Кога мъжа е склонен към изневяра?

• 34 908
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 395
Извън майтапа - някой дето ти се мота всеки ден подлежи на доскучаване. Остави всичко друго като недостатъци. Съжителството убива страстта.

В този ред на мисли, а и съм по темата - чета (слушам, де) изключително интересна книга на couples therapist с 20-годишен опит. Казва се "Mating in captivity" и най-общо казано, разисква как да се запази тръпката дори при дългогодишни отношения. Обяснява на какво се основава сексуалното привличане и че проблемът с намаляването на желанието всъщност се корени в това, че факторите, които го обуславят, са в пряк разрез с разбиранията за сериозни отношения. Но решения има. Няма да спойлвам повече Simple Smile Самата авторка е суперинтересна като личност, има полско-белгийско-израелски корени, образование в Щатите, говори 8 езика... Книжката я има аудио в storytel, както и в epub формат при братята руснаци. На много красив и богат английски е - сигурна съм, че някои ще го оценят.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 22:12 от bambinnah

# 1 396
Къде ги - дивите, интересните и вдъхновяващи?

Как къде?!
Един/една попадат под въздействието..и го виждат:)
За другите си един от всички Simple Smile

# 1 397
Никакво въображение, верно. Боища, натиск.
Казах по работа, то къде закопахте. Кскво ли се чудя. Нас срещу вас, отново. И като казвам, че не съм силидарна по пол, стига сте ме бутали от мъжката страна.

# 1 398
Дренче, и аз не съм солидарна по пол, но неглижирането също е вид пристрастие.

# 1 399
Към кого? Към мъже, от които не се интересувам? Та те дори не са по двойки тук в темите, та да ми прехвърляш подобни заключения.

# 1 400
  • Варна
Придържайте се към темата . Кога мъжете изневеряват ? Въпроса към жените не е коректен. Никой не дава смислени обяснения при изневяра. Мъжката теза е важна.

# 1 401
  • София
Мъжете да дадат смислено, обосновано мнение.
Но така се овъртолват в оправдания,че никаква мисъл не излиза.

# 1 402
  • Пловдив
Ще е интересна гледната точка на всички - и жени, и мъже.
 Моята вече я споделих: не съм способен на изневяра. Или сме заедно и всичко е наред, или всеки си търси щастието другаде. Средняшките положения не са добър избор.

# 1 403
80% от мъжете не биха били склонни към изневери ако са редовно хранени и с редовни интимни контакти с партньорите си. Но има и 20% Казанови, любовчии и т.н. Стандартният мъжки индивид е същество, което би могло да бъде държано доволно и верно с изключително елементарни средства. Разбира се има известни вариации, хората са различни, но основното е просто.

# 1 404
  • Пловдив
Дълбоко пазената мъжка тайна:

Скрит текст:

# 1 405
Направо мистерия.
Недей, че пак ще се стигне до подчинение и послушание 😂

# 1 406
  • Sofia
80% от мъжете не биха били склонни към изневери ако са редовно хранени ...

Хранени?! Flushed За инвалид ли говорим или за домашен любимец?

# 1 407
  • Агент под прикритие
Коте, жените, които са на цялостна издръжка на мъже, да не би и те да са инвалиди?
Хайде да се спрем малко със смукането на пръсти, става ли?

# 1 408
  • Пловдив
Скрит текст:
80% от мъжете не биха били склонни към изневери ако са редовно хранени ...

Да напомним ли мнозинството от представителите на кой пол (дори и повечето от работещите такива) очакват от другия пол да ги храни, пои, издържа, вози, води и т.н.? Smiley

# 1 409
  • Sofia
Коте, жените, които са на цялостна издръжка на мъже, да не би и те да са инвалиди?

В известен смисъл, да. Особено ако не разполагат с механизми за спешно отреагиране, в случай неблагоприятен развой на събитията.

Общи условия

Активация на акаунт