СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 224
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, някой сравнявал ли е оценките от НВО-тата от тази година с миналогодишните?
Да, много хора. Основно за София. Страници назад.

# 256
  • София
Сега, с риск да спечеля класацията за най-тъп въпрос - до 13ти трябва да излезе класирането, а до 16ти е записване/молба за 2ро. Въпросът ми е - на 13ти това дали е възможно да се случи или от 14ти до 16ти е срока?

# 257
Ако можех да си позволя определени частни училища, изобщо, ама изобщо нямаше да го мисля. На никой етап.

# 258
  • София
Благодарим за темата,
Връщам се да чета,

# 259
Здравейте, някой сравнявал ли е оценките от НВО-тата от тази година с миналогодишните? Това би показало как горе-долу ще се движат баловете за най-желаните у-ща (очаквам да са дори по-високи...)

Вие шегувате ли се? Прочетохте ли постовете в тази и последните страници от предната тема или просто си питате...?

# 260
  • Някъде в Европа...
Лелеее..и нова тема имало, че и 18 стр. Връщам се да чета...

# 261
Баща му поне е твърд в позицията, че насила хубост не става.
                Е, и у дома си имаме такъв...само,че дядо.Вече има забрана за смятане на балове,позиции и разговори в тази насока.Каза и отсече - каквото иска детето и спрете да манипулирате.Има си човекът спомен от неговото учене и до ден днешен си повтаря,че е трябвало да се отпише и да се запише където е искал,а не да слуша,че е мъж и трябва да има професия.Между другото професията му няма нищо общо със завършеното му средно образование.
                Аз вече се предадох и на 3-ти ще видя какво са измислили мама и госпожицата и.....ще стискам палци! Yum

# 262
Човек, ако не е хванал началото, ще реши, че Слънчевата, sanaka и Мария са някакви гадателки и заради кризата предсказват без пари онлайн.
Та в този случай е резонен въпросът сравнявал ли е някой резултатите. Joy

# 263
  • София
Здравейте, някой сравнявал ли е оценките от НВО-тата от тази година с миналогодишните? Това би показало как горе-долу ще се движат баловете за най-желаните у-ща (очаквам да са дори по-високи...)

Вие шегувате ли се? Прочетохте ли постовете в тази и последните страници от предната тема или просто си питате...?

Да, изчетох темите доста подробно от самото начало и единственото, което горе-долу отговаря на въпроса ми, е това което е качено на тази страница https://dideva.alle.bg/ (за което благодаря). Чудех се дали някой друг не е ползвал друг източник или друг тип анализ/сравнение

# 264
  • София
Очевидно не сте чела подробно, защото в миналата тема няколко човека дадохме и прогнозни балове на именно на  база това сравнение. Източникът е само един - статистиките за успеваемост и баловете от миналата година. Няма как да има друг.

# 265
Не съм сигурна, че разбирам въпроса. Източникът ( всъщност те са много) е ( са) РУО. И за тази, и за миналата година.

# 266
Дидева,  две въпросчета?
Четох по сайта Ви за ПП в 10 клас и ми изнихнаха следните въпроси
Детето влиза в паралелка с 4-ри обявени ПП още от сега. Въпросът е може ли в 10 клас да кажат "Сори, но вече трябва да си изберете други, защото тези не ги предлагаме" или пък "Всички подават наново желания и ги класираме по успех"
Прочетох, че НВО 10 клас не може да бъде ползвано за класиране в  група за ПП, това само за 2020г ли е ?

# 267
  • София
Очевидно не сте чела подробно, защото в миналата тема няколко човека дадохме и прогнозни балове на именно на  база това сравнение. Източникът е само един - статистиките за успеваемост и баловете от миналата година. Няма как да има друг.
173 страници!!! еха, връщам се да чета... е, и един линк би помогнал.. Rolling Eyes

# 268
Може да има промени. Тази година имаше такива случаи.
Не, не е само за тази година. НВО в десети клас не може да се използва за класиране за ПП.
Скрит текст:
Очевидно не сте чела подробно, защото в миналата тема няколко човека дадохме и прогнозни балове на именно на  база това сравнение. Източникът е само един - статистиките за успеваемост и баловете от миналата година. Няма как да има друг.
173 страници!!! еха, връщам се да чета... е, и един линк би помогнал.. Rolling Eyes
Форумът има много добра търсачка. Аз лично често я ползвам.

# 269
  • София
Дидева,  две въпросчета?
Четох по сайта Ви за ПП в 10 клас и ми изнихнаха следните въпроси
Детето влиза в паралелка с 4-ри обявени ПП още от сега. Въпросът е може ли в 10 клас да кажат "Сори, но вече трябва да си изберете други, защото тези не ги предлагаме" или пък "Всички подават наново желания и ги класираме по успех"

Доколкото разбрах, във 2АЕГ точно това се случва с настоящите десетокласници - избират наново.

VKav, линкът би помогнал /ако някой извърши търсенето на съответните постове вместо Вас/, търсачката също, но Вие казахте, че сте чела темите доста подробно.

Общи условия

Активация на акаунт