СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 79 975
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Напредваме с напитките и други отклонения Simple Smile Поне е весело докато чакаме.Аз но не чакам се,щото не сме подали още.Утре ще ходим да наобиколим някои училища и са ги видим на живо.Гвоздвят на програмата е че както мислех утре вечер че ще подадем,така се оказа че трябва поне полунощ да мине,щото видиш ли седем е късметлийското й числл:stuck_out_tongue_winking_eye: Срещу такъв аргумент оставам безмълвна...Hug
Иначе да се оплача, прибрахме се преди малко от Гърция и сега страдам  над чаша аперол....От утре-обратно в реалността...Sleepy

# 1 831
  • София
Ние пък свалихме испанската надолу, не я искаме, ама да я имало в желанията. Не мога, испанската с АЕ и веднага след това 18 с ФЕ, щото така искала. Учителката им казала ?!? Между 30 и 60 паралелки...едвам добутахме до 15. Обърнах едно питие за лек и попътен вятър и вече ми е смешно.

# 1 832
  • София
Бисе, откъде имаш това уникално чувство за хумор - не знам! Всеки път ме караш да се заливам от смях. 😊
Със Санака явно я докарваме малко нещо астрални близначки с този Блейк. (Санака, извинявай, но моят редактор те кръсти директно Спанак.)
Още в петък да сме подали, ако беше до дъщеря ми. Тя светкавично взе решение за реда на паралелките, като днес изрично настоя да пропуснем тези без квоти.
Много ме изумява това хлапе напоследък - аз не познавам друг толкова здраво стъпил на земята човек. Аз съм класическа кукувица на този фон.

# 1 833
  • София
Ред, и на мен твоята девойка ми се издига много в очите, някак си... Joy
За къде я гласяхте? ФЕГ? Sunglasses

# 1 834
  • София
Слънчевата, АЕГ. Grinning От няколко месеца е решила.
ФЕГ е веднага след това.

ПП: Не подозирах, че лудостта чак толкова много ми личи. Joy

# 1 835
  • София
Аа, АЕГ е още по-добре!
Моето френски не знае... Joy

# 1 836
  • София
Ох, момичета, подадохме и ние, свито ми е всичко, дали наредихме както трябва, дали ще попадне на добро място, и т.н.

# 1 837
Аз установих, че избора е труден, защото всички са добри училища и лош избор няма Simple Smile
На въпроса ми, ако нямаше бал и директно се записва, къде би отишъл, и той се затрудни Wink

# 1 838
Happy, от МОН ако те прочетат, много ще ти се зарадват 😁може и някоя награда да ти дадат за доволна мама 😉

# 1 839
Едва ли, моето май е от тия, дето учат по-добре БЕЗ МОН и училище Joy затова съм доволна в момента

# 1 840
  • София
Наслаждавайте се на шкафчетата и не бързайте с класиранията, да не дойдете на нашето първо първо класиране и второ първо класиране. Joy

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 01:29 от Desem

# 1 841
Каква е историята, разкажи
Аз помня как бяха забравили едно училище в един град...

# 1 842
През 2014 драмата беше с резултатите. Пуснаха новите входящи номера с резултатите на децата със същия номер от предходната година.
През 2018 бяха заложили грешни формули за изчисляване на бала в някои училища в София - ТУЕС, паралелка в НПМГ и в СГАСГ.
След това пак през 2018 оповестиха, че е обявено второ класиране, но стояха само резултатите от първо.

# 1 843
  • София
Бяха объркали балообразуването и ТУЕСа и част от паралелките на НПМГ отидоха в Нта глуха по бал... 3-4 ешалон, малко преди БУЗЕМА по бал Joy

Леле, Дидева, това с 2014 е новост за мен... тогава съвсем се е омазало

# 1 844
  • София
Да ви кажа гафът от 2014-та звучи една идея по-впечатляващ. Малко крийпи, все едно нарочно, от зъл гений

Общи условия

Активация на акаунт