Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 652
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми е по-притеснителна ситуацията да използвам секса като разменна монета, не с кого да е, а с мъжа си с някаква цел.
Виж, ако съм кучка, както някои жени с гордост размятат този термин, няма да имам никакъв проблем да използвам мъжете чрез секс. Някои са мега глупави и податливи.

# 106
Каква е тая мания по тоя секс? Flushed Аз на ден няколко секс покани отказвам. Не знаех, че е толкова жизненоважен. Flushed
Отивам за пуканки.
Вземи и за мен, моля. 2 пакета с масло.

Казах кратко, точно и ясно, че когато жена се държи студено с мен, моментът, в който ще се разделим, е близо. Това включва НЕ само секс.
Тъй ли, я виж тука:
отказвайки интимност на един мъж (и не говоря за секс в момента) е най-сигурния начин да го отблъснеш. Перманентно!
Я кажи какво, освен секса, влиза в тая интимност, защото като чета темите, на жените яко им липсва близост, подкрепа, елементарно гушкане, за сметка на това колът е почти винаги готов да се завъртвт около него... интимно.

# 107
  • Агент под прикритие
Галка, ти много добре си ги изброила, няма нужда от повече дори. Когато тия откази станат системни, пиши го бЕгал. Това пак на теория. Практиката пак друго показва: че при много мъже го има това "Бий мА, обичам тА".  Joy
А двата цитата по никакъв начин НЕ си противоречат. Grinning

# 108
При много целуване и гушкане + продължителна липса на секс се задействат някои физиологични процеси при мъжкия пол. Ето защо ако е дълго на сухо и знае, че само с това ще си остане, някой може да отбягва прегръдките.

# 109
  • волно калдъръмче
На мен ми е по-притеснителна ситуацията да използвам секса като разменна монета, не с кого да е, а с мъжа си с някаква цел.
Виж, ако съм кучка, както някои жени с гордост размятат този термин, няма да имам никакъв проблем да използвам мъжете чрез секс. Някои са мега глупави и податливи.
Някой ти е внушил, че сексът се използва като разменна монета. Жената е наградата. В момента, в който това се забрави и жената се приеме за даденост, сексът може да не си замине, но определено няма да е удовлетворяващ първо за женската, а после и за мъжката страна.

При много целуване и гушкане + продължителна липса на секс се задействат някои физиологични процеси при мъжкия пол. Ето защо ако е дълго на сухо и знае, че само с това ще си остане, някой може да отбягва прегръдките.
Чаша топло мляко и кифла ще му се отразят по-добре на такъв тип. Има ли топлина - има. Има ли грижа - има. Да не се е оплакал.

# 110
  • София
Не коментирайте, практикувайте.

# 111
Продължителната липса на секс при наличие на другото изброено не е много нормална. Също не е нормално и да отказва гушкане, щото нямало да има секс.
Аз почти не познавам мъж, който харесва гушкане и целуване. За почти всички това е отбиване на номера, куртоазия преди същината-секса. Тъй че ако мъжът отказва и такава близост, за мен лично това значи, че наистина жената му е само за секс и няма никакъв друг интерес към нея.

# 112
  • Агент под прикритие
Галка, ше ме прощаваш, но ако все на такива мъже попадате (които може и да не са били влюбени във вас), значи проблема май не е в мъжете... Защото не мъжете ти определят социалния кръг, а ти. Simple Smile
Нищо лично.

# 113
Какво общо има социалният ми кръг с това какво мъжете в него харесват в спалнята Flushed Нещата са съвсем простички - не харесва гушкане, но отбива номера, за да направи кефа на жената преди секс. Като няма секс - няма да има и гушкане. Логично е да последва раздяла, а не изневяра.

# 114
На жените им липсвало елементарно гушкане, хохо! И въртят цял живот една и съща плоча, това е много важно да се отбележи. На други пък не им липсва, защо ли? Въпросът е с повишена трудност, знам.

# 115
  • волно калдъръмче
Галка, ше ме прощаваш, но ако все на такива мъже попадате (които може и да не са били влюбени във вас), значи проблема май не е в мъжете... Защото не мъжете ти определят социалния кръг, а ти. Simple Smile
Нищо лично.
Може ли само да не объркваме любовта с физиология.

На жените им липсвало елементарно гушкане, хохо! И въртят цял живот една и съща плоча, това е много важно да се отбележи. На други пък не им липсва, защо ли? Въпросът е с повишена трудност, знам.
Едните са законни и там няма мърдане и за гушкане, и за негушкане. Незаконната трябва да се загради първо.

# 116
  • Агент под прикритие
Какво общо има социалният ми кръг с това какво мъжете в него харесват в спалнята Flushed Нещата са съвсем простички - не харесва гушкане, но отбива номера, за да направи кефа на жената преди секс. Като няма секс - няма да има и гушкане. Логично е да последва раздяла, а не изневяра.
Чудесно!
И аз какво говорех досега? Grinning

# 117
Елементарно е, Дренче. Не говорим за изначална целоживотна липса в случая. Само за теб е сложно да го вденеш.

# 118
То е елементарно, да, но много от вас са си избрали да им е усложнено. Съпротивата, която човек оказва на себе си е страшна сила Wink
Карай, поне да има с какво да се пълнят темите.
Ти сама си споделила из някоя от темите корена на неудовлетвореността от мъжете, знаеш си Wink

# 119
Разбира се, темите да за споделяне и обсъждане. Да, знам, че ти си високоинтелектуалното изключение, което не споделя и не обсъжда, понеже го намира за излишно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт