СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 79 964
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Мхм, даже Стокхолмски синдром развихме! Joy
Беше лудо лято!
Всъщност, най-неприятно беше за децата, които се оказаха прекласирани.
Имаше случаи на приети деца по първо желание в ТУЕС о природните паралелки на НПМГ, които с излизането на второ първо класиране, вече не бяха там. Имаше по-големи драми...

# 1 861
  • София
Живяхте си спокойно, защото Дидева не ви разказа преди излизане на резултатите как се чувства човек, когато очаква да види две оценки над 5,50, а вижда две тройки. Joy

# 1 862
Ох, сега ми е смешно, ама тогава...
След първото първо класиране се нароиха до минути някакви хора в темата и на принципа ЕЖК, взеха да декламират едни балове и едни училища.... Една мо докара инфаркт, като каза, че детето на нейна приятелка е прието с бал 200 и нещо в СХН в НПМГ, а моето виси в ЕГ. После се оказа, че е прието с 200 ама в ТУЕС, а накрая се оказа, че не е с бал 200, а най-накрая... не помня. Вечерта пред нервна криза изпих сума ти вино, Дидева явно беше разпознала стадий на истерия, беше ми писала на лични със съвети, какво да направя.
Кога пуснаха второто първо? Към 18 ч... Цял ден! Синеочка още я споменавам  с цялото й родословно  дърво! Rage
Ужас! Аз каквото съм буре с барут сигурно щях да изперкам. Да се кръсти Синеочка тази година да мине гладко, че да не закусва Петкан с Робинзон.
Така спокойно си живея и ако ми развали спокойствието с някоя глупост ще види луда крава.
И какво  специално  ще  й сториш на тази госпожа?

# 1 863
Ох, сега ми е смешно, ама тогава...
След първото първо класиране се нароиха до минути някакви хора в темата и на принципа ЕЖК, взеха да декламират едни балове и едни училища.... Една мо докара инфаркт, като каза, че детето на нейна приятелка е прието с бал 200 и нещо в СХН в НПМГ, а моето виси в ЕГ. После се оказа, че е прието с 200 ама в ТУЕС, а накрая се оказа, че не е с бал 200, а най-накрая... не помня. Вечерта пред нервна криза изпих сума ти вино, Дидева явно беше разпознала стадий на истерия, беше ми писала на лични със съвети, какво да направя.
Кога пуснаха второто първо? Към 18 ч... Цял ден! Синеочка още я споменавам  с цялото й родословно  дърво! Rage
Ужас! Аз каквото съм буре с барут сигурно щях да изперкам. Да се кръсти Синеочка тази година да мине гладко, че да не закусва Петкан с Робинзон.
Така спокойно си живея и ако ми развали спокойствието с някоя глупост ще види луда крава.
И какво  специално  ще  й сториш на тази госпожа?

Ще я покани на стек от луда крава.

# 1 864
  • София
Май не е имало година без да изправят някой на нокти.
Миналата година пускат резултатите от изпитите, в темата пост след пост се обявяват резултати, на моето дете и на още 1-2 има оценки по БЕЛ, но не и от математиката. След половин час, след един час, след два часа - същото. Нервни звъним в РУО, в МОН само дето или никой не вдига или ни препращат към друг.  Появиха се към края на работния ден.

# 1 865
  • София
Mrs Jan
Вярно, че с нашия набор имаше такава издънка. ...
Ама тези мончовци не се ли изчерпаха вече откъм идеи за о*****е..

# 1 866
  • София
Мда, и ние тази година писахме писма и водихме разговори, за да изчислят правилно точките от Областен кръг на олимпиадата. Слава богу, че ги оправиха след няколко дни и вече са ок. Ама колко рефрешвах системата, аз си знам...
В тази връзка искам да кажа колко е хубаво да я има темата тук и благодаря на всички момичета, които се включват и споделят какви проблеми са имали и как са ги преборили. 💐

# 1 867
  • София
пропуснали сте, но и тази година вече се отчетоха подобаващо - просто засега кръгът от засегнати се сведе до родителите на деца с резултат от олимпиади - които пак не са малко, но пищяха по други теми и форуми.

в заветния петък, когато излязоха оценките, в полето за резултат от олимпиада всички родители и деца с изненада видяха някакви странни числа, съвсем различни от реалните. и пак имаше телефони, руо-та, мон, никой нищо не знае, мини инфарктни и т.н., както си му е редът.

накрая се разбра, че понеже им спуснали срок да са въвели всички данни до петък, а олимпиадите не били готови с преизчисляването, те праснали някакви стари данни - е така, да има... после щели да ги оправят. и ги оправиха де...
но вместо да сложат по една чертичка или "N/A", та да стане ясно, че нещо още се чака, що да не образуват малко вълнение на едно поне 500 човека?

п.с. Ники и Кати, писали сме едновременно Simple Smile знаеш колко забавно ни беше в петък... и Дидева намаза от вълнението

# 1 868
  • Върху лъчите на Слънцето.
Доста неграмотно написано, но пък ме развесели:

# 1 869
През 2018г когото се объркаха баловете, нямаше ли някоква пресконференция, на която се твърдеше, че рязко спаднал интересът към ТУЕС. Един път объркали баловете, ама като видиш мноого нереален бал, малко над 200 за ТУЕС, вземи, че се усети, ама те не, интересът бил спаднал.

# 1 870
През 2018г когото се объркаха баловете, нямаше ли някоква пресконференция, на която се твърдеше, че рязко спаднал интересът към ТУЕС. Един път объркали баловете, ама като видиш мноого нереален бал, малко над 200 за ТУЕС, вземи, че се усети, ама те не, интересът бил спаднал.
Да, така беше. Освен това май точно на същата пресконференция се каза култовата реплика, че по-предно желание може да измести по-висок бал.

# 1 871
  • у дома
Ние нямаме точки от олимпиадата по физика-обаче не ни и трябват за нещо де...Приятелче от класа на детето има от географията,от физиката и историята-не,ама и на него не му трябват.

# 1 872
  • Пловдив
В какъв формат прикачихте медицинското?

# 1 873
Светле, май трябва точките от олимпиадата да са над 60% от максимума, за да се ползват. Може да не ги въвеждат, ако са по-малко.

# 1 874
  • София
В какъв формат прикачихте медицинското?

PDF, както си пише.

Общи условия

Активация на акаунт