СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 571
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
От линка на сайта на Дидева си разпечатах заповедта за план -приема за Варна, обаче виждам кодове само за професионалните паралелки . Езиковите, ПМГ и хуманитарните нямат ли ? Останах с впечатление,че в заявлението за прием ще се попълват кодовете на желаните паралелки .
Тези кодове не са онези кодове. Simple Smile
Кодовете излизат автоматично в системата, когато съответната паралелка бъде избрана.

Благодаря Flowers Hibiscus Искаше ми се предварително да си изпиша нещата .

# 76
  • София
Ако трябва да оценя учителката по БЕЛ на дъщеря ми в училище по шестобалната система, бих й дала 8. В нейният клас има три деца, изкарали 100 точки на НВО.

Същото мога да кажа и аз за учителката на дъщеря ми по математика в 145-то.

Да, Любка Раденкова е невероятна!

# 77
  • София
Момичета, чака ли се много в училищата по БЕЛ и МАТ в София, за да си видим работата? Един час преди края на работното време ще стигне ли?
За БЕЛ чаках около 5 мин, самото разглеждане отне 10-15 мин, тъй като се минава детайлно по работата на детето и допуснатите грешки.

# 78
  • София

lilfi  благодаря ти

# 79
  • в джунглата
Мерси за новата тема Flowers Hibiscus
Дъщеря ми по БЕЛ се е представила прилично,но по математика е "пълна катастрофа", сега ми е супер притеснено да видим изобщо за къде ще и стигне този нисък бал от 290т. Едва ли ще има шанс, за тези училища, които иска, но ще чакаме до последно, иначе остава друго не толкова желано училище, но това е положението Disappointed
Притеснявах се, яд ме беше, но нищо не може да се промени за съжаление!

И при нас е сходно положението. Аз не мога да се успокоя, още сънувам кошмари.  Особено ме е яд като някой познат или пък учител не могат да повярват че е толкова нисък бала.

# 80
  • Отвъд алеята зад шкафа
Защо в таблицата на Дидева за трето класиране 2019 има балове, които са доста по-високи от тези на 2-ро класиране? Възможно ли е на 3 класиране да приемат дете с много по-висок бал, отколкото са приели на 2-ро?

# 81
Доста пъти е обяснявано, напълно възможно е дете с висок бал в последния момент да си промени желанията.

# 82
Защо в таблицата на Дидева за трето класиране 2019 има балове, които са доста по-високи от тези на 2-ро класиране? Възможно ли е на 3 класиране да приемат дете с много по-висок бал, отколкото са приели на 2-ро?

Защо не?
Ако последният приет на второ класиране е хипотетично с бал 300 и след това някой си изтегли документите, той освобождава едно място. На трето класиране за него може да се бие друг с бал 350 с още няколко най-различни ученици, които искат да опитат трети тираж,  и ако е с най-висок - ще влезе той.

# 83
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е този с бал 350 не е писал тази паралелка на 1 класиране, съответно 2-ро и решава, че я иска чак на трето? Че може, може, ама ми е странно, какво е чакал до 3-то?

# 84
Възможно е. След приключване на 2ро класиране, децата масово се записват, след което РУО обявява свободните места. Ако някой от вече записалите се деца / с много по-висок бал/ реши, че иска да рискува, то изтегля документите си и участва наново в 3то класиране. Така може да се окаже, че балът на 3то класиране е по-висок от този на 2ро. Не знам дали добре успях да обясня.. Simple Smile

# 85
Е този с бал 350 не е писал тази паралелка на 1 класиране, съответно 2-ро и решава, че я иска чак на трето? Че може, може, ама ми е странно, какво е чакал до 3-то?

Всеки има право да си пренареди желанията и да участва на трето.
И се прави постоянно, всяка година.

# 86
Мерси за новата тема Flowers Hibiscus
Дъщеря ми по БЕЛ се е представила прилично,но по математика е "пълна катастрофа", сега ми е супер притеснено да видим изобщо за къде ще и стигне този нисък бал от 290т. Едва ли ще има шанс, за тези училища, които иска, но ще чакаме до последно, иначе остава друго не толкова желано училище, но това е положението Disappointed
Притеснявах се, яд ме беше, но нищо не може да се промени за съжаление!

И при нас е сходно положението. Аз не мога да се успокоя, още сънувам кошмари.  Особено ме е яд като някой познат или пък учител не могат да повярват че е толкова нисък бала.
Я дайте точки/оценки да измислим нещо приемливо за тия трагични балове Simple Smile

# 87
  • София
Същото мога да кажа и аз за учителката на дъщеря ми по математика в 145-то.
Коя е тя и имаш ли представа дали ще поеме някой от петите класове към Шилер?

Aila, Любка Раденкова. На нашия клас беше само тази година в 7-ми. Не знам дали преподава на 5-ти. За Ели ли?
Бяхме говорили с теб за Гьоте и може и за другите тук да е полезна информацията:
Питах ги на място дали дете, ненавършило 16 г., може да кара курс за B2 - не може, няма промяна. Същото важи и за другите нива, според изискваните години.
За нашите с B1 предлагат междинно B1.3 докато достигнат възрастта.

# 88
  • София
По повод високите балове за трето класиране на мене и друго ми се завъртя в главата след като вчера питах за АК.
Ако те приемат като резерва и чак после кандидатстваш за финансова помощ, и накрая се окаже, че не те устройва, точно се оказваш на трето класиране.

# 89
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, можеш да се надяваш да те приемат на 3-то класиране в желано място, ама ако е толкова желано, ще си го написал в желанията преди това. Защото с този хипотетичен бал от 350 е щял да бъде приет на 1-во или 2-ро класиране и нямаше да чака 3-то. Това ми е странното. А не, че изобщо има деца, които чакат 3-то класиране.

Общи условия

Активация на акаунт