настояваш тази година отново да сме на палатка)...

Демек, трудно се отпускат с мъжа си.
Може ли да помоля да спреш с интерпретациите на моите постове? Казах, че несподелянето на битовизмите  ме блокира трайно и явно.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 10:49 от Вяра

# 84
Добре де, Феникс, ами ако установим, че причината вярно е умора, при това основателна, работа, например, или болна майка, какво правим? Не е честно да се разделяме, обичаме се, но и на ръчна не се живее..?
 Stranger, напатил си се, май. 😂

# 85
Добре де, Феникс, ами ако установим, че причината вярно е умора, при това основателна, работа, например, или болна майка, какво правим? Не е честно да се разделяме, обичаме се, но и на ръчна не се живее..?
 Stranger, напатил си се, май. 😂
Нямаш си на идея колко много, но сега съм си намерил точния човек с който си паснахме като две части от пъзел.
Най-после.

# 86
Ако за някоя мъжете по принцип са прасета, мъжът й и на главата си да застане, не може да угоди. Усещайте ги тия жени и бягайте. Smiley

Лейди Рамкин, всички имаме задължения (родители, работа, деца). Значи по презумпция секс не се прави. В семейното ложе де. Sunglasses

# 87
Причини и оправдания могат да се намерят много. Някои не могат само с една жена (същото се отнася и за жените) и рано или късно се стига до чуждото. За други проблемни отношения също могат да ги подтикнат, изобщо варианти много.
Мога да отговоря за мен какво би ме подтикнало, може би ако жена ми е напълно охладняла към мен, липса на нормална комуникация, взаимност, секс няколко пъти на сезон (при описаната ситуация едва ли и на мен би ми се правило с някоя, която очевидно не може да ме понася) с две думи ако връзката ни е заминала нацяло. Но тогава по-скоро би се стигнало до раздяла, не до изневяра.
Всъщност точно това криене като мишка, измисляне на всякакви глупави оправдания и лъжи, и всичко там необходимо за прикриване на ставащото, ми е толкова противно, че не бих прибягнал до такива схеми за едното е*ане.
Ама хора различни, различни идеали.

Колкото и да има умора от работа, проблеми разни, винаги може да се намери време за другия. Дори да се случва рядко, ако качеството на секса е добро, може да се преглътне разредените контакти. Демек ако те огрява през по-дълъг интервал (естествено ако има уважителна причина за което), през другото време можеш да си караш на ръчна. Не е причина за изневяра за мен, винаги има и друг начин.

# 88
  • волно калдъръмче
Ако за някоя мъжете по принцип са прасета, мъжът й и на главата си да застане, не може да угоди. Усещайте ги тия жени и бягайте. Smiley

Лейди Рамкин, всички имаме задължения (родители, работа, деца). Значи по презумпция секс не се прави. В семейното ложе де. Sunglasses

Всеки е на някакъв етап от живота си и не виждам нищо смешно в това да подценяваш аудиторията, като ѝ мяташ съвети или да се гъбаркаш с положението на хора със стари болни родители.

# 89
Не се гъбаркам с никого. Спираш ли да се грижиш за децата, ако си претрупана с работа и изтощена? Не. На същия принцип.

Общи условия

Активация на акаунт