СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 79 967
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 845
О аз сега се сетих за този гаф, да!

# 1 846
Леле, Дидева, това с 2014 е новост за мен... тогава съвсем се е омазало
Аз го гледах от първия ред. Simple Smile

# 1 847
  • у дома
Едва ли, моето май е от тия, дето учат по-добре БЕЗ МОН и училище Joy затова съм доволна в момента
Според моето училището е за социални контакти-важните неща се учат извън него.

# 1 848
Аз установих, че избора е труден, защото всички са добри училища и лош избор няма Simple Smile
На въпроса ми, ако нямаше бал и директно се записва, къде би отишъл, и той се затрудни Wink
Викаш, това са едни други училища, нямат общо с МОН 😁

# 1 849
  • София
През 2014 драмата беше с резултатите. Пуснаха новите входящи номера с резултатите на децата със същия номер от предходната година.
През 2018 бяха заложили грешни формули за изчисляване на бала в някои училища в София - ТУЕС, паралелка в НПМГ и в СГАСГ.
След това пак през 2018 оповестиха, че е обявено второ класиране, но стояха само резултатите от първо.
Значиии, за мен шока от първото второ класиране беше по-голям. Отварям портала и зейва голяма черна дупка срещу мен. Въпреки всички прогнози, детето продължава да си стои във 2 АЕГ, където категорично заяви, че няма да учи, въпреки че сам го беше вписал в резервите. След това, като видях второто второ класиране, аз се изпотих от зор, дали ще изкласи! Joy

# 1 850
И ние подадохме, беше лесно и бързо..., след това излязохме от системата и влязохме отново - в секция Желания си ги имаше желанията, вх.номер и възможност за принт, написнах го и ми изкара Заявлението, имаше моят имейл и телефон, но полетата за адрес бяха празни, при подаването никъде не ми поиска адрес да въведа...и реших да попитам, нормално ли е тази секция да е празна за адреса...?

# 1 851
# 1 852
  • София
Каква е историята, разкажи
Аз помня как бяха забравили едно училище в един град...
Значи, сбит преразказ:
Излезе първо класиране! Хората се разпразнуваха, черпиха се, пиха, прегръщаха се виртуално... После класирането изчезна. Хората изтрезняха - някои рязко, други постепенно. Когато започна да се надига съвсем лека вълна на паника, Синеочка обяви, че няма страшно /тогава вече всички се паникьосаха/- объркали балообразуването на няколко училища, ама нямало да се отрази много. Започна да назрява бунт, да се уговарят срещи пред МОН с кутии с яйца, с домати и с други удобни за хвърляне хранителни стоки, да се споменават всички роднини по майчина линия на рошавите ай-ти-та. По едно време РУО започна да пуска частични жокери за класирането. Например на мен ми излезе, че девойката е класирана в София-град. Това е добре, значи се работи в правилната посока. Започнахме да залагаме, дали класирането, когато някога излезе, ще е същото. За някои не беше същото. Unamused Пак пихме, пак празнувахме. Доде време за второ класиране. Човек ще рече, че повече няма как да се объркат. Е, успяха! Joy Пуснаха пак първото. Абе, с две думи, много бЕло се изпи тогава, много!

# 1 853
  • София
Happy

Разкажи историята за забравеното училище 😂
Аз май не съм я чувала...
Предлагам да съберем всички гафове на Мон, разказани от съфорумки (за по-достоверно😜) и да ги издадем в малко спретнато томче🤣

# 1 854
С безплатна притурка " 150 най-често задавани въпроси по време на седмокласна кампания или как да си дресираш електронна система"

# 1 855
  • София
Ох, сега ми е смешно, ама тогава...
След първото първо класиране се нароиха до минути някакви хора в темата и на принципа ЕЖК, взеха да декламират едни балове и едни училища.... Една мо докара инфаркт, като каза, че детето на нейна приятелка е прието с бал 200 и нещо в СХН в НПМГ, а моето виси в ЕГ. После се оказа, че е прието с 200 ама в ТУЕС, а накрая се оказа, че не е с бал 200, а най-накрая... не помня. Вечерта пред нервна криза изпих сума ти вино, Дидева явно беше разпознала стадий на истерия, беше ми писала на лични със съвети, какво да направя.
Кога пуснаха второто първо? Към 18 ч... Цял ден! Синеочка още я споменавам  с цялото й родословно  дърво! Rage

# 1 856
А на набор 1995 им бяха пуснали много труден тест от 50 задачи. За една си спомням, че беше давана на олимпиада.

# 1 857
Ох, сега ми е смешно, ама тогава...
След първото първо класиране се нароиха до минути някакви хора в темата и на принципа ЕЖК, взеха да декламират едни балове и едни училища.... Една мо докара инфаркт, като каза, че детето на нейна приятелка е прието с бал 200 и нещо в СХН в НПМГ, а моето виси в ЕГ. После се оказа, че е прието с 200 ама в ТУЕС, а накрая се оказа, че не е с бал 200, а най-накрая... не помня. Вечерта пред нервна криза изпих сума ти вино, Дидева явно беше разпознала стадий на истерия, беше ми писала на лични със съвети, какво да направя.
Кога пуснаха второто първо? Към 18 ч... Цял ден! Синеочка още я споменавам  с цялото й родословно  дърво! Rage
Ужас! Аз каквото съм буре с барут сигурно щях да изперкам. Да се кръсти Синеочка тази година да мине гладко, че да не закусва Петкан с Робинзон.
Така спокойно си живея и ако ми развали спокойствието с някоя глупост ще види луда крава.

# 1 858
Уважаеми, дами,
Благодаря, че ме подготвихте психически за евентуални предстоящи "изненади" за класирането, извършено от рошави ИТ-та, които явно са завършили паралелка СХН в някое квартално училище в регион на Зимбабве.
До сега някак си се чувствах спокойна, че детето има достатъчен бал за желаното от него училище, че всичко ще е наред и изведнъж се оказва, че трябвало да се зареждам с бЕло и евентуално да препръскам предварително със светена вода.
Изобщо не предполагах, че МОН са способни да ни организират такова VIP "забавление". Open Mouth

# 1 859
Tania, никога, ама никога не се съмнявай във възможностите на МОН- овете! Необятен източник на всякакви " забавления" са те.

Слънчева, съчувствам на всички преминали през тоз пърформанс( коопродукция на МОН и други незаслужили артисти) ...
Шапка ви свалям , че сте оцелели!

Общи условия

Активация на акаунт