Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 188
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 600
  • Агент под прикритие
Уинг, дай някакъв пример, какво се е променило в теб, за кое се е променил възгледа ти и за кое не.
За имагинерни понятия можем да си говорим до утре. Simple Smile

# 601
Като иска разнообразие да си е стоял ерген.

Ами това се получава защото по нашите ширини не е измислено как някой мъж желае деца, но иска да си стои ерген. Вариантите са или да плаща десетки хиляди евро под масата на някоя случайна сурогатка да му износи детето, или да се опита да си играе на семейство, пък каквото стане. Къде някои успяват, къде не.

# 602
Трудно ще бъда разбрана..)
Но най-общо след серия здравословни гладувания, все едно ти се сменя “чипа”.
Та после нищо вече не е същото. И ти не си същия.

# 603
  • Агент под прикритие
Трудно ще бъда разбрана..)
Но най-общо след серия здравословни гладувания, все едно ти се сменя “чипа”.
Та после нищо вече не е същото. И ти не си същия.
Така... Да речем, че е така.
Как точно очакваш някой да се промени заедно с теб и то за неща, които са трудни за обясняване (по твои думи, естествено)? И то точно по начина, по който си се променила ти и който и ти не си сигурна какъв е бил?

И по същество: ако човек не може да се промени поради горното, негова ли е вината за това?

Съвсем отделен въпрос е колко са реални очакванията ти, че след като ти подлежиш на подобна промяна, значи всички останали също подлежат. Това няма да го коментирам въобще.

# 604
Нищо не съм очаквала. Нито съм планирала. За мен самата беше голяма изнедада този “ефект”. А гладувахме заедно и всичко заедно правихме.  
Явно при мен бяха по интензивни процесите. Но и при слабите хора всичко по-бързо се случва. Може би заради това.

Феникс, аз не съм го обвинявала в липса на развитие или да съм изисквала такова от него. Чак след като се разделихме си дадох сметка какво точно се случило. И то след като отмина болката и тн.

# 605
  • Агент под прикритие
И таз добра!
Щеше да е прецедент, ако го беше направила, като всъщност в случая ти сама си работила против тази връзка. А е можело да се получи, ако не е бил този стремеж за "постоянно развитие". Simple Smile

# 606
  • BG

Ами това се получава защото по нашите ширини не е измислено как някой мъж желае деца, но иска да си стои ерген. Вариантите са или да плаща десетки хиляди евро под масата на някоя случайна сурогатка да му износи детето, или да се опита да си играе на семейство, пък каквото стане. Къде някои успяват, къде не.
А според мен такива мъже не заслужават да оставят поколение. Жалко че не винаги се получава.

# 607
Нещо не ме разбра..)
Не е имало стремеж за развитие.
Имах здравословен проблем и се лекувах.
Не можеш да предвидиш, че ще се промениш след това.
Можех само да избера дали искам да бъда здрава от тук-нататък.
И го направих.
Не го обвинявам за нищо, простила съм му отдавна и го смятам за един от най-важните хора в живота ми.

# 608
О, Братан, това е много меркантилен мъжки подход. Simple Smile
Кой за Бога се събира с 1 жена (слага си таралеж в гащите), ако не я обича или поне харесва, само за да му роди деца. Той си е минат с този подход по подразбиране. Тръгва ли някой с подобни нагласи, после винаги си получава, без значение мъж или жена. Това е като да иска някой тесла, но да си мисли, че ще мине тънко и ще си я осигури, ако си я поръча през дискаунт.

# 609
повечето жени /или тези около мен/ сме адски амбициозни,а мъжете / или поне тези около мен/ не. От там идва това разминаване. Едните дърпат напред, а другият изостава.
Аз съм като мъжете, които Братан описва. Искам дете и смятам, че най-лесно се гледа в брак с друг човек. За това и възприемам брака, като нещо необходимо.  Смятам, че дори и единият от двама да се обърка и залитане по друг човек, това не е фатално. Само трябва да се осъзнае навреме. Отделно от всичко друго, смятам че животът ни е толкова стресираща/или поне моят/, че такива неща стават веднъж на 20 сет години инцидентно, а в никакъв случай системно с всеки срещнат. Сега ако е системно, ясно е че този човек не е за брак, но това са много минимален процент от хората и аз такива системно изневеряващи не познавам. Дори и мъжете в моята възрастова категория 45-50 г. Започват да имат проблеми със самолета, така че тая работа с изневерите е до време, виж пиенето до гроб, така че май курвар , пред пияница е за предпочитане.   

# 610
  • Агент под прикритие
Нещо не ме разбра..)
Не е имало стремеж за развитие.
Имах здравословен проблем и се лекувах.
Не можеш да предвидиш, че ще се промениш след това.
Можех само да избера дали искам да бъда здрава от тук-нататък.
И го направих.
Не го обвинявам за нищо, простила съм му отдавна и го смятам за един от най-важните хора в живота ми.
Добре, това за проблема не го знаех, важна подробност е. Цялата картинка ми стана ясна.
Само не разбрах какво точно е направил той, че е трябвало да му прощаваш...

# 611
Изневярата..)

# 612
Крис, хрумвало ли ти е някога, че градиш въздушни кули с представи като "да отглеждам дете с мъж в брак". Това е най-измамно сладката представа, голяма си романтичка. Simple Smile

# 613
  • София

Все си мисля, че няма къде по-долу да паднеш. И все по-дълбоко дупка копаеш.

Събираш се с жена, към която нямаш нито любов, нито привързаност, сам за да ти роди деца, а после не даваш 2 ст за тая жена.
Сгажда ми се.

# 614
  • Агент под прикритие
Е, Уингче, съжалявам, че трябва да го кажа, но и ти си била част от статистиката "Кой каквото не намира вкъщи, го търси навън".
Само че аз на негово място нямаше да тръгна да изневерявам, а просто щях да си тръгна.

Това е единствената му вина, но не това е обърнало каручката.

Общи условия

Активация на акаунт