СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 053
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 450
Звънче, че аз ако с вас не споделя , с кого?!❤
Моника не  мръдна от желанието си за 1.хуманитарна паралелка с ИИ АЕ.
3× НВО БЕЛ + оценките по бел и история.
2.Химия и биология и ИИ АЕ и нататък са комромисен вариант в нашата ЕГ.

# 451
  • София
Привет!
До колко важно е за вас разстоянието?
Дилемата ни е 31во или 22ро, езиците ....31во е на 5 -6 спирки с автобус, а 22ро с автобус + метро....приятелка ме светна, че до края на август пускат третия лъч....
Претеглям плюсове и минуси....Пенсионирането на директорката на 31во не знам дали е повече минус или плюс, но не ми помага в избора.
Иначе подготовката за ДЗИ има добри отзиви.
Попадна ми и протокол от олимпиадата по испански и очаквано първа испанска и 22 обират челните места, тук таме някой ученик се прокрадва от 157 и ОТ. Заветното 31 се отличава с 3-4 деца със средни точки....та по отношение на езика, везните ми се накланят в полза на 22.
Ако не беше момиче, пътуването нямаше да е дилема...започват в 7:40 първа смяна, а втора свършва в 18:30.
И мисленето продължава.....

# 452
За кога? За първия учебен час в 8ми клас ли?

Сега ще видя дали е със срок.
...
Няма даден срок, за Ропотамо е, довечера ще го изгледам - изглежда приятно филмче. И има въпроси към него...
...
Биси, значи нашите си държат на каквото са си навили на пръста и това е.
Моето тъкмо ми се обади, да ми каже за ... новото домашно и че си извадило карта за фитнеса и ходило да потренира.

# 453
  • София
Да похваля класа на моята девойка. Учи в държавно основно софийско училище  без подбор по какъвто и да е признак:
 - Общ успех  на класа отличен (5.71);
 - 14  от 27ученици с пълно отличие ;
 - БЕЛ - 11 ученици с резултат над 86т., от които 7 ученици с над 90т.;
 -  Математика - 7 ученици с резултат над 86т., от които 6 ученици с над 90т.;

Ученичката с 100т. по БЕЛ и МАТ от миналата година беше от тяхното училище.
Кое е училището?
Знам, че детето е ходило в школата на Йонова.
41 ОУ „Св. Патриарх Евтимий“

# 454
  • софия
Звънче, че аз ако с вас не споделя , с кого?!❤
Моника не  мръдна от желанието си за 1.хуманитарна паралелка с ИИ АЕ.
3× НВО БЕЛ + оценките по бел и история.
2.Химия и биология и ИИ АЕ и нататък са комромисен вариант в нашата ЕГ.
Hands Clap Revolving Hearts

# 455
Аз навремето избрах 31во само заради местоположението...беше най-близо и приятелките ми и те там отидоха Joy
Толкоз ми е бил акъла и толкоз някой се е вълнувал.
Сега е друго Simple Smile, мамите тук са други Simple Smile

# 456
  • София
Гадамер, 22-ро от край време е без квоти.

Питанка, ако отваряш с точките отгоре, пробвай с тези отдолу, или на друга страница. И при мен понякога става така.

# 457
  • София
Някой по нагоре писа, че в 2 АЕГ децата взимат уроци по английски. Не е валидно за всички. Даже ако има е по-скоро по изключение. Синът ми, който е изключително мързелив, изкара 5,75 на ДЗИ без нито 1 урок и сартификат IELTS само с 1 месечен курс върху формата. Никой около него не е ходил на уроци. А след 8 клас имат държавен изпит, писмен и устен.

# 458
За мен в важна близостта, много е кофти да си губиш по два часа на ден в път. И докато съучениците ти се събират след училище, ти да бързаш да се прибираш да учиш, защото иначе трябва да стоиш по нощите.
Но при нас винаги става въпрос за относителна близост, ако се пътува с градски транспорт. З1- о ни е на 20- 25 минути, като ни е по- близкото. Но детето каза, че няма проблем да  пътува. А и не вярвам да бърза да учи:)

# 459
  • София
Аз подозирам, че моята госпожица няма да мога да я накарам пръста си да мръдне до 15 септември. След толкова напъни и тормоз от моя страна, сега е способна не просто да лежи по цял ден, а направо да се разтича, лежейки.
Така и трябва! И Хасан е човек! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 460
Намерете някоя с цайси - това съм аз. Додиела, а в чантето какво има?
Кюфтета

# 461
  • София
А Аперол? Към кюфтетата?

# 462
  • Sofia
Санака, нтцъ... не иска от никъде... надявах се, че има друга работеща шмекерия Simple Smile

Това с разстоянията е много важна тема! Ние се изнесохме от града преди 3 години. Пак сме в София-град, но... минимум час в посока с градски транспорт... затова търся връзка с метро. Ако има такава, в случаите когато се ползва автобус към/от него до нас, времето се редуцира драстично.

# 463
  • Sofia
Откъде отваряте сайта, че ви излизат такива маймуни?

Дидева преди време препоръча търсене във версията за печат от точките от горе или от долу на всяка страница.

# 464
Здравейте. И аз най-накрая да се включа в страстите тук 🙂. Дъщеря ми рисува хубаво и много й харесва да си рисува всякакви неща. Езиците й се отдават. По ИТ има отличен от презентации, проекти. Та ще записваме първи желания графичен дизайн, само че тя държи на много часове език и то друг, различен от английския. Сега ще я записвам за лятото на Б2 ниво. И така много ограничен ни става изборът - 44су Неофит Бозвели с немски. Някой да има някаква информация, макар и минимална за това училище? Ще съм много много благодарна да споделите.
А какво Ви накара да се спрете на 44 СУ "Неофит Бозвели"?
Те дори не успяха да подкарат ДО. Разнасяха ксерокопия напред-назад.
Можете да погледнете резултатите на училището в класацията по успеваемост на ДЗИ за да прецените каква подготовка дава и дали това Ви удовлетворява като резултат: https://us02web.zoom.us/j/85709192493

Общи условия

Активация на акаунт