СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 715
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Сигурно AI е artificial intelligence,  но на прима виста го прочетох като All Inclusive Joy .
Май ти е време за почивка😄. По този повод да се оплача - обадиха ни се, че хотелът в Гърция, който резервирахме още януари няма да отваря това лято. Трябваше да почиваме там август с кумците, които живеят в Белгия. На този етап се отказахме от Гърция и остана България,  но тук ще сме само ние. И познайте - Митко не искс на море само с нас. Щяло да му е скучно и иска да остане при нашите. А на мен така не ми е ок - аз на море, а той в София в апартамента. Та така. Като нищо може това лято да не топна крачета. в морето.

# 1 801
  • у дома...
Мисля, че привидно спокойният и сравнително дълъг интервал между излизане на резултатите и първо класиране започва да си казва думата. Joy
Отворили сме шкафчетата със запасите...

# 1 802
  • о`майна лунна нощ е
Броихме до двадесет и натиснахме ентера. Два дена нареждахме, пренареждахме, дори в последния момент при набирането в системата разместихме две. Прикачихме медицинското и получих входящ номер. Сега отново влизам в режим "чакане до петък". Надявам се да изкарат класирането тогава, а не в последния момент на 13.07.
Успех за всички!

# 1 803

Малко закъснял поздрав за седмокласниците🙂Сега ми я прати детето и не се сдържах 😂

# 1 804
  • София
Аз пък имах гривна за телепортация направена от картон.

# 1 805
  • София
Броихме до двадесет и натиснахме ентера. Два дена нареждахме, пренареждахме, дори в последния момент при набирането в системата разместихме две. Прикачихме медицинското и получих входящ номер. Сега отново влизам в режим "чакане до петък". Надявам се да изкарат класирането тогава, а не в последния момент на 13.07.
Успех за всички!
Не знам дали имаме някакво основание да се надяваме на по-ранно класиране. Реално системата прави класирането относително бързо, но после, доколкото разбрах, правят тестове. Не знам дали ще нарушат собствените си скорони този случай.

# 1 806
И ние май няма да ходим на море. За там, където по принцип си ходим, изпуснахме сроковете за резервация с тази неяснота около класирания, записвания. Искам всичко да е минало и тогава. От хотели ме е страх заради коронавируса. То не че тук не е достатъчно страшно,  но нали си е вкъщи.. Иначе  от началото на юли ми е най- любимото време за море и обикновено ходим за по няколко седмици по това време. Аз влизам в режим на почивка чак към петия - шестия ден и за кратко не обичам.
Ще почиваме през август в една къща на близки хора в планината. Много е хубаво, но не е море .. Евентуално септември, не знам. То тогава може да стане по- зле.

# 1 807

Сега, ако кажеш, че си имала и пръстена на Арабела , наметалото на Румбурак и си приятелка с Румпи, отивам в ъгъла да се срамувам.
Аз тук с едната Джена се фръцкам.

# 1 808
Дано го пуснат в петък, да имаме време да мислим уикенда и да се уталожат страстите...

# 1 809
  • София

Сега, ако кажеш, че си имала и пръстена на Арабела , наметалото на Румбурак и си приятелка с Румпи, отивам в ъгъла да се срамувам.
Аз тук с едната Джена се фръцкам.
Е чакай да се срамува! Не помня дали съм ги имала  по-скоро не. 😀

# 1 810
Grinning

Аз бях влюбена в Джеймс( май така беше) от “ Планетата на маймуните” и си мечтаех да си летим together насам- натам:satisfied:
Един къдравелко симпатичен беше.

# 1 811
Скрит текст:
Зазу, скоро няма да ни обслужва АI на Аi.. По-евтино излиза човешкият труд, особено докато има готови да работят за МРЗ и не пускат жалби до ИТ за неплатени заплати и осигуровки.
За Софтуерния инженер мога да кажа само едно - не казвайте на кодерчетата софтуерни инженери. Този сектор не го чака нищо хубаво с тази масовост и все по-голям наплив на хора без образование или супер зле по математика и логика..
Както и да им казват на кодерчетата, не са на МРЗ и никога няма да бъдат 😂
В сектора сме и знам какво говоря, положението от година на година става все по-зле. Част от фирмите се пренасочват към  Румъния, дано сега Короната накара фирмите да си търсят европейски персонал и да се задържат.
Постоянно следя  и се потрисам от резултатите на СХН/Информационни технологии в някои училища - на ДЗИ по математика имат завиден среден резултат 3,20
 Мога само да го сравня със заводите за авточасти в южна Бг, където разнасят полуграмотни цигани с автобуси  и инвеститорите са пишман, че са инвестирали

# 1 812
  • София
Подадохме и ние! Благодаря за компанията и съветите! Безценни сте.
Нашари си желанията, размести ги както сърцето и подсказа и подадохме! Послушахме си детето и не я подтикнахме към първата тройка гимназии, които тя не искаше. Високият и бал трябва да и осигури безпрепятствено влизане по първо желание на първото класиране!
Желая много късмет на всички седмокласници и стискам палци за сбъднати мечти!
П.С. Не ми излиза и с ударение, извинете Simple Smile

# 1 813
Ние подадохме още в петък. Такова притеснение през цялото време - да не спре тока на къмпинга, да не ми изгори рязко лаптопа, да не се срине 4G-то в световен мащаб...След като всичко приключи изпитах невероятно облекчение. От тогава съм на периоди, ту ми е спокойно, ту ми се изпотява гърба, при мисълта, че никъде и никога няма да бъде приет Stuck Out Tongue Winking Eye
Тогава посягам към разноцветните запаси, да не ми е уроки, добре подготвена съм дошла.
А набора вятър го вее на бял кон. Яхнал е вълната на една лятна любов и не мога да му видя очите. То са залези, огньове, китари, нощно къпане. Силно се надявам да е само лятна, де. Мисълта ми е, че тревогите ми не са споделени Joy

# 1 814
Дикси, абе вие уж спокойствие отидохте да търсите, а пък ти снаха си намери:-)

Общи условия

Активация на акаунт