Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 080
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 270
Преди всякакви разсъждения по темата за верността и предателството, е добре да си изясните отношението към брака Simple Smile там много често има междуполови разминавания.
И не, не е незряло да споделиш на партньора си опасения и страхове, произтичащи от размисли за спането с други, стига да имаш емоционалния речников запас, където обикновено също много куцат нещата Wink

# 271
# 272
Серийната моногамност си е моногамност, поли е 2+ по едно и също време, дори да е само ONS. А тези които приемат поли на открито а не просто да изневеряват със сигурност са малцинство, все още има много резервации към свободната любов и в двата пола, и както казах в другата тема, повече при мъжете. Де да беше 1% моногамност...

# 273
  • София
Кой пък е казал цял живот с един партньор?
За мен изневяра е, когато сте в много сериозна връзка тип брак. Другото е просто тъпи номера.

# 274
  • София
Стана въпрос за моногамията и полигамията. Моногамията е цял живот с един партньор. Останалото е полигамия.

# 275
Моно и поли касаят момент, а не период.

# 276
  • София
Значи, ако си имал партньори един СЛЕД друг, си полигамен? Хм.
Според речника полигамия означава много брачие - т.е. да си женен/омъжена за няколко човека едновременно. Не един след друг.

# 277
  • Sofia
Къде четете тълкуванието, че моногамията означава цял живот да си с един-единствен партньор? Simple Smile Няма такова нещо.

# 278
Зaдълбaхте cериозно... Aвторът питaше друго. Кaкво води до изневярa. Двaдеcет души cме тук, вcеки би му отговорил рaзлично. Без дa нaлaгaм мнение, вече ca единици тези, които не го прaвят. По- прaвилнaтa темa  би  билa: " Зaщо не изневерявaте" Joy

# 279
Къде четете тълкуванието, че моногамията означава цял живот да си с един-единствен партньор? Simple Smile Няма такова нещо.
В английското уики вероятно.

# 280
Значи, ако си имал партньори един СЛЕД друг, си полигамен? Хм.
Според речника полигамия означава много брачие - т.е. да си женен/омъжена за няколко човека едновременно. Не един след друг.
Не знам религията как го тълкува, но биологията е на друго мнение .

# 281
  • София
... По- прaвилнaтa темa  би  билa: " Зaщо не изневерявaте" Joy

Много добре знам защо АЗ не го правя, но тук всички изневерявящи ще се почувстват дълбоко обидени.

# 282
  • София
Не се обиждат, бе. Гьонсурати са.

# 283
Моно и поли касаят момент, а не период.
... Дописвам - от което следва, че бая животински видове не са всъщност полигамни, просто защото не се изклащат с цялото стадо/ято/хергеле, когато са разгонени. И една подтеория на кръшкачите отива на кино.

... По- прaвилнaтa темa  би  билa: " Зaщо не изневерявaте" Joy

Много добре знам защо АЗ не го правя, но тук всички изневерявящи ще се почувстват дълбоко обидени.
Как бе, кой тук изневерява? Всички са максимално верни.

# 284
  • Sofia
Аз пък мисля, че хората, на които не им се занимава с изневери, са страшно много. Просто другите са по-кресливи и ескпресивни.

Общи условия

Активация на акаунт