Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 053
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 435
  • България
Аз пък почти не познавам жени, хванали се с постоянния си партньор, заради външността му. Това, като че ли, е по-типично за мъжете – даже при тях си е направо закономерност. Но сякаш при нас това не е чак такъв фактор. Склонни сме да неглижираме външния вид, ако е компенсиран с други (по-важни) качества.
Аз подходих втория път по мъжки. Избрах красив, че първия път уж избирах свестен, но се оказа гнил и отвътре.

# 436
Кристина, естестврн порив на душата е да се развива и еволюира. Значи и да се променя.
Кой е Орион??

# 437
чете се Oryon,мисля, че е жена. Писа го в една друга тема, но ми хареса.
Моарейн, аз все красиви и добри в леглото ги избирам. Другите качества не ги следя. Свестни има ли? Въпросът е риторичен и е шега.

# 438
Мъжът избрал да се ожени за смотла, затова кръшкал? Интелект на талази струи от това твърдение.

От моята камбанария, не се търси съвкупност от качества, а няколко точно определени, които липсват. Едното от тези качества е вярност, другото е общи планове и цели. На 30+ човек първо, че няма време за глупости, второ не му се занимава да чака някого/някоя да израсне, узрее и се промени. На 20 може да правиш 1-2-5годишни проби-грешки и да си тръгваш, когато вече съвсем няма накъде да търпиш. На 30+ няма смисъл дори да започваш с човек, който виждаш, че не ти импонира.

# 439
Кристина, разбрах.
Ами права е - няма как да промениш модела и хората, които привличаш, ако не промениш себе си. Нали и аз това все разправям..)

# 440
Гал, моята теория за брака е следната: Взимаш някой на 20-сет и растете заедно, проба, грешка, драми ,сълзи и т.н., докато изгледате децата. На 30-сет и на 40 -сет става все по-трудно. Знаеш, какво искаш/ не искаш, но виждаш, че го няма. На 20-сет си глупав, незрял, мислиш си че можеш да промениш човека до себе си, мислиш си, че света се върти около теб, на 30 -сет и 40-сет, знаеш, че не Така.

# 441
И не стигнахте ли до края на пътя? Искаш - действаш. Според онова, което ти самият представляваш. Абсолютно без значение е какви точно илюзии са ти пътеводна светлинка. Така или иначе сам си ги създаваш. Ама милиграм не зависи от наличното, дето не ти допадало твърде, ама го ползваш...
Кристина, права си. Докато си млад и мислиш, че морето е до колене,  правиш и най-смело глупавите си постъпки, с най- върховите ти постижения в личен план. После, когато си въобразяваш, че много си поумнял, просто си живееш личното  несъвършенство, експонирайки го върху други в 99 процента от случаите.

# 442
Крисе, казах същото. Аз нямам нужда от смарт мебел, както беше писал Васко някъде. Този човек не го взимам, за да го държа в шкафа и да го показвам пред хора при нужда. Имам нужда от партньор. Щом не става, оставям го да си върви по пътя. Редовно се разписвам в оплакваческата тема. 50% от оплакванията са от мъже, които не се държат като мъже.
Нищо лично, но аз нямам травми, които да ме карат на всяка цена да хвана кой да е и после да си крепя имагинерния брак. Или аз ще се чувствам добре в брака , или брак няма да има. Аз съм си най-важна.

# 443
Имам нужда от партньор. Щом не става, оставям го да си върви по пътя. Редовно се разписвам в оплакваческата тема. 50% от оплакванията са от мъже, които не се държат като мъже.
Бракът и връзките са нещо повече от задоволяване на нужда. Преди да се оплакваш, помисли си дали от теб имат нужда, както ти от тях. Какво е мъжкото държание, има ли го някъде разписано, къде се учи, кой е длъжен да го спазва? Или всичко е една проекция в главата ти и сравняване с другите хора. За твоята камбанария Робърт Лъдлъм е казал, че невежеството е винаги самоуверено. Набави си повече приятели мъже да ги опознаеш неформално. С връзки няма как да опознаеш мъжете, там има огромна доза съобразяване и фейк при повечето.

