СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 720
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 425
Дъщеря ми не понася руски и дума не искаше да издума за него, а го учи в 32-ро до 7 клас. Едвам. Синът ми пък сега иска да го учи катко втори. Казва, че му харесва. Разни деца...
Значи се познават с моята дъщеря. И тя завърши 32-ро с АЕ и РЕ. Мисля, че от преподавателката идва това. Тя също не харесва този език.
Тя до 7 клас учи там.
Е и моята. Сега завърши 7 клас там. Или твоята е по-голяма?

# 1 426
  • София
А как седи въпроса с изучаването на предмети на чужд език в 35-то?
Биологията е на немски в 9ти и 10 клас, Географията в 9ти.

# 1 427
  • о`майна лунна нощ е
А бях толкова щастлива и спокойна, че синковецът има ясна представа какво иска да учи, че балът му за желаното място е повече от приличен и шансовете му да се приземи от първо класиране в исканата паралелка са наистина големи. Бях. Точно до преди 3 часа, когато ми сервира, че прави рязък завой в предпочитанията си и се оказах само с половин литър вино за кураж. Надраскахме примерно класиране на желанията му. Следващите два дни ще редим по-сериозно, но ми настръхва четината от сега.

# 1 428
  • София
Момичета, една моя близка ме помоли да ви попитам следното - снощи късно е подредила желанията на детето и ги е пуснала за първо класиране. Обаче дъщеря й днес се сетила, че иска да добави още 2 училища към списъка. Та питането е - възможно ли е да влезе пак и да добави още две желания към вече направената регистрация или не? Защото има опция с бутон отгоре, но не смее да го натисне, за да не стане някакъв проблем

# 1 429
Ако сте допуснали грешка при подредбата на желанията можете да отидете на място в
училище-гнездо, където да подадете своето коригирано заявление. Това е възможно да
стане в периода на подаване на заявленията, но не по-късно от 07.07.2020 г.
включително

# 1 430
  • София
Дъщеря ми не понася руски и дума не искаше да издума за него, а го учи в 32-ро до 7 клас. Едвам. Синът ми пък сега иска да го учи катко втори. Казва, че му харесва. Разни деца...
Значи се познават с моята дъщеря. И тя завърши 32-ро с АЕ и РЕ. Мисля, че от преподавателката идва това. Тя също не харесва този език.
Тя до 7 клас учи там.
А... Тогава е съученичка на сина ми. Дъщеря ми е голяма. Той беше ж клас. Ама учи испански от 5 клас.

# 1 431
Аз се зарових в учителските колективи на I и V ЕГ във Вн и се оказа, че моята любима учителка по немски и класна в 11-ти клас (I ЕГ) в момента е старши учител в V ЕГ. Много съм щастлива, че я откривам след толкова години!
Сега ще ѝ изпратя имейл.

# 1 432
Тя до 7 клас учи там.
А... Тогава е съученичка на сина ми. Дъщеря ми е голяма. Той беше ж клас. Ама учи испански от 5 клас.
И тя е "ж".

# 1 433
Почти всички мои познати подавали в училище. Трясна ме параноята, имам входящ номер, да смятам ли, че сме подали 🤔 И след като не могат да се правят корекции защо системата пуска отново да избираш?

# 1 434
Повечето от нашите познати също ходиха на място да подават заявление.
Ние подадохме онлайн.
Не бой се, всичко ще е наред.
При нас вече фигурират оценките, но графата с бал е празна. Кяла да се появи, когато приключи балообразуването.
Пък на мен ми се образуваха нерви.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 18:28 от Biserka_a

# 1 435
  • София
И след като не могат да се правят корекции защо системата пуска отново да избираш?
Можеш да избираш в друго РУО/град

# 1 436
Какво е работното време на гнездата?
Да знам за всеки случай.

# 1 437
Благодаря, така си и мислех

# 1 438
  • sofia
Мъжът ми пусна на младежа по няколко онлайн урока по немски, испански, френски и руски за да направел информиран избор 😉 Да не каже после, че му е скучно или не му харесва. Немският  ми се видя ужас, нищо не можах да изговоря🙃

# 1 439
  • София
Ха ха, и аз пусках на моята френски и испански.

Общи условия

Активация на акаунт