СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 607
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 815
Заради вас съм написала паралелка с 77 точки по-нисък бал! Все пак съм намалила желанията от 80, на 16 Joy и подадох, че от мислене да не останем без подадени желания накрая Joy

# 1 816

В сектора сме и знам какво говоря, положението от година на година става все по-зле. Част от фирмите се пренасочват към  Румъния, дано сега Короната накара фирмите да си търсят европейски персонал и да се задържат.

Че и в Румъния персоналът е европейски 😁
По време на короната "кодерчетата" са си най-добре - всички си работят от вкъщи и си взимат заплатите. Не съм забелязала да им се е влошило качеството на живот 😉

# 1 817
  • Сандански
Здравейте, може ли да ми кажете как става подаването ако искаш да посочиш паралелки към училища в различни РУО. Две различни заявления ли се подават?
Благодаря!

# 1 818
  • София
Warwick, пипнаха се заплатите, за рязко влошаване едва ли може да се говори, но на много места позамразиха проектите.... Всеки който може да напише 2 реда код, 1/2 цикъл се мисли за програмист... имах един колега (в друга сфера сме), който разправяше "как 6 месеца работил като програмист" и когато се наложи да се пипне един макрос в ексела, нещо спешно му се наложи да свърши.

# 1 819
Здравейте, може ли да ми кажете как става подаването ако искаш да посочиш паралелки към училища в различни РУО. Две различни заявления ли се подават?
Благодаря!
Да, две отделни. В системата има качен чудесен помощен файл. Можете да се запознаете с него по всяко време.

# 1 820
  • Отвъд алеята зад шкафа
И моята девойка зафичи из къмпинга с някакви познати деца, ама поне и малката й  "досадна" сестра е с тях,  та после ще ми докладва Smiling Imp

Аз съм на бяло винце, диня и ...никакви деца наоколо!

# 1 821
  • София
Дикси, остави го набора да се наслади на лятото, без училище няма да остане. Моите пък ме можеш ги накара да се отделят от нас. Особено дребното и през ум не му минава да ходи да се запознава и да си търси компания. Брат му ще стане на 19г. и си е с нас на море. Питах го няма ли да ходи с приятели - не. Не се оплаквам, но ми се иска да имат такива готини, летни преживявания и емоции, то сигурно тогава пък друга песен щях да пея.Joy

# 1 822
Друга песен щеше да пееш...Simple Smile Моят излезе в два следобед и още не се е прибрал. Каза, че е хванал два клена на реката, дебнел за още. Предполагам, че вече е порядъчно нахапан от комари. Но иначе даже не е разбрал как става класирането...

# 1 823
  • София
Аз пък бях Блейк!

Не съм успяла да бия по точки Хепи - стигнах само до 73 точки по-нисък бал. Но пък заложихме 32 паралелки.
Имаме входящ номер и това беше всичко до тук, нали? Simple Smile

# 1 824
И аз от "страх лозе пази" набутах надолу паралелки с бал по-нисък с близо 90 точки Joy

dagamer, вие къде бяхте? Ако си споменавала, де. Имам спомен, че някой имаше по Арапя, но не се сещам кой Sad

И аз съм на розе и домати. И разбира се деца от всякакъв калибър. Не са мои Joy Едното преди малко ядеше пясък. Ама така щедро го похапваше. Питам аз - защо ядеш пясък? И то ми казва - така ми липсваше тази храна!

liani, оставила съм го. То и без това няма какво да изисквам от него в момента. Освен да хване да почете на девойката Хамлет. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 825
Написах 35 паралелки. И всички ми харесват. Дано съм преценила правилно шансовете, не съм гледала последните с какъв бал са, но предположих, че не е висок.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 21:56 от Amanda.D

# 1 826
  • София
Да му се не види! Така се надявах тази вечер да приключим с подаването на желанията и да почна седмицата спокойна. Ама не! Моята девойка още не е измислила резервните си училища. Тече някаква бурна кореспонденция през телефона със съученици, но отказва да сподели размисли с мен по темата.
Добре, че е форума, че да не изтрещя съвсем.

Гледам, че обсъждате бъдещето на софтуерните инженери, та може ли някой да ме светне каква е тази специалност -Media Informatics and Visual Computing и заслужава ли си изучаването й във висше учебно заведение?

# 1 827
  • София
И аз бях Блейк. Simple Smile

Ще трябва да почакате още малко за телепортацията. Моят син ми е обещал да я измисли, обаче сега завърши 3-ти клас. Smirk

# 1 828

Знаех си, че се познаваме отнякъде!:sparkling_heart:

# 1 829
  • Sofia
Сигурно AI е artificial intelligence,  но на прима виста го прочетох като All Inclusive Joy .
Май ти е време за почивка😄. По този повод да се оплача - обадиха ни се, че хотелът в Гърция, който резервирахме още януари няма да отваря това лято. Трябваше да почиваме там август с кумците, които живеят в Белгия. На този етап се отказахме от Гърция и остана България,  но тук ще сме само ние. И познайте - Митко не искс на море само с нас. Щяло да му е скучно и иска да остане при нашите. А на мен така не ми е ок - аз на море, а той в София в апартамента. Та така. Като нищо може това лято да не топна крачета. в морето.
Я отивайте без младежа, толкова добре ще си починеш.

Общи условия

Активация на акаунт