СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 81 031
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 465
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз подозирам, че моята госпожица няма да мога да я накарам пръста си да мръдне до 15 септември. След толкова напъни и тормоз от моя страна, сега е способна не просто да лежи по цял ден, а направо да се разтича, лежейки.
Така и трябва! И Хасан е човек! Stuck Out Tongue Winking Eye

Не знам за нея, но и аз съм способна да го направя. Изкара добър бал, ще стигне за добри училища, поуспокоих се.

Аз мисля, че сте много силни на приказки момичета, то бЕло, то апероли...ама трябва да спретнем и една среща на живо, да ви видя тогава кой колко може да носи! Само да намерим заведение с място за паркиране на много метли.

# 466
  • София
Някой по нагоре писа, че в 2 АЕГ децата взимат уроци по английски. Не е валидно за всички. Даже ако има е по-скоро по изключение. Синът ми, който е изключително мързелив, изкара 5,75 на ДЗИ без нито 1 урок и сартификат IELTS само с 1 месечен курс върху формата. Никой около него не е ходил на уроци. А след 8 клас имат държавен изпит, писмен и устен.
Аз писах и не твърдя, че е валидно за цялото училище. Наблюденията ми са лични от децата, които посещават школата в която работя. Логично е от АГ да изкарат висок ДЗИ, а сертификати от Cambridge Exams - CAE и CPE  както и IELTS взимат над 90% от децата посещаващи редовно школи по език без да са в АГ. Не желая да споря, просто това са ми практическите впечатления.

# 467
  • София
да запитам с туй чудо как да се оправя, като нямам право да инсталирам нищо на компа... как да сменя шрифта с някой дето да има кирилизация и не твори маймуняци Simple Smile

Аз обикновено като рефрешна страницата и се оправя. Или трябва да се изключи гугъл транслейт.

# 468
Откъде отваряте сайта, че ви излизат такива маймуни?

Дидева преди време препоръча търсене във версията за печат от точките от горе или от долу на всяка страница.
Писаха преди време, че спират да поддържат функцията за отпечатване в този й вид и все по-често ще излиза на маймуница. Но пък търсачката е оптимизирана. Има филтър за търсене в текуща тема.

# 469
Бисе, видяхте ли паралелката природни науки в гпче-то Simple Smile

# 470
  • София
Много сте силни на приказки момичета, то бЕло, то апероли...ама трябва да спретнем и една среща на живо, да ви видя тогава кой колко може да носи! Само да намерим заведение с място за паркиране на много метли.
Ааа, gadamer, само тез способности не поставяй под съмнение! Питай в осмокласната тема как вървят срещите на живо. Но метли не носете. От заведението ни ги връчват, преди да затворят Grinning

# 471
Бисе, видяхте ли паралелката природни науки в гпче-то Simple Smile

Руми, видях я благодарение на   теб преди време. Сега са я обявили и на сайта.

# 472
  • София
И аз с тези девически паралелки съм малко резервирана, но като не стига за първи ешелон резултата, няма много избор. То пък в СХН и областта на програмирането е обратно - момчешки класове.

# 473
Да, аз също не знам Туес само момчета ли са и как седят нещата с профилите там. Няма обявени, или?

# 474
Aз понеже съм 20 години назад .. още ли има изпит след подгответо и ако не изкараш 4,50 ??? какво става???
Не помня някой скоро да се е жалвал от този изпит ...

# 475
  • София
ТУЕС е професионална гимназия, нямат профили.

# 476
  • София
Няма квоти, да. Ами преобладаващо са момчета, но има по някое момиче за цвят Simple Smile Една девойка от стария клас на сина ми отиде там, а пък в НПМГ СХН отиде любимката ми от класа му. Two Hearts

# 477
  • София
Inna_78, а класната е Чакърова ли? Браво на децата!
Моят син ще е пети клас и така се надявам да се падне при Върбанова и Чакърова..., дъщеря ми нямаше късмет с математиката в училище, въпреки че се справи много добре с външното оценяване и по двата предмета.

Надниквам от осмокласната, стискам палци на всички при класиранията, за мен бяха доста шокови месеците след първите резултати и трудното адаптиране миналата година покрай осмокласничката и една половин точка, които и изядоха най-желаната гимназия, но вече всичко е наред.

Надявам се никоя от вас да няма подобни драматизми и децата да се чувстват добре и спокойни в училището, в което влязат!

# 478
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дълги години живеех точно до ТУЕС, гласуването го извършвах в сградата на училището, та имам поглед и отвътре как е ( много старо и ретро, с дървена ламперия).
Всеки май месец ставах свидетел на завършващите, а през учебната година ги гледах всеки ден . Почти на 90 % са момчета, за съжаление.

# 479
  • София
Момичета може ли да помогнем на моя много близка приятелка. Аз не смея да дам мнение, понеже това ме чака следващата година, и още не съм в час. Та дъщерята на приятелката ми и е много съвестно, но изключително притеснително дете. В училище завършва само с една 5-ца по АЕ. Но на НВО от притеснение - цяла нощ не е спала, а сутринта дори е повр..... и вдигнала температура от страх (на входа на училището й я мерили два пъти, докато се поуспокои и я пуснат), та детето е изкарало много лоши резултати БЕЛ 57, МАТ 39 точки. Има интерес към биология и сега е казала, че иска да учи древни езици и евентуално математика като последен вариант, бяха се прицелили във високобалови гимназии, но сега.........  Живеят в Слатина - София и все пак опции в Люлин или Красно село  не са за предпочитане. Може ли да й помогнем как да нареди желанията, че и двете с майка й са в пълен шок и само плачат от няколко дни, много ми е мъчно и ако можем да им помогнем. Благодаря предварително и извинете за дългия пост.

и още нещо - ако се кандидатства онлайн, само сканирано копие от медицинско ли трябва (ако има професионални паралелки) да се прикачи, другото си излиза автоматично или се прикрепят и други сканирани документи

Извинете още веднъж

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 16:18 от Диви ягоди

Общи условия

Активация на акаунт