Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя количеството на околоплодната течност?
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Как да кача снимка във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя количеството на околоплодната течност?
-
Какво е значението на зрелостта на плацентата и какви са нейните степени?
Степента на зрялост на плацентата се определя чрез ултразвуков преглед и обикновено се изразява като втора или трета триместър. Това е важно, тъй като степента на зрялост може да бъде индикатор за готовността на бебето за раждане. Степените на зрялост показват нейната зрялост и функциониране, обикновено оценявани от 0 до 3, като по-високата степен показва по-напреднала зрялост. Това може да бъде индикатор за здравето на бебето и да помогне при планирането на процеса на раждане. Зрелостта на плацентата е важен индикатор за здравето на бебето и успешно протичане на бременността, отразявайки способността й да осигури необходимите хранителни вещества и кислород за бебето.
-
Как да кача снимка във форум?
-
Какви стерилизатори са налични?
-
Какво е Магнерот и за какво се използва?

Наближава времето, когато ще трябва повечко да полежавам....Иначе и аз като Херка все повече неща пропускам /или не успявам да вдигна от пода. А за чистенето направо забравям...Вчера като се прибирах какви контракции получих в маршрутката - поуплаших се и цяла вечер бях "полегнала е Тодора" 
!
, за което си мечтаех от самото начало! А и околоплодните води са си наред! 
ама все още не сме на 100 % нито дама, нито кавалер!
взе да ми дотяга това спане вече - правя си мляко с нес като стана по 250 мл. и пак едвам фокосирам какво сте написали
- хич не му се разсърдих макар че беше посреднощ

не знам.Може след две седмици и аз да не мога да се наведа да вдигна нещо от пода.Знам ли?
morning

. И бебчовци да носят мноооого радости и мърляви памперси!
Аз по4ти не мога да ходя пове4е от десет минути,заради болките в костите отзад на опашната кост.За навеждане и други дейности винаги е съпроводено с болка.Оба4е като си помисля какво ти4ане ще е после и си свиркам.
,нали съм нейното 4едо....
да се надявам и сега да не изчезнат.Ох нещо съм се схванала и многооо ме мързи да пиша а предимно ви чета .ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ РОЖЧЕННИЧКИ И ИМЕННИЧКИ
от мен на патерици.Да сте живи и здраеи и на есен с готини бебоци да се хвалите
Ние както сме я подкарали с мойта беба май ще се срещнем по скоро от определеното.Едни контракций са ме почнали а през ноща понякога даже и с болки ама на по редки интервали и нещо изведнъж поотекох в лицети а сутрин като се събудя имам устни като на африканка
Мой комшийки раждали преди 2-3 месеца казаха че това е вече финала и до 2 седмици може да си имаме вече бебче
но това си е божа работа когато дойде тогава.А ми за сега това от мен.Лека вечер и целувки по тумбаците
стандартна ситуация общо взето.Макар че корема ми е остър и всички ми казват,че това е явен признак за момче
,но от 9г.живея в Пловдив.Хубав ден от мене! 

.