СЕДМИ клас 2019/2020 - Трета изпитна седмична тема - (29.06 - 05.07)

• 80 753
  • 1 905
  •   1
Отговори
# 1 395
Здравейте, пиша с молба за помощ! Зная, че изрично беше подчертано, че веднъж подадено, заявлението за кандидатстване не може да се променя! Да, но синът ми сега настоява да разменим първо и второ желание 😔 изобщо може ли нещо да се направи в тази ситуация, да пиша на някой в министерство, ще обърнат ли внимание въобще?! Много се притесних сега, ....проблема е (ако може да се нарече проблем), че е почти 100% сигурно, че ще го приемат по първо желание, защото е със сравнително висок бал за нашия град! Много, много ми е криво 😔

# 1 396
Май трябва руо да питате, ама в понеделник
Аз още не съм подала...

# 1 397
Ако сте допуснали грешка при подредбата на желанията можете да отидете на място в
училище-гнездо, където да подадете своето коригирано заявление. Това е възможно да
стане в периода на подаване на заявленията, но не по-късно от 07.07.2020 г.
включително

# 1 398
За корекции трябва да се отиде в училище-гнездо във Вашия град.

# 1 399
Много благодаря за отговорите! Вече наистина ще откача с това кандидатстване, очевидно и сина ми също 😐

# 1 400
  • софия
Цвети, спокойно. Ще отидете в понеделник и ще коригирате. А до тогава може да се върне на първото и да не се наложи 😁

# 1 401
Здравейте,ние утре ще редим желанията.Мнения за 35 то - с немски?

# 1 402
  • у дома...
Значи имате време да попрочетете последните две теми или  поне да ползвате търсачката...

# 1 403
  • гр.София
Хора,обичам ви!:heart_eyes:
Не,не съм пияна.Седя на една пейка и ви изчитам  ,докато чакам девойката да се наспортува.
Няма и да се обосновавам-причините са хиляда и двеста.
Но да си кажа.

# 1 404
  • у дома...
Laughing
Хора,обичам ви!:heart_eyes:
Не,не съм пияна.Седя на една пейка и ви изчитам  ,докато чакам девойката да се наспортува.
Няма и да се обосновавам-причините са хиляда и двеста.
Но да си кажа.
Твоите мисли са и наши мисли! Laughing

# 1 405
И при нас няма нанесени още оценки, вероятно в понеделник.

# 1 406
  Чела съм ги,но вече се обърках.,сякаш не се споменава много тази година ..
Значи имате време да попрочетете последните две теми или  поне да ползвате търсачката...

# 1 407
  • София
Хем е забавно, хем от гледна точка на моментния етап от живота ми, професията "озеленител", за която се учи в БУЗЕМА, ми изглежда изкушаващо спокойна и ненатоварваща. Сериозно го казвам.
Човек никога не знае какво печели, когато си мисли, че е загубил.

И сигурно вече сте отговаряли на тоя въпрос, но при първо класиране на различно от първо желание, ще бъде ли ясно какъв е балът за по-предните желания? Т.е. ще е ясно ли какъв е бил балът на последния класиран на първо класиране за тези по-предни паралелки?

Да, в деня в който излиза класирането излиза и статистика за минимален и максимален бал   във всяка паралелка, включително и с квотите момчета-момичета.

Ние щяхме да подаваме тази вечер, но след силния дъжд сутринта сме без интернет. До 72 часа трябвало да дойде техник да отстрани проблема. А не ми се занимава да "цъкам" през телефона.

Хареса ми подробната статистика,която са публикували РУО София-град. Оказа се, че девойките с бал равен или по-голям от този на детето са с около 10 по-малко спрямо предишната таблица, която беше .

# 1 408
Имам колега, който си премести детето от 35-то в 73-то. Не бил доволен. Ама не съм питала подробности. Отзивите, които съм чувала за 35-то не са хубави. Но хора различни.

# 1 409
  • София

Големият ми син ще е 12 клас догодина. Ако държите на немския, но не Ви стига бала за 91 и 73 , това Ви е единствения избор. Ако детето е ученолюбиво ще научи езика. Нашият преподавател по немски каза , че тази година от 12 а клас, който той води-  от 22 деца, 21 са взели ДСД2. От нашия клас ще се явят 20 деца, за 14 смята че вероятността е 80/20, а за останалите 6 (вкл. моя син) е 50/50. Днес, Дидева публикува статистиката за зрелостниците и 35то е на 10-11 място  по успех и по БЕЛ и по НЕ. Иначе си има всички кусури на държавното училище.  За разлика от брат си, малкия ми син има бал 469 и би трябвало да влезе в 91, но ако не се беше справил, щях и него да запиша в 35то. Пак уточнявам, само и единствено ако държите на интензивен първи език немски, ако не, сигурно има и други подходящи училища.

Общи условия

Активация на акаунт