СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 79 960
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 890
Някои хора имат бал. Значи не е просто да са скрити данните.
Ама какво прави човек след като софтуерът направи класирането? Сериозно не ми е ясно.
Човекът е въвел формулите за бал, това ми е ясно, но това за руо София, където са най-много паралелките мога да го въведа за под 8 часов работен ден. После софтуерът смята. Какво прави човекът?

# 1 891
Здравейте, следя темата, но рядко се намесвам. Сега имам един вероятно глупав въпрос, но не мога да намеря информация за него. Как точно се подават документи за второ класиране? За първо и трето пише, че е онлайн, но за второ не намерих нищо. Благодаря предварително за отговорите!

# 1 892
По същият начин, с приложение на телефона, сканирах медицинското от двете страни. После маркирах двете снимки и запаметих като pdf файл. Получи се по-малко от 2МВ. ClearScanner ползвам. Изпратих го на пощата си и го прикачих от компютъра.

Zvezda1, на място в училището, в което е прието детето на първо класиране се подава заявление за участие във второ класиране. Ако не е прието никъде автоматично продължава във второ класиране.

# 1 893
Аз прикачих само първа страница на медицинското. Има медицинско.
Не смея сега да коригирам
Освен това при записване ще го нося. Дали е проблем. Не ми се вярва. Чак пък толкоз
Мистик, появява ти се пак това, ако подаваш в друга област. В твоята вече е финито

# 1 894
  • Бургас
Аз също качих само първата страница на медецинското.

# 1 895
Някои хора имат бал. Значи не е просто да са скрити данните.
Ама какво прави човек след като софтуерът направи класирането? Сериозно не ми е ясно.
Човекът е въвел формулите за бал, това ми е ясно, но това за руо София, където са най-много паралелките мога да го въведа за под 8 часов работен ден. После софтуерът смята. Какво прави човекът?
Боя се, че не ти разбрах въпросите за ролята на човека.
Ти разбра ли това, което ти написах за необходимото време за ръчни корекции?

# 1 896
  • Пловдив
Аз все пак го обединих медицинското от два листа в един и качих Simple Smile
Мерси, Хепи!

# 1 897
[quote author=Дикси link=topic=1230442.msg41021506#msg41021506 date=1594014397

Zvezda1, на място в училището, в което е прието детето на първо класиране се подава заявление за участие във второ класиране. Ако не е прието никъде автоматично продължава във второ класиране.
[/quote] Ако детето не е прието никъде на първо класиране, не отпада ли от второ, отивайки направо на трето класиране?

# 1 898
Не. Дикси вече го е написала. Участва във второ класиране без да е необходимо да подава заявление за тази цел.

# 1 899
  • sofia
Айде и ние в системата, на късмет да е на всички!
   Да попитам - нали не се очаква потвърдителен имейл , че желанията са подадени? Краят на стъпката би трябвало да е входящия номер.

# 1 900
  • София
Мейл не съм получавала.

# 1 901
  • София
Не. Дикси вече го е написала. Участва във второ класиране без да е необходимо да подава заявление за тази цел.

Тези промени от кога са, защото аз плаша всички хора около мен да си напишат едно буферно училище за да спят спокойно и да са сигурни, че ще се закачат още на първо класиране. Всички знаем историята на оличник, който написал само няколко желания и не се класирал на първо класиране.

# 1 902
# 1 903
  • София

...накрая се разбра, че понеже им спуснали срок да са въвели всички данни до петък, а олимпиадите не били готови с преизчисляването, те праснали някакви стари данни - е така, да има... после щели да ги оправят. и ги оправиха де...
Това е култово! Просто ме мога да повярвам!

# 1 904
Аз подадох документите, но не прикачих медицинско, казаха ми, че ако е прието детето, не е проблем да се занесе при записването Smirk

Общи условия

Активация на акаунт