Напускам мъжа си

• 9 584
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
А навита ли си да седиш с него от съжаление? Ако не си, тогава недей разсъждава за тона му и колко бил отчаян. Това са постановки. И аз мога по телефона да те убедя, че съм на умиране, докато си пия кафето с приятелка.

# 61
Абсолютно съм съгласна с останалите. Нито ще си посегне, нито има какъвто и да е смисъл да провеждаш разговори. Историята помни безброй такива случаи. Бъди силна, не се поддавай !

# 62
Не, той не е заплашвал, че ще се самоубие.
Просто по тона му съдя, че много се измъчва и е отчаян.

Нормално е, наранено его, изоставен е, нито един мъж /освен, ако не го е искал и сам провокирал/ няма да се чувства добре в такава ситуация. Но ти си взела решение, не се превръщай в негова психотерапевтка. Ще го преживее, то и на теб няма да ти е леко още от първия ден без него.

# 63
Не, навита съм да продължа по пътя си сама, без него, даже се вълнувам и съм щастлива, че ще мога да си подредя квартирата по свой вкус и най-сетне да се погрижа за себе си.
Но най-голямото ми щастие са приятелите ми, които са абсолютно железни. За няколко часа ми намериха квартира, помогнаха ми да се изнеса, не мърдат от мен, търпят ме.
Аз съм щастлив и богат човек и съм сигурна, че много скоро отново ще обикна живота.

# 64
Никакви разговори и никакви срещи. Пълно блокиране отвсякъде -интернет, социални мрежи, скайп, имейл, телефон. Ако трябва си смени номера. Ако се появи на работата ти, предупреди охраната. Ако те дебне пред дома ти-жалба в МВР. А ако не се разбира от думи, като крайна мярка - оплакване в местен новинарски сайт или вестник. Отрежи всякакви контакти с него.

# 65
  • Варна
Права си. Истинските приятели са богатство.

# 66
Не, навита съм да продължа по пътя си сама, без него, даже се вълнувам и съм щастлива, че ще мога да си подредя квартирата по свой вкус и най-сетне да се погрижа за себе си.
Но най-голямото ми щастие са приятелите ми, които са абсолютно железни. За няколко часа ми намериха квартира, помогнаха ми да се изнеса, не мърдат от мен, търпят ме.
Аз съм щастлив и богат човек и съм сигурна, че много скоро отново ще обикна живота.

Радвам се за теб , не се връщай назад по никакъв начин . Не се поддавай на манипулации.

# 67
Браво! Направила си най-важната крачка. Сега ще се отръскаш малко по малко.
Аз бих те посъветвала да не си крайно рязка с него щом не е направил проблем при изнасянето ти и звучи отчаяно. Откажи среща, но го изслушай. И дотам. Затваряш телефона, чата, забравяш. Докато те остави постепенно на мира. Но не приемай срещи в никой случай.

# 68
Благодаря ви много, много, много.
Да, слава богу, че е публична личност, все си мисля, че няма да си позволи крайни реакции.
Той е доста егоцентричен и едва ли ще поиска да опетни публичния си имидж. Не вярвам да посегне и на моя, защото зад гърба ми е шеф, който е наясно със ситуацията и е готов да ме защити.

# 69
Хайде, тръгвай по пътя с усмивка Simple Smile

# 70
Първо: голямо браво!
И моят бивш така - то срещи, то рев и сополи, върни сA, обичам тA, исках да се застрелям тая сутрин (имаше оръжие), казах му, че много лесно ще се отърве, ако си тегли куршума. Обърна плочата - заплахи, обиди, прекратяване на дело по взаимно съгласие понеже не се яви. Уведомих го, че ще платя на двама да му натрошат всички кости - повярва, честно - щях да го направя. Примири се на финала. Няма път обратно! Животът е много по-хубав, успех!

# 71
Чудя се какво да напиша и просто блокирам. Съветвам те да не се срещаш с него, щом не желаеш. Какво още има да му обясняваш? Каза ли му, че се разделяте и се изнасяш? Каза му. Изнесе ли се? Изнесе се. Няма какво повече да се обясняваш. Не допускай заради отчаяния му тон да те манипулира. Помни ми думата, че като не клъвнеш на това, рязко ще мине отново в другата крайност на заплахи и агресия. После пак ще реве, после пак ще заплашва и така докато не те подлуди. Минала съм през това, до болка ми е познато всичко. Само да му подадеш пръст, ще ти отхапе ръката до рамото. Такива психопати действат точно по този начин. Като ти се обади му кажи, че всичко е приключило и няма какво повече да говорите, кажи му да стои далече от теб, иначе ще има последствия за него и му затвори без да му даваш да говори каквото и да е. После блокиране навсякъде, ако е нужно и смяна на номера. Ако ти се изпречи на пътя дори ревнал, вадиш телефона и звъниш на полицията. Трябва да разбере, че не си играеш.

# 72
Наистина не мисля, че ще се стигне до агресия и сериозен тормоз, защото той, повтарям, е публична личност и много държи на имиджа си.
Като му пусна името в Гугъл, не откривам никаква компрометираща информация за него, а повярвайте ми, има много срамни моменти от миналото. Просто много се пази и внимава.
Така че се надявам да не си позволява крайности към мен.

# 73
Ако е някой герой от Биг брадър не бих го нарекла чааак толкова публична личност. А като му гледам държанието е баш такъв.

# 74
Не, не е герой от Биг брадър.
Станал е известен заради таланта си, а не от риалити.

Общи условия

Активация на акаунт