СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 605
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Пловдив
В какъв формат прикачихте медицинското?

PDF, както си пише.
а може ли в две файла да е...като са две страници и не ги обединя ще ги приеме ли?

# 1 876
Приема един файл.
Сложете снимките в word и запишете като pdf

# 1 877
  • София
През 2018г когото се объркаха баловете, нямаше ли някоква пресконференция, на която се твърдеше, че рязко спаднал интересът към ТУЕС. Един път объркали баловете, ама като видиш мноого нереален бал, малко над 200 за ТУЕС, вземи, че се усети, ама те не, интересът бил спаднал.
Точно така! ТУЕС се оказа с бал 200 и нещо. Ами, нали за това все повтаряме да се пишат желанията, независимо от бала. Никога не се знае. Joy

# 1 878
Няма нужда снимките да се слагат в Word. Както си е снимката на телефона се отваря и се цъкват опциите към нея-----> Print --->Save As PDF

# 1 879
Само, че моите снимки са две и не измислих по-лесен начин да ги събера. Пробвах пре онлайн приложение, но файлът стана много голям над 2,5МБ, а другото условие е pdf <=2MB

# 1 880
Я да ви върна на софтуера, че аз съм боса по темата. На едната страница има план прием и в последната графа има записана формулата за балообразуване за всяка паралелка. Защо после от тази въведена формула и въведени всички точки от лист "оценки" в графа "бал" в "желания" не се изчислява веднага бала? Един прост ексел на секундата го изчислява .
На въпроса защо 6 дни се джуркат също нямам обяснение, но явно нещо изпускам.

# 1 881
  • у дома...
Мария, че каква кампания би било, ако всичко ставаше за ден - два? Емоции трябва да има за населението. Три години подготовка за кандидатстването след седми клас и после всичко да приключи за два дни... Няма да има тръпка!

# 1 882
  • София
Само, че моите снимки са две и не измислих по-лесен начин да ги събера. Пробвах пре онлайн приложение, но файлът стана много голям над 2,5МБ, а другото условие е pdf <=2MB

Самите снимки като се отворят в Windows (някое приложение по подразбиране) има опция resize. Аз така ги намалих и след това обединих в 1 pdf файл с онлайн приложение.

# 1 883
И аз подадох нашите и чакам с нетърпение 😃
Имаше обаче грешка, и все още я има. Едната от паралелките е обявена като 2 паралелки по 12 човека. И понеже не знаех коя е момичешката и коя е момичешката от двете, писах и двете. Вие на такова попадали ли сте?

Ако сканирането е в джи пег или друга картинка, отварям и ресайзвам в просто в пейнт. Избирам да кажем, 40%, и си се намалява осезаемо.

# 1 884
  • София
Я да ви върна на софтуера, че аз съм боса по темата. На едната страница има план прием и в последната графа има записана формулата за балообразуване за всяка паралелка. Защо после от тази въведена формула и въведени всички точки от лист &quot;оценки&quot; в графа &quot;бал&quot; в &quot;желания&quot; не се изчислява веднага бала? Един прост ексел на секундата го изчислява .
На въпроса защо 6 дни се джуркат също нямам обяснение, но явно нещо изпускам.
Вероятно защото и РУО понякога изпускат нещо /както се видя от кампанията през 2018-та/. Joy

# 1 885
  • София, "Младост 3"

има приложения за телефон - tiny scan мисля е моето, което сканира в един файл. от телефона или директно прикачате или препращате на пощата си и работите от компа

# 1 886
Maria77,  моите предположене за бала е , че така е поръчано и така е изпълнено. Вчера друго ме издразни - полето с името на паралелката е много малко и постоянно скролвах в него за да видя детайлите на паралелката..
Джуркането реално е 3 дни . Събота и неделя кой работи в МОН? Отделно така си дават време да има първо и второ първо класиране Simple Smile и всякакви такива изпълнения да могат да се коригират в срок!

# 1 887
  • Пловдив
В отдел Желяния се появи това, което подадох...обаче има пак Въвеждане на желания/Прикачване на мезицинско/Изтегли медицинско. Качва ли се пак нещо или просто е за тези, които са забравили при подреждането да го качат?

# 1 888
Maria77, точно защото не е ексел 🙂
Вероятно(без да съм гледала кода), когато се въведат всички точки на всички деца, всички желания и дипломи, ще стартират една процедура, която ще попълни едновременно всички клетки за бал. Това също ще стане за миг, важното е да се пусне в правилния момент. Сега все още се въвеждат и коригират желания, точки от олимпиади и състезания... Тази колона е резултатна и в момента, в който там се появи стойност, тя трябва да е вярна, за което е необходимо да е приключило пипането на данните.
Не се джуркат 6 дни, това е време за контестации и отстраняване на грешки.

# 1 889
  • София
И аз подадох нашите и чакам с нетърпение 😃
Имаше обаче грешка, и все още я има. Едната от паралелките е обявена като 2 паралелки по 12 човека. И понеже не знаех коя е момичешката и коя е момичешката от двете, писах и двете. Вие на такова попадали ли сте?

Ако сканирането е в джи пег или друга картинка, отварям и ресайзвам в просто в пейнт. Избирам да кажем, 40%, и си се намалява осезаемо.

Паралелките не са две еднакви.
В козметиката примерно виждам, еднакво име на професионалната паралелка, но половината клас е с АЕ, другата половина с НЕ. Освен това, едните се водят дуално обучение. Та, има си съществени разлики.

Доколкото си спомням, през 2018 беше сбъркана формулата. На ръка задават за всяко училище и паралелка как се балообразува. На ТУЕС не беше утроена математиката. Имаше репортажи по ТВ, с обяснения. Та някой беше проспал едни специфични паралелки...

Общи условия

Активация на акаунт