Търся електронна книга - 29

• 91 192
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,

Някой има ли Триумфът на Харт в електронен вариант? От доста време я издирвам, но за съжаление хартиеното копие е изчерпано навсякъде Sad

Моля ви ако някой я има да ми я изпрати на dilyana.mitkova@gmail.com.

Много благодаря предварително!
Диляна

Линк към книгата https://derot.wpdevcloud.com/?p=12846

Благодаря! Ползвали ли сте този линк, защото ме притеснява, че иска данни на дебитна карта и ми се струва нещо съмнителен?

# 181
Здравейте ,някой да е попаднал на безплатна версия на - Advanced oil magic , мисля че Doterra я издават ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 182
Здравейте,

Търся трилогията на Силвейн Рейнард:

1.Адът на Гейбриъл;
2.Екстазът на Гейбриъл;
3.Изкуплението на Гейбриъл;
Поща victoriya_dimitrova@abv.bg
Много благодаря!

Изпратих ги 🙂

# 183
Здравейте,

1.Адът на Гейбриъл;
2.Екстазът на Гейбриъл;
Много благодаря!

Изпратих ги 🙂

Може ли и на мен! Simple Smile iva_zv88@abv.bg
 Благодаря!

# 184
Здравейте,

1.Адът на Гейбриъл;
2.Екстазът на Гейбриъл;
Много благодаря!

Изпратих ги 🙂

Може ли и на мен! Simple Smile iva_zv88@abv.bg
 Благодаря!

Готово

# 185
  • София
Здравейте! Търся «Burda. Практика шитья». Може и на немски език. Как ли не опитвах да я открия, и в Rulit пробвах, и не ми се получи, затова питам тук. Благодаря на всички, които ще ми помогнат!
Редактирам се: открих най-сетне книгата в PDF формат на руски език.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 11:27 от Mari_qana

# 186
Здр. Днес пуснаха книгата,, Спаси се'' на Мона Кастен в рулит, напълно безплатно. Който желае можи да си я изтегли😊

# 187
Здр. Днес пуснаха книгата,, Спаси се'' на Мона Кастен в рулит, напълно безплатно. Който желае можи да си я изтегли😊
Ето и линк
https://www.rulit.me/author/mona-kasten/spasi-se-bg-download-free-598214.html

# 188
Благодаря! Ползвали ли сте този линк, защото ме притеснява, че иска данни на дебитна карта и ми се струва нещо съмнителен?
Линкът не е "съмнителен", а очевидна измама Simple Smile Първо се опитват да получат лични данни за посетителя, които после продават на спамерите. След това - данните от кредитната Ви карта. Ако направите грешката да ги дадете, от сметката Ви ще бъде изтеглена максималната възможна сума. И, разбира се, Вие нищо няма да получите.

За онези, които все още търсят творението на измислената "наркоманка" Весела Тотева - вчера в Замунда излезе торент с него. На никого не препоръчвам да си губи времето с въпросната изсмукана от пръстите глупост, нямаща нищо общо с реалността на наркоманския живот. Но тук четете какви ли не бози, така че информацията може да бъде полезна на някого.

# 189
  • Варна
Скрит текст:
Извинявам се за този офф-топик, но нека поне зачитаме паметта на Весела. Тя ясно разказва, че нейният живот на наркоманка, колкото и да не Ви се вярва, е малко по-различен от това, което се вижда принципно около нас. А и като човек, виждал различни зависимости около себе си, мога да твърдя, че е възможна индивидуалност при всеки един случай. Така че, дамите тук, които харесват книгата или филма, да не се чувстват виновни или елементарни заради подобни коментари.
И понеже.. така или иначе така пиша това, ще използвам момента да благодаря на момичетата, които щедро изпращат книжки (бози или не Wink ) на всички, които в крайна сметка обичат да четат.

# 190
https://dox.abv.bg/download?id=be766ee5fb&fbclid=IwAR39NO_Ic … U1hN5HOaUOL6Wk-Sc
Весела Тотева - Падение и спасение, откраднах го от група, за който търси книгата, не съм я чела и нямам мнение, но виждам интереса тук.

# 191
Здравейте!
Търся поредицата на Колийн Хоук  "Проклятието на тигъра" и “Шест врани” на Лий Бардуго
iivanov16@abv.bg Благодаря предварително! 🙂

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 17:00 от megi121

# 192
Здравейте,

Търся електронната версия на страхотната книга "Екзодус" на Лион Юърис. Моля, ако може да ми я изпратите на niniel_@abv.bg

Благодаря предварително.

# 193
Здравейте,търся тези книги:
-Сутрешно кафе в Рим
- Вечерно кафе в Рим
на Диего Галдино
Email:noneofthisreal@gmail.com

Благодаря предварително!

# 194
Дали някой има книгата "Майката на дъщеря й" на Даниела Петрова.
deizzyy@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт