Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 35 193
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 615
И как точно ме сложи в тази статистика? Simple Smile)
Доста пълноценен и редовен ни беше кекса.
Нали си признах прегрешението
- отидох по женски на почивка.
И той веднага откликнал на набезите на едно 20 годишно.

# 616
На мен това ми говори, че е чакал на нисък старт да остане самичък, Уингче, че да "поеме въздух". Да не си го задушавала с внимание и любов? Или просто му е бил слаб ангела?

# 617
  • София
Айде, сега, много му дошла любовта и тръгнал да изневерява...
Смея се със сълзи.

# 618
Босилче, не съм чак толкова любвеобилна. Нито съм го държала насила при мен. Но по 24 часа бяхме все заедно и рядко се е измъквал, за по 2-3 часа. И единици случаи за по 1-2 дни служебно.

# 619
Ми явно е било насила "заедното" и доста тежко за него бреме, за да залитне толкоз бързо по компенсации (от 5 денЯ липса на жена МУ). Simple Smile
Аз изповядвам такава максима в живота – нищо не е случайно. Ако нещо ти се случва, значи има причина да се случи и трябва да вземеш поука от него. Не ги категоризирам като лоши и добри случките.

# 620
  • Агент под прикритие
Айде, сега, много му дошла любовта и тръгнал да изневерява...
Смея се със сълзи.
И мен ми е трудно да повярвам, предвид всички факти досега.
Ама и не смятам да задълбавам повече, защото ако продължа да задавам въпроси, нещото рискува да стане латино сериал.

Нисък старт.... дрън-дрън.

# 621
Нямам драми аз..))
Всичко отдавна е простено, а и той се държа супер джентълменски при раздялата, така че наистина нямам лоши чувства.
За разлика от следващия, който също изневери, ама се и държа супер гадно и психарски при раздялата.
Абе..един куп истории имам аз по темата..))

# 622
Все си мисля, че няма къде по-долу да паднеш. И все по-дълбоко дупка копаеш.

Ами не аз... а живота. Grinning Явно на мен се пада честта в тази тема да бъда целен с развалени домати, щом си позволявам да покажа какви неща се случват отвъд форумните балончета Simple Smile Нямам против, ама не ви ходи да се правите на изненадани, че такива неща ги научавате от мен.

# 623
Братан е, ние сме стари чанти, нас нищо не може да ни изненада, ама ти как го натрупа тоя негативизъм?

# 624
Е, какво е казал, при затиктакал усилено биологичен часовник и жените търсят някой да става да им направи дете, пък дори да не са луди по него. Нищо чак толкова учудващо.

# 625
  • София
Това,че ще заплоди жена, която ще стои вкъщи да гледа детето, а той ще си вее байрака, щото тая крава не може да я трае.
Бляк.

# 626
Това,че ще заплоди жена, която ще стои вкъщи да гледа детето, а той ще си вее байрака, щото тая крава не може да я трае.
Бляк.

Май ме бъркаш с бившия ти мъж.
Аз дете не съм правил на никоя, нито съм си вял байрака докато тя го гледа вкъщи. Rolling Eyes Нито ще го направя вбъдеще по този сценарии.
Изобщо си нямам идея защо такива проекции падат върху мен. И gaslighting манипулацията на Кристина включвам тук.
Аз само казвам, че има такива хора със сигурност.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 18:13 от Анонимен

# 627
Има такива хора - и жени, и мъже.
Колкото до разговора на Ейнджъл и Агента, ами на различни езици говорите.

# 628
  • София
Като иска разнообразие да си е стоял ерген.

Ами това се получава защото по нашите ширини не е измислено как някой мъж желае деца, но иска да си стои ерген. Вариантите са или да плаща десетки хиляди евро под масата на някоя случайна сурогатка да му износи детето, или да се опита да си играе на семейство, пък каквото стане. Къде някои успяват, къде не.
Пак да те цитирам, да се прочетеш.
Не те бъркам с никого.

# 629
На мен пък ми е смешно как такива крайни заключения давате. Днес мъжът си вее байряка, утре жената. То нищо не е константа в тоя живот.
Радвам се обаче, че преди да имам деца не съм имала тоя негативизъм. Радвам се, че винаги във всичко съм била наивна и съм давала най-доброто от себе си. Надявам се децата ми да не станат такива мрънкялници.
Ейнджъл на мен пък ми е чудно, тоя как успя да ти изневери за пет дни. Повечето свободни въже дето познавам/ включително и от форума/ една жена не могат да намерят тия твойте не стига че имат такава хубавица, ама и за един ден намират 20-сет годишна, при условие че те са на 40, а пък май имаше и един на 60 г  ако не бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт