Глезени отичат, корема натежава, мама е щастлива - ОКТОМВРИ наближава!

• 18 820
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора

Чакаме Хера да се отчете, ако не я до мързи hahaha
Ами тя Херата от мързел ще опъне краката скоро Mr. Green

# 151
Добро да е последното августовско утро, пък колко е хладничко...ама за нас така е добре. Peace
Постижение - аз тази нощ се наспах, сега съм се опънала полулегнала в стола пред компютъра и се надявам никой клиент да не влезе, та да е нужно да заемам "прилична" поза. Гръбчето започва да понаболява - всеки ден с 1/2-1 час по-рано от вчерашното ooooh!  Наближава времето, когато ще трябва повечко да полежавам....Иначе и аз като Херка все повече неща пропускам /или не успявам да вдигна от пода. А за чистенето направо забравям...Вчера като се прибирах какви контракции получих в маршрутката - поуплаших се и цяла вечер  бях "полегнала е Тодора" Tired
Кала, добре дошла отново! На предишната лекция на "9 месеца" Оска пита за теб - радвам се, че си добре.
Хубав ден!

# 152
  • Ботевград
Здравейте хубавелки!  smile3525
Влизам на отчет след консултацията  newsm10 !
Имам новинки около себе си, а също така и някои нови промени  smile3525
Първото и най-хубавото за мен е, че ми казаха, че ще опитаме  да се родим нормално  newsm44 , за което си мечтаех от самото начало! А и околоплодните води са си наред!  smile3501
Второ изместиха ми термина - от 13 на 30 ноември, явно няма да съм октомврийка, ще родя след всички тук, ще черпя полезен опит от Вас и ще се радвам многократно на ражданията на всяка от Вас докъто ми дойде реда!  smile3521
Трето - от момиченце, бебенцето ми се е сдобило с мъжки атрибути  stork-boy ама все още не сме на 100 % нито дама, нито кавалер!
Явно ще сме изненадани накрая, крие се тази мишка  preggo
Отивам да зарадвам татито с новостите около мен да му видя физиономийката  smile3532
Приятен ден на всички!

# 153
 smile3507 взе да ми дотяга това спане вече - правя си мляко с нес като стана по 250 мл. и пак едвам фокосирам какво сте написали
да ви се похваля моя мъж ме сабуди много приятно luvbed - хич не му се разсърдих макар че беше посреднощ
 / идва им май в повече въздържанието та им се присънват разни неща smile3532/
 успя да ме заинтригува обаче въпреки всичките ми оплаквания  newsm53  smile3521даже ми е едно щастливо

мами, много ми се гади лекарката ми прави всички изследвания - каза че било от жегата най вероятно и да съм пиела повече вода ама вече не е такава жега и пак ми се гади

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 12:04 от krissie

# 154
Здравейте!
Да се отчета и за в темичка днес!
Добре съм, бебо май също.Още два дни и излизам в онези 45 дни.В понеделник съм при докторката.Надявам се всичко да  е наред.Всички очакват най-накрая да разберат какво имам в коремчето  Mr. Green.
Да ви кажа мен започва да ме наляга някаква депресия.Писна ми това висене в къщи и правенето на едно  и също всеки ден.Направо ще избуша.От друга страна като наближава момента/ е , има месец и половина/, направо ми се свива сърцето.Обхваща ме паника.Абе шубето си е голям страх. #Crazy
Като чета Мишка какво си писала аз направо се чувства като моторетка.Не мога да кажа, че се чувствам толкова тромава.Все още мога да се навеждам.Е, понякога като съм се напълнила с вода ми е трудно да си вържа маратонките, щото малкото от вътре се бунтува и трябва да заемам поза като за шпагат, но общо взето това е най-трудното нещо и все още се справям с него.До кога?....... newsm78не знам.Може след две седмици и аз да не мога да се наведа да вдигна нещо от пода.Знам ли?
От това шантаво  време тези дни и гърлото почва да ме боли.....Не е добре.....Ще взема да си пийна едни хомеопатични хапченца.....
Весел ден!

# 155
И аз дам отчет днес ходих да ми пуснат изследванията с бебока всичко е о.к.Околоплодните са достатъчно ,плацентата -2 степен,тоновете и кръвопотока също нормални.
Според доктора е около 2,500кг. и ако се роди скоро няма да е недоносено.
krissie ей , браво на вас палавници!

# 156
  • Откъм Варната
...
да ви се похваля моя мъж ме сабуди много приятно luvbed - хич не му се разсърдих макар че беше посреднощ
 / идва им май в повече въздържанието та им се присънват разни неща smile3532/
 успя да ме заинтригува обаче въпреки всичките ми оплаквания  newsm53  smile3521даже ми е едно щастливо..
Ех касметлийка, моят го е страх да ме пипне...

Аз отивам на консултация после ще се отчета

# 157
Здравейте мамчета,
Благодаря зя всички пожелания вчера ие време да Ви почерпа макар и на патерици beer2 morning cook cook
Вчера ушким писах ама нещо не съм го пратила ли кои знае.  newsm78 Нещо напоследък ставам все по-нервна,избухлива и разсеяня.
Вчера бях на преглед за 2 седмици съм качила 300гр. а до сега 10кг,но да не забравям че остава 1месец.Бебчо е заел изходна позиция дадоха ми док.за раждане и това е.Сега на 9.09 имам среща с акушерката която ще ме изражда в Шейново.
Засега това е от мен.Избахте ли имена на бебоците ? Ние още не и аз се си мисля че ще го родя и....

# 158

И от мен ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (на патерици като гледам...)! Надявам се в подаръците да има и един комбайн, че да жънете многото успехи, които носи бъдещето Wink. И бебчовци да носят мноооого радости и мърляви памперси!

Аве мами, днес се усетих, че като влизам във форума, в слънчевия сплит ми играе едно пиле - от тия дето подсказват очакване. И прерових постовете да видя дали си нямаме вече бебе... Знам, че е рано, но много странно премигвах пред монитора, все едно верно чаках новини. Ама я бебетата да си седят на топло, да не бързат. Както и да е... времето ни наближава.

Аз да се хваля - мойта акушерка беше тук и ме мачка 1 час. Ауууу, много хубаво. Ще взема да й се обадя пак другата седмица и ще симулирам неподвижност...

Роси, не се кахъри за нервността, не си сама, а за разсеяността - да не говорим. Една приятелка ми каза по тоя повод "Спокойно то е от бременността. Нормално е. Но не се тревожи, след раждането няма да стане по-добре"  Mr. Green

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 14:43 от Nessa

# 159
     Здравейте,мам4ета Hug
     4естити добри новини за беб4овците на Леля Зеля,Хера,Златна,Илияна и Роси 78.Много се радвам,4е вси4ко е наред,така да продължава до края.
     Златна,кога са те гледали за последно на ехо та така в последния момент са ти променили термина с толкова много.Стана ми любопитно.На мен ми изместиха термина с три седмици назад,но още от първата ехо,която ми нправиха,следващите потвърждаваха,4е има несъответствие голямо с датата на последния цикъл.И това за мъжките атрибути сигурно ли е?Каквото и да е да е здрави4ко.
     Криси,вярно 4е си късметлийка(мен ме гони нагона ама сега неможе).
     Мише,недей така негативно,моля те.Малко остана,пък и трудното идва после.Разногледи ще станеме 1crib feeding newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes  food002 newsm71 smile3556   Аз по4ти не мога да ходя пове4е от десет минути,заради болките в костите отзад на опашната кост.За навеждане и други дейности винаги е съпроводено с болка.Оба4е като си помисля какво ти4ане ще е после и си свиркам.
     Мама идва да ме види тази сутрин  action032,нали съм нейното 4едо....

# 160
Здравейте мамчета и мойте писаници първо изчезнаха и бяхаааа доста Crazy да се надявам и сега да не изчезнат.Ох нещо съм се схванала и многооо ме мързи да пиша а предимно ви чета .ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ РОЖЧЕННИЧКИ И ИМЕННИЧКИ   Giftот мен на патерици.Да сте живи и здраеи и на есен с готини бебоци да се хвалите smile3504Ние както сме я подкарали с мойта беба май ще се срещнем по скоро от определеното.Едни контракций са ме почнали а през ноща понякога даже и с болки ама на по редки интервали и нещо изведнъж поотекох в лицети а сутрин като се събудя имам устни като на африканка smile3518Мой комшийки раждали преди 2-3 месеца казаха че това е вече финала и до 2 седмици може да си имаме вече бебче newsm44 и тайничко се надявам да е така че вече нямам търпение да си я гушкам baby но това си е божа работа когато дойде тогава.А ми за сега това от мен.Лека вечер и целувки по тумбаците  love001

# 161
  • -
Здравейте и от мен!Ние сме на консултация чак другата седмица в петък и много се надявам да ме гледат на видеозон и да се разбере вече какво ще е бебето...според мен е момиче,а татито иска момче Grinning стандартна ситуация общо взето.Макар че корема ми е остър и всички ми казват,че това е явен признак за момче Wink Аз вече съм в 45-дневния болничен и нямам търпение да вляза в 9-я месец,за да почвам да пера и приготвям дрешките.
Кръц видях че си от Плевен,аз също Simple Smile,но от 9г.живея в Пловдив.Хубав ден от мене!

# 162
  • във фурната
Здравейте и от мен!Аз днес трябваше да съм на консултация,но лекарят е болен,та я отложихме за 05.09.Това със степента на зрялост на плацентата много ме заинтригува.На обикновен ехограф ли се вижда? newsm78На мен досега не са ми казвали коя степен на зрялост е.А явно е доста важно,защото първия път родих със зелени води,стара плацента и бебето беше почти задушено.Слава Богу сега детето е добре и се развива нормално за възрастта.Но и първия път,както и сега,никой нищо не ми беше казал за степента на зрялост на плацентата.Направо съм бясна-плащаш им по 20 лв.за ехограф,а те те претупват за 2 мин и нищо важно не ти казват. #2gunfire
Иначе и аз като Цветомира съм с подпухнали устни,въобще цялата съм отекла,въпреки,че всички изсл.са наред.Имам и понякоя болезнена контракция,предимно вечер.С доктора мислим да планираме секциото в нач.на октомври,а към 25.09-да се махне серклажа.Дано не ми се случи случка преди това Praynig
Хайде наоплаках ви се,но кой по-добре от вас може да ме разбере.
Пожелавам на всички ви лека и спокойна вечер  bouquet

# 163
Оххххх, завърнах се....
Видях, че сте поизписали около 10 нови страници и запретвам ръкави да ви чета.
Само да кажа, че качих малко мои снимки и на домашния ми любимец в съответните категории. Да ви стресна малко как се качват ударно килограми.  hahaha
Ще пиша после пак като ви изчета smile3508.

# 164
  • Откъм Варната
Ох да ви се оплача доктора ми каза че са ми намалели околоплоднте и сега едни изследвания, дано да не е нищо страшно, че такова притеснение ме гони... Sad
И съм качила още 4 кг значи общо 17, пък не се храня много даже се ограничавам...

Лека вечер момичета аз отивам да си полегна

Общи условия

Активация на акаунт