Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 087
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 510
...и допълвам Кристинка...и въпреки усилията от едната страна, и нежеланието в другата, бракът остава де юре такъв, "заради" детето и икономическо-фамилно-бизнес обремененостите. Sunglasses
Ама реално това какво е? "Отворен", модерен брак? Stuck Out Tongue Winking Eye
Криска и на теб ти се иска нещо такова, ама не ти стиска.

# 511
Цитирам приятел преди сватбата:
-За годините, които ще прекараме заедно знам, че ще ми изневериш. Само не искам като ходя по улиците хората да ме сочат с пръст. - към годеницата си.
Възхитен съм от зрялостта му.

# 512
Ама вижте сега, живеем в демократични времена, ако искаш женен, ако искаш разведен, ако искаш сингъл. Никой никого не насилва да си променя статуса. Интересно ми е обаче, защо точно сингълите, така яростно нападат женените. Това го забелязвам и у майка ми, която е разведена вече 40 -сет години. Все ми обяснява женените колко зле живеят и как не могат да се траят, ама заради хорското мнение стоят заедно. Писнало ми е да я слушам.   

# 513
  • Sofia
Че ако жена му е курва, защо да сочат него? Не разбирам. Тя ще е обект на присмех и подигравки.

# 514
Че ако жена му е курва, защо да сочат него? Не разбирам. Тя ще е обект на присмех и подигравки.
Щото ако и напълня устата у нас и тръгне да се целува с него после, ще ми е смешнo за него, не за нея Grinning

# 515
Аз съм го срещала в реалността,Кристина.Знам,защото ми е най-близкия човек.
Беше емоционална изневяра.. тип парална връзка,преди много години..Преоткриха се,промениха се и защото съм близо до тях виждам много близост .

Може би заради това се чудя ,защо е лесно да простиш еднократно..Че то лесно се случва-веднъж са те хванали,веднъж -не

Но емоция след много години брак ..Тя те завладява след рутината,но не значи непременно любов.

Виж шума,мрънкането..достоянието до всички-да чуят,да те съжалят,да осъдят,а после колко се обичаме ми е не разбираемо

# 516
В по-малките населени места на хората може и да им е интересно, кой с кой изневерява, ама в Софето на никой не му пука реално, така че това със соченето с пръст  не важи.

# 517
Кристина, какви сингъли и женени имаш предвид, не разбирам.
Самата ти споделяш липсите си в отношенията, но си стоиш омъжена, защото така ти харесва, така искаш и въобще не е моя работа защо.
Ама да разправяш, че женен е по-гот от сам - ай стига вече го пренася туй нещо, то си се отнася за теб и евентуално средата ти.

# 518
Кристина да отговоря на предния ти пост.
Защото семейните все се оплакват от връзките си, но си кютат.  Една връзка да е добра трябва да се ряботи за това и от двамата. Без значение има ли залитания.
Ако единия не се старае по добре да пръскат цирка. Аз жена съм нямал, но имах връзка в която допуснах да стана луд. Няма да се повтори.

# 519
Аз това никога не съм го казвала, Дренка, никога. Но забелязвам, че хората, които нямат връзка са доста злобни по отношение на женените. Това не го разбирам. Уж си е твой избор, пък все гледаш в паницата на другият. Дори нямам предвид форума, а е базирано само на лични наблюдения.

# 520
  • Sofia
Щото ако и напълня устата у нас и тръгне да се целува с него после, ще ми е смешнo за него, не за нея Grinning

Че на следващата, дето ти се върже, да не мислиш, че няма да са ѝ пълнили устата преди теб? Или тайминг-ът е единственото, което те притеснява?

# 521
Разбира се, че таймингът е притеснителен. Шансовете са малки за любителите на девственици, защото вече губят девственост на 14-15г, така че някой надали прави илюзии. Такива жени, каквито описваш нямат единична физическа изневяра докато са с партньор, а при тях изневярата е системна и навик. Едно е изневярата й в Турция на почивка с приятелки, друго е квартала да ти гъмжи от пресни баджанаци.

Вече по-назад написах по темата за подигравките към мъжете.

Представи си, а ти дори не ти се налага да защитаваш мъжка чест. Често ще чуеш и от мъже, и от жени, докато си клюкат помежду си фразата "какъв мъж е той, ако дори собствената си жена не може да "постегне"?
По нашите ширини рогоносците са подложени много повече унижения - от тях се очаква да си "удържат" жената, да се "саморазправят" с тъпкача и да си върнат патриархалния имидж сред обществото за да спрат подигравките. Ами не, няма измислен механизъм против "шило в торба не стои", освен да си биеш камшика от този човек. Е, някъде по света прелюбодейците ги изкарват на площади и им се случват "хубави" неща, но все пак нека говорим за цивилизования свят.

# 522
Братан е, така като те чета оставам с убеждението, че ти направо си ги мразиш жените до дъното на душата си. То не са долни парцали  то не са меркантилни кучки. Честно не ти разбирам. Има съвсем обикновени нормални жени, които никога в живота си не са изневерявали. Дори такива са повечето жени. Твоята омраза е напълно безпочвена.

# 523
Има съвсем обикновени нормални жени, които никога в живота си не са изневерявали.

Ами разбира се, че има и не са малко въобще. Къде съм твърдял обратното и къде я видя тази омраза от дъното на душата?  В момента говорим за специфичен сегмент жени и изневеряващи. По-кротко в квалификациите.

# 524
Ключовата дума, Крисе, е обикновени Sunglasses Това са онези, които не се радват на особено мъжко внимание в сравнение с курвите и кучките, но винаги при нужда влизат в ролята на пример за подражание, който предизвикващите интерес курви и кучки са длъжни да следват според лисанковците.
Темата стана изключително долнопробна.

Общи условия

Активация на акаунт