СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 732
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Бисерка, припознавам ли се или наистина с теб се срещнахме в Плевен преди 13 години с двете бебета, настоящи седмокласници?Blush

За протокола - ние току-що подадохме, оставих тя да нанесе всичко. За мен - вълнение, за нея - досада, че искаше да си чати с приятели и я разсейвам...Joy Едно основно желание (биология) и 3 резервни варианта, които едва измислихме.

Имаме оценки от свидетелството.

# 1 411
Подадохме. Вчера наредихме желанията и днес след работа ги набрахме 🙂

Сега остава да чакаме. Успех на всички.

# 1 412
  • София
За 35 СЕУ си мисля, че скоро ще го броят в първия ешалон, не че и тази  година не заслужава това си място. За толкова желаещи в София , да изучават немски език , местата са крайно недостатъчни.  А 35 СЕУ предлага това, което  и 73 СУ, с изключение на АЕ като втори език . Средата се определя от децата , а там би трябвало да са деца със същите амбиции и интереси като тези в 73 СУ. Тази година ще имат нов директор. Ако успее да си запази колектива и да няма текучество на учители, което беше голям проблем преди 7-8 години, съм сигурна , че ще се погледне с други очи на училището. А един хубав ремонт ,  ще бъде черешката на тортата!

# 1 413
  • София
Хорааа казвам ви ще се напия, когато всичко това приключи. Уж подредихме паралелките и мислих утре да подаваме и сега ново 20. Не искал паралелки без квоти, защото там щяло да има само момичета. Ед а ама така отпадат 31, 18, 12,127 и остават малко училища. И става много рисковано. Накрая ще му плясна италианския в 105, където е сигурно и да се приключва.

# 1 414
Здравейте,ние утре ще редим желанията.Мнения за 35 то - с немски?

Мое близко дете е 11 клас там - профил немски - доволен е, говори немски много добре, започна от 0, ходи и до Германия на обмен. 35то се води 3та немска. Балът за там изобщо не е нисък.

Имам преки наблюдения - живея в квартала. Децата са интелигентни и възпитани. . Сигурно има и издънки, но не е масово. Има пушещи, но пияни и надрусани не съм виждала. И чалга не дъни. Голяма част от завършилите заминават в чужбина. Директорката е чешит, но някак си керванът си върви и рейтингът си остава висок. Базата не е нищо особено, но пък локацията е супер, независимо от коя част на София идвате.

И двете ми деца са учили там в начален курс, ако трябваше да избирам между 107, 120 и 35то, пак щях да направя същия избор.

Извън темата, навремето от квартално училище в Младост, се преместих в училище в центъра след 7ми клас. Все едно в друг град се преместих, толкова беше различно. Разшири ми се мирогледа, не знам дали ще ме разберете.

# 1 415
  • sofia
Ние подадохме. Сега чакаме.

# 1 416
Бисерка, припознавам ли се или наистина с теб се срещнахме в Плевен преди 13 години с двете бебета, настоящи седмокласници?Blush

За протокола - ние току-що подадохме, оставих тя да нанесе всичко. За мен - вълнение, за нея - досада, че искаше да си чати с приятели и я разсейвам...Joy Едно основно желание (биология) и 3 резервни варианта, които едва измислихме.

Имаме оценки от свидетелството.

Ако сме били  на среща от Биберона в Спиди- аз съм:)
И други срещи сме имали в Плевен с биберонските мами:)

# 1 417
Hands V

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 21:56 от Didia

# 1 418
  • София
А как седи въпроса с изучаването на предмети на чужд език в 35-то?

# 1 419

Със сигурност знам, че биологията е на немски. Мисля, че всичките разказвателни са на немски.

# 1 420
  • Някъде във Вселената :)
Здравейте! Ще се радвам ако някой сподели мнение за 18-то с немски.
Благодаря предварително.

# 1 421
Дъщеря ми не понася руски и дума не искаше да издума за него, а го учи в 32-ро до 7 клас. Едвам. Синът ми пък сега иска да го учи катко втори. Казва, че му харесва. Разни деца...
Значи се познават с моята дъщеря. И тя завърши 32-ро с АЕ и РЕ. Мисля, че от преподавателката идва това. Тя също не харесва този език.

# 1 422

Със сигурност знам, че биологията е на немски. Мисля, че всичките разказвателни са на немски.

Току що попитах - всички разказвателни са на немски от 9 клас нагоре.

# 1 423
Хорааа казвам ви ще се напия, когато всичко това приключи.
Чак тогава? С оня шкаф? Аз не бих се сдържала. Simple Smile
Спокойно, всичко ще е наред.

# 1 424
  • София
Дъщеря ми не понася руски и дума не искаше да издума за него, а го учи в 32-ро до 7 клас. Едвам. Синът ми пък сега иска да го учи катко втори. Казва, че му харесва. Разни деца...
Значи се познават с моята дъщеря. И тя завърши 32-ро с АЕ и РЕ. Мисля, че от преподавателката идва това. Тя също не харесва този език.
Тя до 7 клас учи там.

Общи условия

Активация на акаунт