И Братане, поправи ме, ако греша, доста често си вземат мили и кротки женици... а ходят да изневеряват с абсолютно различен тип..
Няма да те поправям, сигурно е така. Има един простав мъжки лаф, че съпругата трябвало да е домакиня в кухнята, дама в обществото, мръсница в леглото. Къде повече, къде по-малко, вече всеки мъж има индивидуални липси за запълване Grinning

# 444
Гал, мисля, че имаш известна предубеденост към мъжете, но също така предполагайки възрастта ти, те разбирам. Сегашните 28-35 годишни мъже имат известна "женственост", мекушавост, разглезени са, инфантилни, много от тях живеят още с родителите си и като ученици, не умеят да поемат отговорност и са доста незрели. Та не е лесно да срещнеш мъжко момче, но не и невъзможно.

Крис, не помня в коя тема, но няколко момичета ти казахме тогава, че привличаш това, което излъчваш. Ти си се заобградила от бездушници и в същото време търсиш отношение като към човек. Не става така, трябва да извадиш по-ситна цедка. Да си създадеш критерии за хора и те да не са пари, ядене, пиене, външност. Или поне не само.

Не бих изневерявала на мъж, който съм си избрала аз и съм влюбена в него. Така все едно изневерявам на себе си. Тъпичко.

# 445
Гал, то ако нямаш нужда от мъж/жена е лесно. Тогава и теми, като тази не те интересуват. Трудното е когато имаш нужда от такова нещо в живота си. Аз съм от втория тип. Подозирам обаче, че и повечето хора са като мен иначе подфорум СО, нямаше да съществува./b]

# 446
Кристина, няма как да си правя изводи от хора, които не ме познават, ела пък от форум, причините са много - завист, сеирджийство, простотия, вадене от контекст, "вмъкване и вменяване", изопачаване, 95% от "списващите" са неадекватни, по "моите критерии", разбирания за живота, визия, като цяло, ценностна система. Сама разбираш, че всички тези, с които "не се надушваме", са филтрирани, като "неставащи", още повече пък да се "вслушвам" какво "ми говорят". Не познавайки някой, да си правиш изводи, и крайни мнения, заключения, е наивно меко казано.
Да, може да има някакви "бегли" "наченки" за характерна закономерност на даден субект, но това далеч не значи да се абсолютизира. И всичко зависи в каква ситуация се поставят нещата, анализите, коментарите.

И аз щях да питам, кой/какъв е този "Орион", да не си залитнала по "звездите". Sweat Smile
Но се сетих, че има такава потребителка.

Напълно подкрепям схващането за "с точния човек не изневеряваш". Винаги ми е било такова мисленето и поведението, и съм влизал все в такива отношения.

Братане, огромният фейк е и при жените, двупосочно.
Е, има хора, при които няма фалш, но повечето са свикнали с такъв, и нещата са се изкривили с времето.
Аз пък не търпя, та така.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 10:48 от FragranceFanatic

# 447
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мнението на Лори е уникално за мен. Мъжете в живота ми винаги са харесвали визията, тялото и характера ми, но не и душата. И винаги са правили компромис с това. Хората не разбират, че тялото и характера е в резултат на възпитание и самодисциплина, но душата е това, с което се раждаш и не можеш да промениш, а не е и нужно.

Какво значи да харесват душата ти? Стана ми интересно.

# 448
да те приемат такъв какъвто си, а не такъв какъвто те искат да бъдеш.

# 449
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
да те приемат такъв какъвто си, а не такъв какъвто те искат да бъдеш.

Значи, да приема, че мъжа ми харесвa характера и душата ми, малко не е ок с големия ми задник, но пък компенсирам с бюст и  добра сексуална съвместимост.

Общи условия

Активация на акаунт