Звездни компромати - юли'20

• 273 937
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 660
Ами, то май си е направо тя.

# 661
  • Rock & Roll feeling ...
Тя е. Чела съм съфорумки да споделят, че са виждали реклами с нея и в най-затънтените места в света ( напр. малко селце в Канада или Германия ) .

# 662
Да, в Германия е лице на DHL- постоянно я гледам в сайта им. Отделно, че рекламира и други марки и често можеш да я видиш из немско на някой плакат.

# 663
Денис заради Наталия направи "Море от любов". Майката на Тото може да е спрягана за водеща, ама от роднините си.

А самата Наталия коментираше, че идеята за предаването е нейна. Не виждам логика въобще да са търсили друга водеща.

# 664
Галена била с положителна проба за коронавирус
https://www.monitor.bg/bg/a/view/galena-otmeni-uchastijata-zaradi-kovid-19-212395

# 665
  • София
В тази реклама на Braun, жената доста ми прилича на Александра Петканова
Скрит текст:
Защото е тя. Simple Smile

# 666
Александра със сток снимките си постигна по-голяма разпознаваемост от доста български модели.
Така ми пратиха Сократ Сократов и нея на ваучери за храна в Словакия.

# 667
Успешен сток модел е.  (В България едва ли има друг такъв тип модел). Има универсално лице. Става за реклами на всичко - от памперси и пюрета, през уреди, та до транспортни компании.

# 668
Алекс ми беше съседка в детските и години! Аз лично, много си я харесвам! Нека имаме и ние световен модел, я!

# 669
Значи може би Тото е митоман и се опитва да се изкара част от някакъв елит, хвалейки майка си. В същото видео с Халваджиян казва, че майка му е щяла да става редактор на известен криминален вестник, защото е била много добра в това, неин приятел редактор й е предложил мястото си. Аз търсих статии с нейно име, но нищо не намирам...

# 670
Какво представляват сток моделите и как им се заплаща за многократното ползване ?

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 10:32 от mi6оni

# 671
Обзорът на наградите на Бг радио е много забавен, не ми звучи злобно,  но пък не очаквах Милица да го приеме зле и да пише коментари.

# 672
Какво е написала ? Може ли скрийнове ?

# 673
  • Пловдив
На мен пък не ми беше забавно и съм сигурна, че на нейно място и на вас щеше да ви стане криво.

# 674
Че ще обзорът е по-тъп от воденето ѝ. А авторът му искал да е Ицо Хазарта, но не можел....

Общи условия

Активация на акаунт